Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика - №2

• 81 768
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Caroline_Bingley, не само няма да сгрешиш, но и доволна ще останеш от Абатството  Wink!
А аз съм гледала Мансфийлд Парк, но не съм чела романа. Благодарение на Geia знам едно местенце, в което напоследък си намирам много книги. Там открих и Ема, и Мансфийлд Парк в електронен вариант.

# 691
Сподели, това местенце-аз колко ги търсих!!!!Така или иначе ще си ги купя, щото искам да си ги имам, но поне сега да мога да ги прочета.Ще съм ти благодарна Simple Smile

# 692
# 693
  • София
Сподели, това местенце-аз колко ги търсих!!!!Така или иначе ще си ги купя, щото искам да си ги имам, но поне сега да мога да ги прочета.Ще съм ти благодарна Simple Smile
Заповядай http://www.escape-bg.net/torrents.php  Hug. Това е торент сайт, в който можеш да намериш и много други неща.
Специално Ема и Мансфийл Парк ги няма качени в читанка.инфо, където обикновено търся книги, така че много им се зарадвах, откривайки ги в ескейп!

# 694
Мерси много Grinning но иска регистрация, и има някакво поле торент клиент какво се пише там?

# 695
  • Пловдив
То няма звездичка и не е задължително за попълване.

# 696
Ахам, ми не успявам да се регистрирам. Дава ми, че всичко е ок, ама не става. Нищо, ще си пробвам докато не стане.Мерси  Simple Smile

# 697
Хммм...Стана  Party Извинявам се, че ви позанимавах. Grinning Сега ще се поразровя да видим какво ще открия Rolling Eyes

# 698
Каролин, радвам се, че успя, там си е страшен зор, аз се бях побъркала за тази регистрация - давах мило и драго да се добера до "Разум и чувства" 2008. Хм, аз не можах да харесам Кийра и Матю, койлкото и да бях въодушевена, още като чух, че го снимат този филм /не го приемай лично това мнение/. Кийра на първо място дори не я облякоха като хората. Елизабет е дъщеря на джентълмен и трябваше да се облича както се полага. Но я бяха докарали някак модернистична и с това й отнеха автентичния чар. А Матю просто не е за Дарси. Аз сега като се сетя за тях, изниква ми Ричард Армитидж  Grinning. Той е идеален за Дарси. Да го бяха избрали за филма с Натали Портман... да бяха зарязали всякакви зомбита... и да бяха снимали филма в Англия... Кийра и Матю щяха да им дишат праха  Joy.  А сега аз трябва да дишам праха на зомбитата  #2gunfire , факт, който още не съм успяла да преглътна - нищо не помага. /Говоря за "Гордост и предразсъдъци и зомбита" с Натали Портман  smile3511/.
Вени, забравих да ти препоръчам още нещо - защото не е от Джейн Остин - "Ема Уотсън"  Heart Eyes. Това е продължение на един роман, от който Джейн Остин е написала само няколко глави, останала е недоволна явно и го е изоставила - "Уотсънови" /тези първи глави са включени в "Лейди Сюзан" и са по-добри от "Ема Уотсън", но на Джейн кой може да й копира стила!/. Та "Ема Уотсън" е написан наистина добре - не съм виждала по-добро продължение от него, авторката е Джоан Ейкън. Ще чакам да чуя впечатления  Grinning

# 699
  • София
И аз много пъти съм казвала, че не харесах Кийра и Матю.

Разум и чувства от 2008 ги има в замунда.

# 700
  • Пловдив
Дали е случаен изборът на Натали Портман, те двете с Кийра са спрягани за звездни двойнички

http://mysticolors.com/2011/05/29/celebrities-alikes/
http://mysticolors.com/2011/05/16/attack-of-the-clones-threatens-hollywood/

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 21:11 от ЗлаВещица

# 701
  • София
Ох, майкоооо! Натали и Кийра ама хич не си приличат...  newsm78 #Crazy

# 702
В Star Wars Епизод 1, в една от първите си роли Кийра играе прислужничката-двойничка на Натали която загина при атентата.
Е те там си приличат и то доста.

И по темата и аз не възприех Кийра в тази екранизация по Джейн Остин, някак лицето и е твърде модерно и ръбесто за онези времена.

# 703
  • София
тц, не е Кийра. Игра Роуз Бърн

# 704
Къде e участвала Роуз?

ПС А да в Епизод 2
ОК грешката е вярна и двете са били двойнички-охрана на Натали  Simple Smile
Но и двете са оживяли, загинала е трета  Laughing http://www.imdb.com/name/nm0782214/

Извинявайте за ОФФ-Топика  bowuu

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 10:34 от Boomer

Общи условия

Активация на акаунт