Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика - №2

• 81 726
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • в морето до колене
Здравейте момичета, нахлувам в темата с мола за помощ: мъжът ми изтеглил Lost in Austen, но с дублаж...Има ли торент със субтитри? Извинявам се ако съм задала некоректно въпроса, не разбирам нищо от торенти. Благодаря предварително  Hug.

Има български субтитри, които могат да се изтеглят от този линк - http://www.subs.to/search/Lost+In+Austen/8/0/0/, но трябва да се теглят серия по серия - тези, които са от 3 до 6 в списъка (за които има пояснение - Рел: E01; Рел: E02; Рел: E03 и Рел: E04)
Мисля, че рилийза, за който са синхронизирани го има в пиратите - http://thepiratebay.org/torrent/5439445/Lost_in_Austen_%5B2008%5D - в пакет

Има и друг комплект субтитри, за техния рилийз обаче няма достатъчно сийд...
Така че опитай първо с тези. Надявам се да се получи. Аз пробвах за малко - получава се  Simple Smile

# 721
Little Evil, ето субтитри, надявам се да тръгнат безупречно. Аз го имам със субтитри, но в момента не се сещам откъде го теглих, беше отдавна. Ако не ти тръгнат тези субтитри, ще проверя в мастърс-тб. Дари ще ти хареса, мисля  Grinning.
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=31033
Каролин, ако питаш мен, дай им шанс на "Междузведни войни" - Лукас е гений и поне за обща култура трябва да се познава творчеството му, мисля. А и да ти кажа - той не си е позволявал да измисля току-така, интерпретирал е не малко неща от историята на цивилизацията. Например първообразът на Люк Скайуокър ако не греша, беше сър Галахад от историите за крал Артур. Такива ми ти работи!
Ваня е права, Натали и Кийра са съвсем различни на практика. Според мен Натали ще е по-добрата Елизабет Бенит и ме е яд, че Кийра извади късмета за нормалната версия  #Cussing out.
Аз не се тревожа особено за лейди Мери - най-безотговорно си мисля, че ще се омъжи за Матю, та няма какво да се нервя  Joy

# 722
  • София
То... Мери и Матю са предопределени от звездите, ама докато ни ги покажат щастливи и влюбени ще има...

# 723
  • 221B Baker Street
Хич не го харесвам сър Робърт и хич не ми е като истински сър...
Големи ще са ядовете, ама какво да я правиш - твърдоглава е!
твърдоглава не толкова,колкото вече примирена със съдбата си ,и след гафа с Матю мисля,че се самонаказва с този измислен брак с Робърт  Rolling Eyesкоето пък й придава известно благородство и извисеност - черти от характера й,които не предполагах,че има  Peace

# 724
  • 221B Baker Street
То... Мери и Матю са предопределени от звездите, ама докато ни ги покажат щастливи и влюбени ще има...

май това е целта на занятието  Mr. Green

# 725
  • София
Благодаря, момичета, довечера ще дам линковете на мъжа да видим...

# 726
  • София
Гледах вчера Абатството без субтитри... ми... не е същото, не знам дали е от липсата на превод, но и серията не ми допадна толкова  Embarassed

Разбирам ги почти на 100%, изключая специфичните фрази, които така или иначе не ги превеждат, но това съсредоточаване да разбера всичко ми изяде удоволствието от гледането  Sick

# 727
  • София
Скоро ще излязат БГ суб.

Не беше толкова напрежителна серия, но Вдовстващата графиня кърти отново!!!

Нямам търпение да си го изгледам целия с бг превод!

# 728
  • София
Скоро ще излязат БГ суб.

Тя Вдовстващата графиня от известно време (серии) е уникална просто. Не че от самото начало не беше де Simple Smile. А Мери претърпя коренна промяна. В началото въобще не ми харесваше, но постепенно ме спечели Simple Smile. А сините очи на Матю са просто...нямам думи, и то без да съм почитетелка на синеоките  Embarassed
Много се радвам, че най-накрая се наканих да го гледам това Абатство, за няколко дни изгледах всичко дотук..сега ще чакам субтитрите за 6 еп, че да не си развалям удоволствието. А знае ли че този сезон колко серии ще бъде?

# 729
  • София
Скоро ще излязат БГ суб.

Тя Вдовстващата графиня от известно време (серии) е уникална просто. Не че от самото начало не беше де Simple Smile. А Мери претърпя коренна промяна. В началото въобще не ми харесваше, но постепенно ме спечели Simple Smile. А сините очи на Матю са просто...нямам думи, и то без да съм почитетелка на синеоките  Embarassed
Много се радвам, че най-накрая се наканих да го гледам това Абатство, за няколко дни изгледах всичко дотук..сега ще чакам субтитрите за 6 еп, че да не си развалям удоволствието. А знае ли че този сезон колко серии ще бъде?

Май още само 2  Sick има и някаква специална коледна  newsm78
http://www.imdb.com/title/tt1606375/episodes#season-2

# 730
  • София
Аууууу, лоша новина Sad...жалко, тъкмо се зарибих.

# 731
Изгледах си 6-тото еп. на Абито - хареса ми  Flutter
ББ Малко тъжна беше историята с Патрик  Rolling Eyes, всички без един не му повярваха, а и при такъв залог титла, имот, капитали, сантиментите са лукс, който никой не може да си позволи  Thinking Дейзито го удари пак на чест  Wink Жената на Бейтс пукна  Shocked Party  Mr. Green На мен ми мирише на убийство и на разследване  Thinking Оф, препятствията пред Ана и Бейтс край нямат  ooooh! Joy Сър Робърт е хитър и безкрупулен, но не би могъл и да е друг, след като е self-made man или поне аз останах с впечатление, че сам си е "направил " парите и извоювал положението  Thinking (Май важи теорията за Първоначалното натрупване на капитала на Маркс  Joy ) Матю ще проходи  Heart Eyes Party , а вдовстващата графиня ще го раздава Купидон, тя и без т'ва е на всяко гърне мерудия, пардон нещо по-класно и скъпо - шафран   Wink Joy

Истинските лорд и лейди пред истинския замък  Grinning
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/downton-abbey/8807 … ownton-Abbey.html
Видео тур в замъка Хайклер с лейди Карнарвън  Flutter , колко са земни и непосредствени, личи че не са новобогаташи  Joy

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 19:25 от Peregrin

# 732
  • София
Това лейди Мери ли е?  Shocked Само по веждите предполагам, толкова е различна...но е страхотна!

# 733
  • София
Peregrin, Патрик, не е истинският Патрик, доколкото схванаха ситуацията е някакъв, който е пътувал с Патрик на Титаник и сега се представя за него  Thinking  опитваше се да изкопчи стари случки от Идит, а тя нали не е много умна му ги разказа с подробности...

# 734
  • София
Peregrin, Патрик, не е истинският Патрик, доколкото схванаха ситуацията е някакъв, който е пътувал с Патрик на Титаник и сега се представя за него  Thinking  опитваше се да изкопчи стари случки от Идит, а тя нали не е много умна му ги разказа с подробности...

И аз така разбрах нещата и ми е много, много мъчно, защото тя ще страда супер много...

Общи условия

Активация на акаунт