А какво обичате?

• 9 057
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
Обичам семейството си!
Обичам приятелите си!
Обичам да пътувам!
Обичам предизвикателствата!
Обичам живота!

# 76
Обичам кисели краставички.
Обичам зелени маслини.
Обичам песента на птичките.
Обичам почивката и да почивам.
Обичам плажни чанти и шапки, летни роклички и миризмата на море.
Обичам точността.
Обичам, когато любовта ме чака у дома.
Обичам да ям направо от овощните дръвчета.
Обичам лекия ветрец и сянката в летните жеги.
Обичам препечена филийка с масло, сирене и чай.
Обичам усмихнатите и позитивни хора.

# 77
Понеже е лято..
Минутите преди да зърнеш морето, когато отиваш там след година очакване. Тази болка в стомаха от наближаващото.
После всяка секунда до морето. И особено първото влизане във водата.
Усещането за малки камъчета под босите ти крака. Вечер боса на тревата след уморителен ден на работа.
Диня.

Особено много
как синът ми се залива от смях Него изцяло и баща му
Баби, бебета
уханието на окосена трева

# 78
Обичам дребните и големите неща, които ми напомнят, че съм жива, че животът е красив и уникален във всички свои форми.
А най- много обичам да виждам слънцето в очите.

# 79
Обичам детето, него, мама, морето, пътуванията и мечтите си, и всичко останало което сте изброили.

# 80
Обичам дребните и големите неща, които ми напомнят, че съм жива, че животът е красив и уникален във всички свои форми.
А най- много обичам да виждам слънцето в очите.
  newsm10

# 81
Хубава, позитивна тема  Hug

Поздрав от мен : http://vbox7.com/play:36fa1389

# 82
Кока -кола, кексчета с шоколад и 15 минути мързел в работно време, за да им се насладя, музиката на Пух и текстовете на Негрини, шофирането сутрин рано по още празинте улици, шофирането в неделя , първите горещи дни, които събличат връхните дрехи на хората и те ги разнасят в ръка, първите хладни дни и жилетките, които стоят някак странно по загорели и топли рамене, чашите балончета за вино, чашата за кафе на мъжа ми, дето му я купих още преди да се ожиним, а той все така пие от нея сутрин, роклите с презрамки и обувките на юнайтид нюдс, самолетни билети, куфара далматинска шарка, мотането по улици на чужд град, 30-то число на месеца, когато дават заплата, дисковете в колата, запаса от малки кроасанчета в колата, бонбони Линд, телефончето, което ми носи сладки новини, едни червени чехли, дето с тях отидох да раждам сина си и прибягвах от предродилна в родилна, а после да го гледам през прозорчето, един хотел в Сандански, бижута на Сваровски и мекичките по 40 стотинки дето ги продават на женския пазар:)

# 83
Свободата.

# 84
Обичам себе си.

# 85
Обичам лятото, морето, слънцето и гаджетата. Simple Smile

# 86
Музиката, лятото, морето, семейството си. На пръв прочит толкова...  Wink

# 87
Обичам Сестра ми, Племенника ми, Семейството ми ( за да не г иизброявам по отделно) ... Себе си също обичам (((: И сладолед( любов за цял живот си е... ) .. Обичам екстремните неща, обичам музиката.. и Него обичам, ама не заслужава (:  Wink

# 88
  • Far away from here...
Сина ми.
Родопите.
Пътят, който ме доведе до тук.

# 89
опитвам се да Обичам себе си.
Обичам успеха.
Обичам късмета.
Обичам когато ми върви.
Обичам когато съм здрава.
Обичам когато разцъфнат лепите и целия град ухае на тях  Heart Eyes