Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 195
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
# 543
# 544
И отново от "Зерда"

# 545
От хърватския форум   bouquet

# 546
Лека нощ Hug

# 547
ДОБРО УТРО
РАДВАЙТЕ СЕ НА КРАСИВ ЛЕТЕН ДЕН Hug

Феновете вече се готвят за първи юли Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 08:15 от Lilims

# 548

Към тази снимка във фейсбук има коментари- по скоро възклицания
Aaaaaaahhhhhhhhhhh  Grinning
Aaaaaaammmmmmmm hahaha

"Има хора чийто талант действа като линия добър кокаин. безвреден кокаин. полезен кокаин. ставаш зависим, и за съжаление, след като напуснеш сферата на непосредствено влияние, ставаш тъжен както при всяка зависимост. Искаш още."

Това  сподели в блога си Милена Фучеджиева за свой идол- художник след посещение на поредната му изложба  

Наркозависими ли са и феновете на Халит newsm78  Heart Eyes Joy

# 549
Михайлов И.А. , закъснял си за малко  Laughing Ама кой знае, може и да се оставят след време  Peace...

Как беше американската поговорка  Thinking : " Знаем за къде пътуваме - не знаем кога ще пристигнем ! "   helpuu ... Laughing....  bouquet

# 550
# 551
Много нови интересни снимки са публикувани.
Жу, клипчето е от много хубав момент на сериала. Peace

.

# 552
# 553

Наде, чувството ти за колорит в п.551 е ненадминато в колажната техника! Аферим!  Heart Eyes

Lilims, аз мисля същото - отношението към Халит като мъж и актьор е доста разделено - много  зрители го харесват, но има още поне толкова или повече, които не го харесват! Слава и Богу!  Grinning

Лично аз нямам нищо против тези, които харесват Мурат или Окан, или който и да било друг! Браво на тях, че имат личен вкус и могат да го защитят (стига да могат Mr. Green).

Колкото до зависимостите - съгласна съм, че е трудно човек да се оттърси от зависимостта си, стига това да не вреди на останалите.  Naughty Стане ли досаден със своите пристрастия, трябва да се оттегли - явно критериите му не са в ред... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 554

Колкото до зависимостите - съгласна съм, че е трудно човек да се оттърси от зависимостта си, стига това да не вреди на останалите.  Naughty Стане ли досаден със своите пристрастия, трябва да се оттегли - явно критериите му не са в ред... Simple Smile Simple Smile Simple Smile[/i][/color]

newsm10 smile3501 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт