Тест за бременност

• 9 209
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
Шантал, бременна си.
Пожелавам ти едно лятно вързопче!

# 31
Здравейте, скъпи майки. Аз съм на 21 години и не са ми ясни много неща. Започвам с първото. От два дни ми закъснява и си направих тест, за който имах предчувствие, че ще е положителен. Теста се оказа с една черта на С и една доста бледа на Т . Понеже с годеника ми от близо половин година не се пазим и разчитаме на "когато стане" и сега не знам да си купувам ли нов тест, и след колко време или да ходя на доктор. Не знам, обаче кога може да се засече бременност при доктора и дали става да се засече в първите седмици бременност на 4D видеозон. Не знам дали да се радвам или да изчакам за да не се разочаровам отново, въпреки че май вече е късно да запазя самообладание и да не се радвам. И още един малко странен въпрос как съобщихте на родителите си за първата ви бременност, защото ако ми се наложи не знам как да процедирам и да ги подготвя, но при всички положения ако съм бременна мисля да е коледна изненада.  Grinning

# 32
Благодаря ти Sourcherry   Simple Smile, дано всичко да е наред и накрая и аз да си имам едно сладичко бебче  baby_neutral 16 години чакано. Благодаря ви отново момичета за подкрепата.

# 33
  • на последния етаж
Chantal, и от мен много късмет, лека бременност и здраво и пухкаво бебе на финала!  Hug
Bellatw, направи още един тест - не е нужно да чакаш.

# 34
Бела, и аз бях на 21 като забременях Simple Smile , и моята чертичка беше много, много бледичка, чак си помислих, че е грешен.
Мъжа ми разбра , че съм бременна преди да му кажа по огромната усмивка и светналите очи.

На родителите им казахме като ги поканихме на вечеря у нас, поговориха си, хапнаха, пийнаха и като започнаха да замират разговорите им казахме, че чакаме бебе.

Лека бременност и прекрасно вързопче на финала!

# 35
и да допълня- на лекар поне на 10-14 дни закъснение, взимаш си направление от ЛЛ, за избор на лекар.Ако прокървиш, веднага отиваш.

# 36
ами аз днес като станах имах леко зацапване кафеникаво като отидох до тоалетната а сега нямам нищо. Възможно ли е да се ( как му се викаше) да се е хванало сега  или какво беше забравих. А другото за което си мислих, е че аз съм танцьор на народни танци и преди да си направя теста и да разбера ходих да танцувам, та може ли да се е случило нещо, понеже скачах въртях се и др. Не съм правила още втори тест но сега ще слизам да си взема. Ох, толкова много искам да забременея и то без каквато и да е лекарска намеса. Стискайте ми палци.

# 37
Прокървявянето може да е от имплантирането. Обикновено не е нищо фатално.
Стискам!

# 38
За имплантационното вече е минало времето.
И аз прокървих, но в 7г.с. Никой не разбра от какво. КАзаха ми почивка и хапчета ми дадоха да пия.

Нито искам да те успокоявам, нито да те плаща за това просто отиди на лекар.

# 39
Защо да е късно?
Белла не пише в коя седмица е.
Моето прокървяване беше около Коледа, а забременях средата на ноември.
Дадоха ми Но-шпа и толкоз.
Но лекар е задължителен със сигурност.

# 40
  • София
края на 3 седмица е имплантацията, но дали ще има прокървяване, зацапване или нещо изобщо или не или дали зацапването се дължи точно на това?
От средата на ноември до Коледа, може и при теб да не е било от това.
Иначе и аз имах пръкървяване, обаче не е било от имплантация при мен, 3 дни беше и си ми дадоха дуфастон, въпреки, че когато отидох на лекар беше спряло вече.

Та лекар си трябва Simple Smile
И моят тест беше така с много бледа черта на 3 ден от "закъснението", с 1 седмица закъснение отидох при лекаря, където си се видя бременност... та предполагам  при 7-10 дни спокойно може да се отиде на лекар.
Иначе бледа, ярка...има ли втора черта си е положителен теста, но ако се повтори зацапването никак не бих чакала  да минават не знам колко си дни, а бих отишла на лекар...

# 41
Бледа беше и при мен втората черта.
При прокървяването отидох на лекар, преди още изобщо да бъде констатирана бременност, но аз си знаех.
Попаднах на случаен гинеколог, абе просто реших и отидох, без да казвам на никого.
Кретенът каза "Не си бременна, давай да ти предизвикам цикъла!" Twisted Evil.

# 42
Единият ми с бледа черта е шуърчек а другият е Clear тест. Даже на този втория се отбеляза по - ясно. Третият шуър чек пък показа соще по - бледа от вчерашната ми втора черта. Може би има значение кога ги правя наистина, защото вчета беше доста по рано от днес. Както и да е,но утре отивам на кръвен задължително.

# 43
  • на последния етаж
Положителни са тестовете - бледа или не, втората черта я има.  Laughing

# 44
Защо да е късно?
Белла не пише в коя седмица е.
Моето прокървяване беше около Коледа, а забременях средата на ноември.
Дадоха ми Но-шпа и толкоз.
Но лекар е задължителен със сигурност.

Ами написала е, че й какъснява 2 дни, т.е. имплантацията е минала Peace

Бела, за да можеш да сравняваш трябва да са една марка и да ги правиш по едно и също време. Но щом имаш толкова много + тестове си бременна. Направи си кръвния и с резултатите направо при гинеколога. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт