Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Ния сме с ENZO EVO  и има летния кош пълно легнало положение ния сме на 4 месеца и вече сме с него да може да гледа иначе се нервира

# 316
  • Някъде там
Хаха и Вектор Про има пълно легнало положение. Стана тя сега ами сега коя ще избереш  Laughing

# 317
  • вляво от асансьора
Благодаря ви, момичета!  bouquet

Просто от клипчетата наистина не си личи да пада напълно до долу, на 180' гърба. Rolling Eyes

# 318
Гледах клипчетата по сто пъти и в крайна сметка не мога да разбера някоя от следните има ли пълно легнало положение на гръбчето на седалката:Ензо Ево, Вектор, Вектор Про или Атлантик? Rolling Eyes
Ще съм благодарна да ме ориентирате. Simple Smile

Вектор и Вектор Про нямат пълно легнало положение, всъщност е почти легнало - 170 градуса. Такива са новите европейски изисквания за безопастност на бебето. Аз съм с Вектор - разликата от пълното легнало положение и това е минимална, може би около 2-3 пръста.

# 319
Гледах клипчетата по сто пъти и в крайна сметка не мога да разбера някоя от следните има ли пълно легнало положение на гръбчето на седалката:Ензо Ево, Вектор, Вектор Про или Атлантик? Rolling Eyes
Ще съм благодарна да ме ориентирате. Simple Smile

Вектор и Вектор Про нямат пълно легнало положение, всъщност е почти легнало - 170 градуса. Такива са новите европейски изисквания за безопастност на бебето. Аз съм с Вектор - разликата от пълното легнало положение и това е минимална, може би около 2-3 пръста.
Евро положението на гръбчето важи според мен за кошчетата за кола. Иначе пълното легнало положение на количките не е забранено. може би просто така ни подтикват да ползваме кошове за новородено които така или иначе са по удобни Simple Smile

# 320
Здравейте момичета, записвам се да следя темата. Днес попаднах на тази марка и много ми харесаха (засега само по снимки и описание в нета) еспиро вектор про и ензо. До сега се бях спряла на mutsy и jane, но тези на еспиро са по-функционални и доста по-евтини.
Надявам се мамите, които ги ползват да продължават да се включват с актуални мнения за състоянието на тези колички с вече натрупан стаж по бг пътищата  Hug

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 09:37 от diddka83

# 321
  • вляво от асансьора
Значи да обобщя- Атлантик и Ензо Ево имат пълно(180') легнало положение на летния кош Simple Smile

# 322
Значи да обобщя- Атлантик и Ензо Ево имат пълно(180') легнало положение на летния кош Simple Smile
И Сприн плюс има пълно легнало - още се возим на него  Grinning

# 323
Аз сега да ви кажа какво не им харесвам на Бейби Дизайна. Количката я ползваме от октомври-ноември 2011. По количката забележки нямам, обаче столчето за кола се закопчава много трудно, направо откачам  Crazy, а днес се скъсаха копчетата на чантата за количка, мъжът ми успя да ги поправи с клещи, но явно не са много здрави.

# 324
Направи рекламация...Относно еспиро чадърите са 20 лв

# 325
Направи рекламация...Относно еспиро чадърите са 20 лв
че се е скъсало копчето ли  newsm78
нали мъжът ми го поправи, тя рекламацията ще ми коства повече нерви и неприятни емоции отколкото на него му трябваше да го оправи с клещите  Grinning

идеята на поста ми беше не да се жалвам, а да насоча вниманието на бъдещите потребители към недостатъците на Спринт плюс или казано по друг начин - момичета не дърпайте чантите както прави мъжо, а нежно и внимателно ги откопчавайте, дори когато са заяли  Mr. Green

# 326
Здравейте момичета,харесала съм си летния вариант Espiro Active и ако някой има впечатления ще бъда ужасно благодарна да кажете харесва ли ви??? В голяма чуденка съм,понеже в момента имаме Quinny Buzz 3 и е много тежка,а искам лятната да има голям сенник,за да не ми трябва чадър,да има пълно или полу легнало положение,за да може малчо да спинка и да е възможно най-леката,за сега само тази отговаря на всички изисквания,а се сбърках вече да гледам  #Crazy Ще ви бъда много благодарна,ако дадете някой съвет или друга подобна количка,от която имате впечатления  Grinning

# 327
maslinkata_f , малко мога да ти помогна, защото не съм я ползвала (то има време за мен до лятна количка), но преди време, когато проверявах комбинираните на Espiro и хвърлих едно око.

Всичко, което си спомням е това, че сенника беше наистина много дълбок. Доста добро е легналото и положение, а имаше и възглавничка за детето.

Цветово много близка до Атлантика, защото помня, че синия атлантик, който взех беше доста подобен по цвят на нея - за това я и загледах...

# 328
Благодаря много Ронибонбони  Peace

# 329
Аз се готвя скоро (вероятно в събота, защото имам път на там) да отида да видя новото Enzo Evo и ако те интересува нещо конкретно мога да ти проверя.

Общи условия

Активация на акаунт