Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика - №2

• 81 751
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Peregrin, Патрик, не е истинският Патрик, доколкото схванаха ситуацията е някакъв, който е пътувал с Патрик на Титаник и сега се представя за него  Thinking  опитваше се да изкопчи стари случки от Идит, а тя нали не е много умна му ги разказа с подробности...
Peace Не му запомних името на човечеца  Blush и не съм се изразила ясно  Grinning Писмото до Едит накрая беше подписано с истинското име  Wink Просто самата случка като част от епизода си беше тъжна  Cry (нищо че чилякът беше решил да хитрува) - обезобразен, без една длан  ooooh!, а и Едит ...  Rolling Eyes

# 736
Момичета, тъкмо изгледах 1-ви епизод от Абатството, не е лош.Този Томас мн противен.И едната от прислужниците също.Много е симпатичен собственика на абатството, бащата де и милейди-Кора или както там се казва е красива жена. Най-ми допадна Сибил.Русия момък има егати очите!!!!!!!!!!Направо нереален цвят  Laughing Като за първа серия не беше кой знае колко интересна, но понататък ще се завърти интригата сигурна съм!  Laughing

# 737
  • София
Peregrin, Патрик, не е истинският Патрик, доколкото схванаха ситуацията е някакъв, който е пътувал с Патрик на Титаник и сега се представя за него  Thinking  опитваше се да изкопчи стари случки от Идит, а тя нали не е много умна му ги разказа с подробности...
Peace Не му запомних името на човечеца  Blush и не съм се изразила ясно  Grinning Писмото до Едит накрая беше подписано с истинското име  Wink Просто самата случка като част от епизода си беше тъжна  Cry (нищо че чилякът беше решил да хитрува) - обезобразен, без една длан  ooooh!, а и Едит ...  Rolling Eyes

Малко ми е тъпо да коментирам сериал, никога не съм го правила, ама като сме тръгнали  Mr. Green
Самоличността на човечеца, продължава да е непотвърдена подписал се е П точка(фамилия), та Сибил попита П като Патрик или П като Питър... очаквам включване на хитреца в следващите епизоди, но мисля че ясно показаха, че е измамник!

# 738
Мери е с много нежни черти. Аз също в началото не я харесвах, но след 4-5 серия видях, че образа и ще търпи много развитие. Вдовстващата графиня е уникална. Тя е и една от причините изобщо да го загледам този филм Simple Smile. Благодаря, момичета, че пишете с ББ, че аз съм стигнала до 3 епизод и докато не свърши сезона няма да се изкушавам да го гледам. Доколкото разбрах от темата сезона е 9 серии, а знае ли някой дали ще има 3-ти?

п.п.Жалко, че  не правят повече от този жанр филми, а болшинството нови са уникална простотия Tired

# 739
Доколкото разбрах от темата сезона е 9 серии, а знае ли някой дали ще има 3-ти?

п.п.Жалко, че  не правят повече от този жанр филми, а болшинството нови са уникална простотия Tired
В уикипедиа пише, че ще има  Grinning Thinking
"It was confirmed at the preview of the second series, at Highclere Castle on 29 July 2011,[19] that Fellowes was working on a third series, set after the Armistice and during the 1920s"
http://en.wikipedia.org/wiki/Downton_Abbey
След Абито аз ще гледам Upstairs Downstairs, който е на сходна тематика, макар и само 4 серии  Sad

Надявам се скоро да излязат и новите серии на мини сериала за Шерлок  PraynigДано някой открие и друго интересно мини сериалче
  Flutter

Яааа, някой няма ли да ни пусне нова темичка  Flutter Praynig

# 740
  • София
Ще мога да пусна чак късно вечерта  Confused

# 741
Аз отдавна изтеглих Upstairs Downstairs, но няма субтитри и като гледам май няма интерес да се направят Rolling Eyes

Шерлок  не съм го гледала - отивам да го търся Grinning

# 742
Ще мога да пусна чак късно вечерта  Confused
  bouquet Ще чакаме  Blush Друг вариант е да я пуснеш още сега (като заглавие), пък украси и линкове да сложиш когато ти е удобно довечера - мисля редакцията важи 24 часа (поне за постовете е така  newsm78 ) То за проклетия ни се отвори приказката точно сега  Joy

# 743
  • София
Предложете ми заглавие, някакво по - обобщаващо за екранизации по романи newsm78

# 744
  • 221B Baker Street
Ами нещо като "Фенове на Period and costume drama movies".... Laughing
Не знам,не намирам адекватен превод на нашите предпочитания  Mr. Green

# 745
  • София
"Филми по Джейн Остин/Period dramas"

# 746
Екранизирани романи - Period dramas Rolling Eyes

# 747
Костюмирана драма, романтични мини сериали, екранизации по романи на Джейн Остин и под.  newsm78
Въх, ще минем 50 стр., мама ще ни бие  ooooh!  Joy

# 748
 Grinning Grinning Grinning  Темата е много хубава и много интересна  Hug

# 749
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=618937.msg20080818#msg20080818

Нова тема

Ще я оправя по - късно.
Сложих анкетата, за да може всеки да се "записва" като посочи какво е отговорил!

Общи условия

Активация на акаунт