Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика - №2

• 81 746
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
http://www.imdb.com/name/nm0126284/

ето тук, сори ама нета ми е много бавен.

# 706
Успях като на магия да се регистрирам. След малко започвам книгата-нямам търпение да се пренеса в атмосферата.   bowuu Защо пък да се засягам?Всеки харесва различни неща и всеки си има мнение. В екранизацията от 2005 наистина има някои неща, които не стоят-роклите са им прекалено прости, създава се също малко селска атмосфера, да не споменавам прасето-ако сте го забелязали и останалите животни, които се разхождат  hahaha

# 707
  • София
Колко ми е незабележителна Кийра, та хич не съм я запомнила в Звездните войни.

# 708
  • Пловдив
Аз пък си мислех, че Натали си играе и двете роли, така че сигурно наистина си приличат там  Thinking

# 709
  • София
Колко ми е незабележителна Кийра, та хич не съм я запомнила в Звездните войни.

Нормално е да не я забележиш, след като не е  няма участие  Mr. Green

Нямам търпение да се прибера и да гледам шестата серия на Абатството  Crazy

# 710
# 711
  • София

Явно наистина е била незабележима, любима актриса ми е, пък не съм я забелязала даже  Mr. Green

# 712

На мен Кийрето и Натали са ми еднакво любими  Heart Eyes ... чак сега разбрах що  Joy

Излязъл е 6-ти еп. на Абито  Shocked ... отивам да го търся  Party

# 713
Двете актриси си приличат много    Grinning Много еднакви черти, коси, изражения. Симпатични са и двете.Аз пък не съм гледала Междузвездни войни, колкото и чудно може би да звучи, не мога да търпя такива филми, измислени, фантасмагории Mr. Green

# 714
  • София
Двете актриси си приличат много    Grinning Много еднакви черти, коси, изражения. Симпатични са и двете.Аз пък не съм гледала Междузвездни войни, колкото и чудно може би да звучи, не мога да търпя такива филми, измислени, фантасмагории Mr. Green

Аууу, не така! тук има върли фенки  Mr. Green (майтапя се, да не ми се вържеш, въпрос на вкус)

Абито го нямаше при пиратите и го теглих от изохънт.

Кийрето и Натали може да имат общо в чертите, но като роли и излъчване са ми супер различни. (то май съм споменавала и тук, че Кийра ми е... антипатична. Изглежда ми еднаква във всичко, което съм гледала с нея)

# 715
Уффф, че ви се вързах- веднага го потърсих 6 еп. на Абатството, защото снощи изгледах 3,4 и 5 епизод и си викам: Бързай, докато ти е прясно! Пък то...   /без субтитри не се наемам/
В тази връзка искам да споделя, че ми харесва развитието на героите. Например, очаквахте ли вдовстващата графиня да прояви такава човечност или промяната при лейди Мери ?

# 716
  • София
Здравейте момичета, нахлувам в темата с мола за помощ: мъжът ми изтеглил Lost in Austen, но с дублаж...Има ли торент със субтитри? Извинявам се ако съм задала некоректно въпроса, не разбирам нищо от торенти. Благодаря предварително  Hug.

# 717
 В Замундата го има само с дублаж- http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214544&hit=1 това е торента, предполагам този е свалил мъжът ти, това единствения който аз намерих,а може да има и други, момичетата ще кажат ако те са дърпали от другаде.

# 718
  • 221B Baker Street
аз изгледах снощи пета серия на Абатството и както предполагах,Мерито ще бере ядове с тоя сър Робърт  #Cussing out

# 719
  • София
Хич не го харесвам сър Робърт и хич не ми е като истински сър...
Големи ще са ядовете, ама какво да я правиш - твърдоглава е!

Общи условия

Активация на акаунт