Тест за бременност

• 9 206
  • 137
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,извинявам се ако темата не е за тук,но съм нова в сайта и още не мога да се ориентирам.
Въпросът ми е относно тест за бременност на Sure Check.Направих си такъв и още с капването на урината се появи първо чертичката на Т и след това на C.На някой случвало ли му се е подобно нещо?Теста ли не става или просто аз не искам да повярвам,че чертите са две??

# 1
  • София
На мен ми прилича на невалиден тест. Пробвай пак, дано резултатът е такъв, какъвто искаш да бъде.

# 2
Подобре вземи някакъв друг тест, за да си сигурна.

# 3
Ами вземи си още един за сигурност. Успех каквото и да искаш.

# 4
Благодаря за бързите отговори,все пак ще взема друг тест,за да видя какво ще покаже и той.

Момичета взех друг тест,пак на Sure Check и се получи същото както следобеда ...

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 00:02 от Boten Mary

# 5
На мен ми прилича на бременност.

# 6
Според мен си е положителен тест за бременност, ако това е чакания резултат честито!

# 7
И аз мисля, че е положителен, но за всеки случай защо не си вземеш един и да следваш инструкциите? Аз дори не съм поглеждала на моите тестове какво става преди да минат петте минути.

Иначе ако си чела листовката, едната черта би трябвало да се освети веднага, тя е контролна само.

Надявам се това да е чаканият резултат   Hug

# 8
Там е работата,че контролната черта е С,а тази която отчита бременност е Т.На инструкциите пише,че първо се оцветява чертата С,а след това Т (ако изобщо се оцвети).Но при мен се оцвети първо Т,а след това С.Чертите са много ясни и при двата теста.Взимала съм ги от различни аптеки,но на една и съща марка...

# 9
Мисля си по твоя случай и  се сетих, че няма как да ти се оцвети първо тестовата линия, защото урината достига първо до контролната, а след това до тестовата.

# 10
Там е работата,че контролната черта е С,а тази която отчита бременност е Т.На инструкциите пише,че първо се оцветява чертата С,а след това Т (ако изобщо се оцвети).Но при мен се оцвети първо Т,а след това С.Чертите са много ясни и при двата теста.Взимала съм ги от различни аптеки,но на една и съща марка...

Мила, на мен ми се струва, че си бременна, но ако се съмняваш, купи друг тест и го направи сутринта, когато дава най - категорични резултати.

Аз също с шурчек разбрах, че съм бременна и съм доволна от тях, но наистина не съм надниквала какво става при черичките преди да минат пет мин и не знам коя се е оцветила първа. Ти кой точно шурчек ползваш? Има едни с някаква малка пипетка и едни др на които пишкаш направо върху самия тест... ?

На кой ден от закъснението си?

# 11
Това е бременност.
Точно Шуър Чек показа бременността със сина ми по този начин, който си описала. Двете ясни черти говорят за бременност.
Дано да е желана!

# 12
Jane Doe,използвах този с пипетките.
По принцип имам нередовен цикъл и е възможно по-рано идване,но много рядко закъснение,а последната менструация беше на 2 май.
Никси Тестовата линия е по близо до отворчето,където капваш урината.

# 13
Все тая, щом има 2 черти, има и бебе  Mr. Green
Как издържаш така, на тая незвестност не ми е ясно, ако бях аз, да бях обиколила денонощните аптеки и бих купила всички възможни марки тестове.
Едно е тука да ти казваме бременна си, друго е да си вътрешно убедена.

# 14
И според мен теста е положителен. Дано това да е искания от теб резултат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт