Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 444
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Може,може   Ама като видя подписа ти и едни такива погледи си мятат,много непознати  / особено пък Туба /...

Бонобо, сигурна съм че и Мурат знае как се оправя настроението на една жена за най кратко време и без думи  Joy Joy Joy  само се чудя кой начин е използвал  newsm78 - традиционият или е импровизирал newsm78

# 556
# 557

Свет, ти днес направо ги нацелува, няма да могат да заспят Joy Joy

# 558
# 559

Свет, ти днес направо ги нацелува, няма да могат да заспят Joy Joy

Катенце ,трябва да наваксат Peace ,загубиха цели две години  Rolling Eyes ,а и защо трябва да спят  newsm78 ,сън спомен не прави  Peace Peace

# 560
Цитат
Свет, ти днес направо ги нацелува, няма да могат да заспят

Кате, от сън спомени няма  Hug, а е сигурно че, са имали доста безсънни нощи / да ни си помислите веднага нещо  Joy, имам предвид че, са актьори, има нощни снимки и т.н  Wink/

# 561
# 562
Цитат
Свет, ти днес направо ги нацелува, няма да могат да заспят

Кате, от сън спомени няма  Hug, а е сигурно че, са имали доста безсънни нощи / да ни си помислите веднага нещо  Joy, имам предвид че, са актьори, има нощни снимки и т.н  Wink/

Сега от есента нали сериите ще са по-кратки, ще имат повече време за опознаване актьорите  Joy Joy

# 563
# 564

Я вижте какво ми попадна как се забавлява нашичкия , дали това е периода преди най най  , само мъже ,къде им са любимите  newsm78 newsm78 newsm78

# 565
# 566

Сега от есента нали сериите ще са по-кратки, ще имат повече време за опознаване актьорите Joy Joy

newsm10 newsm10   love001

# 567
И гъркините започнаха с клиповете  Peace, ако някой владее гръцки да се включва
http://www.facebook.com/pages/ASI-GREEK-FAN-CLUB/144876075578786

# 568
Свет, стари са снимките мисля от 2008 или 2009, Мурат е със състуденти от университета

Кате, а дано  Peace Peace Peace, аз разчитам да направят по един игрален филм късното лято или ранната есен  newsm78 и евентуално сериал през новата година

# 569

Като ги гледам и моите очи се пълнят ,
толкова истински предадоха всички емоции ,че човек на моменти трябва да се ощипе за да се сети че гледа филм  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт