Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 979
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
desssika,количките ESPIRO можеш да видиш в Стара Загора,на теб ти е близо  Hug

# 181

desssika за съжаление в Пловдив няма магазин, в който да ги предлагат. Може наистинада отидеш до Стара Загора.  Успех Simple Smile

# 182
  • Пловдив
barbolinda, опитах се да ти пиша ЛС, но кутията ти е запълнена  Confused Ако може да освободиш малко място, за да ти пиша.

# 183
barbolinda, опитах се да ти пиша ЛС, но кутията ти е запълнена  Confused Ако може да освободиш малко място, за да ти пиша.

Готово Simple Smile

# 184
PAN_20, до колкото знам търговската гаранция е 1год. (тази от производителя), но гаранцията според българските закони е 2. Ако имаш проблем след 1-вата и преди края на 2-рата година , са длъжни да го отстранят. Дано не се налага  newsm10

# 185
PAN_20, до колкото знам търговската гаранция е 1год. (тази от производителя), но гаранцията според българските закони е 2. Ако имаш проблем след 1-вата и преди края на 2-рата година , са длъжни да го отстранят. Дано не се налага  newsm10
законово е така. но имаи предвид че винаги в инструкците и гарнацията присъстват точки които ако не спазиш тя не важи. ние например си купихме климатик на които ако не направим ПЛАТЕНА профилактика на всеки 12 месеца гаранцията му не важи.
Това е все едно да си караш количката на всеки 6 или 12 месеца на платен оглед 50-100 лв за да ти важи гаранцията

# 186
Здравейте, бъдещи мами!  Grinning Вчера ходих да гледам количките и много ми хареса Baby Design Sprint Plus  Hug Мисля си, че това е нашата количка. Разкарвах се с нея из магазина и вече нямам търпение до появавата и на нашето бебче   ylinfant, пробвах и на Espiro, с помпещите гуми, но те празни ми натежаваха. А също да ви  кажа, че имаха и намаление, тези на Espiro Peace

# 187
irkaaa - мерси за инфото. а знаеш ли какво беше намалението и докога важи? Кошчетата за кола също ли бяха намалени?

# 188
Не обърнах внимание точно колко е  намалението, но си спомням, че едната количката беше 700 и нещо и беше намалена на 600 и нещо  newsm78, дано да не бъркам. А столчетата не бяха  намалени, докога важи намалението нз, момичето каза че може да се капарира и да запазят количката. Общо взето не помогнах много Embarassed

# 189
А кошарките дали са намалени на Бейби Дизайн?

# 190
Честно да си призная, от еуфория по количката, изобщо друго не гледах  Laughing

# 191
Аз не съм виждала количка на Еспиро - намалена  Thinking Навсякъде са си на една и съща цена. А и тук се беше включил официалният вносител на количките и той каза, че няма да има коледни  и новогодишни намаления. Ако някой има точна и вярна информация с цени, Моля нека да пише  Peace

# 192
Ние си купихме Еспиро за 550,00 лева

# 193
Който е от Бургас, може да отиде до магазин Делфин и да провери, да се увери, че едната количка беше със сигурност намалена, нз точно кой модел, тъй като аз специално ходих заради Baby Design (тя не беше намалена)

# 194
Който е от Бургас, може да отиде до магазин Делфин и да провери, да се увери, че едната количка беше със сигурност намалена, нз точно кой модел, тъй като аз специално ходих заради Baby Design (тя не беше намалена)
Може би от самия магазин са решили да намалят количката за да си я продадат по-бързо. Ние си запазихме преди 3 дни Еспиро Вектор и си беше на същата цена, каквато е обявена от вносителя, и каквато я има по всички сайтове. От магазина решиха да ни направят отстъпка, понеже си харесахме и кошара на Бейби Дизайн. И така количката, която се състоиот зимен, летен кош + столче за кола + кошарката с отстъпката излязоха на 860 лв.

Общи условия

Активация на акаунт