Тест за бременност

• 9 207
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Единият ми с бледа черта е шуърчек а другият е Clear тест. Даже на този втория се отбеляза по - ясно. Третият шуър чек пък показа соще по - бледа от вчерашната ми втора черта. Може би има значение кога ги правя наистина, защото вчета беше доста по рано от днес. Както и да е,но утре отивам на кръвен задължително.

Бела,

Пиклив тест се прави с първа сутрешна урина, когато концентрацията на хормона ЧХГ е най-висока. С течението на деня нивата на хормона в урината се променят към намаляване. Така, при първите дни на бременността, когато нивата на хормона са едва доловими, може сутрешния тест да е с по-тъмна черта от тези, направени по-късно през деня.

# 46
Ами от четири теста, четири положителни и то последния със сутрешна урина и с две доста добри черти. Признаците са вече видими още не ми е дошло, минах през кафеникавото зацапване, имам леки и леко неприятни болки в кръста вече доста време и леко придърпване от време на време (ако стана рязко,или кихна или съм се натоварила малко с къщната работа), гърдите ми се уголемиха леко и все още ме болят. Утре ще ходим на преглед. И по мои изчисления вече трябва да съм в 6-та г.с. Иначе като цяло се чувствам добре. За сега няма виене на свят, гадене или повръщане.  Grinning Мисля, че по - добър коледен подарък за родителите ни няма да има. 

# 47
Утре ще пиша пак за потвърждение със сигурност.

# 48
  • София
то какво повече потвърждение, освен да отидеш на лекар.

# 49
Ходих на доктор и той ми потвърди бременността всичко е нормално и на 19 ще ходим да чуем сърчице. Терминът ми е на 26.07.2013 г.

# 50
  • на последния етаж
Честито, Bellatw! Лека бременност и здраво бебче на финала!  Simple Smile

# 51
Благодаря, надявам се и аз всичко да е наред.

# 52
Здравейте момичета!!!Още съм нова тук и незнам дали питам на правилното място  Simple Smile. На 10.12 трябва да ми тойде МЦ. Но нали съм нетърпелива и на 5-12 си направих тест за бременност, появиха се две черти като втората беше едва забележима. На другия ден отново си направих тест и беше абсолютно същия резултат. Днес е 9.12 и имам признаците на МЦ, но резултат все още нямам. Въпроса ми е дали е възможно да имам същите ПМЦ макар и да съм бременна при наближаването на датата ми. Ако не ми дойде другата седмица съм на лекар дай Боже  Simple Smile

# 53
И аз си мислих, че ще ми дойде ама не ми дойде. Изчакай няколко дни да ти закъснее и си направи тест тогава и ако пак имаш две черти значи може да се ориентираш към лекар. Не знам дали си чела по - горе на мен ми закъсня с 2 дни и имах и аз почти незабележима черта. Все пак ако изчакаш още малко ще се вижда и доста по - добре втората черта. И аз нямах търпение за това дадох сума пари по тестове докато чертата стане доста видима.  Пожелавам ти успех и дано да те зарадват следващите тестове или направо доктора. Simple Smile

# 54
  • София
Здравейте момичета!!!Още съм нова тук и незнам дали питам на правилното място  Simple Smile. На 10.12 трябва да ми тойде МЦ. Но нали съм нетърпелива и на 5-12 си направих тест за бременност, появиха се две черти като втората беше едва забележима. На другия ден отново си направих тест и беше абсолютно същия резултат. Днес е 9.12 и имам признаците на МЦ, но резултат все още нямам. Въпроса ми е дали е възможно да имам същите ПМЦ макар и да съм бременна при наближаването на датата ми. Ако не ми дойде другата седмица съм на лекар дай Боже  Simple Smile
Явно тестът показва бременност. Направи си тест с първа сутрешна урина, когато ЧХГ-то е с най-висока концентрация. След няколко дни чертата ще стане по-тъмна. Дано да е желана бременност и леко бременеене!

# 55
Благодаря Ви момичета!!! Направих си тест вчера имам две съвсем ясни черти  Simple Smile днес съм на лекар, ще пиша как е минал прегледа  Simple Smile

# 56
  • Троян
И аз искам да си задам въпроса тук,че не ми се отваря нова тема.Последната менструация ми е била края на октомври,но след това имах някакво кафеникаво,кърваво течение за 4 дни ,помислих си че ми е дошло,но след още две седмици течението се повтори и реших да си направя тест.Аз живеч на село имам само една аптека,взех два .Първия в началото беше с една черичка,оставих го и след един час се беше появила втора .Реших на другия ден да направя и другия,отново се получи същото.Чудя се дали така не става и с другите тестове,след като мине повече време.Лошото е че трябва да изчакам да минат празниците преди да отида на лекар.Иначе симптоми нямам,освен че малко съм напълняла,но това е друга тема  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 13:54 от albenapd

# 57
До колкото знам, след 10мин резултата вече не е показателен.

Ако искаш след 2 дни си направи още един тест.

Успех и дано резултата е такъв, какъвто искаш.

# 58
  • София
И аз искам да си задам въпроса тук,че не ми се отваря нова тема.Последната менструация ми е била края на октомври,но след това имах някакво кафеникаво,кърваво течение за 4 дни ,помислих си че ми е дошло,но след още две седмици течението се повтори и реших да си направя тест.Аз живеч на село имам само една аптека,взех два .Първия в началото беше с една черичка,оставих го и след един час се беше появила втора .Реших на другия ден да направя и другия,отново се получи същото.Чудя се дали така не става и с другите тестове,след като мине повече време.Лошото е че трябва да изчакам да минат празниците преди да отида на лекар.Иначе симптоми нямам,освен че малко съм напълняла,но това е друга тема  Rolling Eyes

Честито Албена,  имаш положителен тест. В началните дни, нивата на ЧХГ са ниски и трудно се засичат от пиклив тест за бременност. Всеки производител дава указания как да се направи теста - в повечето случаи препоръчват да се отчете резултата след около пет минути. Ти си ги погледнала и оставила настрана и си се върнала  към тях час след час,  просто е трябвало да ги отчетеш след 5-10 мин.

В по-късните седмици на бременността и при вече високи нива на ЧХГ тестът много по-бързо показва резултата.

Успех и лека бременност!

# 59
  • Троян
Днес си купих нов тест ,някаква друга марка и утре сутринта ще го направя,ако е полужителен ще търся доктора,ако е отрицателен ще чакам да минат празниците че да не си ги развалям с някоя лоша новина .Но ще ви съобщя резултата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт