А какво обичате?

• 9 054
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
Обичам всичко да ми е под контрол - изненадите ме плашат.

# 91
Обичав любовта и справедливостта.Обичам красотата и хумора.Обичам аз и околните ми да можем да се присмиваме на себе си.Обичам приятните изненади.Обичам интернет и фейсбук дори!Абе голяма любовчийка съм изобщо  newsm51

# 92

обичам мама!  Blush

# 93
  • София
Обичам, да ме обичат.

# 94
... най обичам гол да тичам Simple Smile шегичка.
Живота обичам.

# 95
Обичам себе си.
Обичам майка си , която  отгледа съвсем сама мен и брат ми.
Обичам много по - малкия си брат. Heart Eyes
Обичам баща ми , който   въпреки , че е много студен човек , не показва чувствата си  и бе много строг с мен като малка, винаги е задоволявал всяка наша прищявка и се е стремял да не ни липсва нищо.
Обичам баба и дядо , които винаги са помагали на майка ми , когато татко е бил в кампания и не е можел да бъде в къщи.
Обичам морето ,пътуванията , хубавите дрехи и обувки и всички удоволствия , които може да ни поднесе живота. Simple Smile
А и на последно място, но не по значение обичам един човек , но само времето ще покаже дали  любовта ми към него ще се засили или обратното. Wink

# 96
Обичам зима, сняг, чистота, спокойствие, тишина
Обичам да заспя, когато вали дъжд
Обичам в неделя сутрин да се разхождаме, когато още няма хора по улиците
Обичам да си говорим сладки приказки с приятни хора
Обичам да гледам постановка и после да я обсъдим с приятелка /същото се отнася за книга, филм..../
Обичам да пътувам, да разглеждам снимки, да чета, да се гушкам....
Часовниците мнооого ги обичам
И Родопите обичам, ама и Италия обичам Wink

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 18:12 от 30god

# 97
Лично егоистично за мен най-върховното удоволствие е да си легна в кревата с хубава и увлекателна книга и нещо любимо за ядене   chef От дете леглото ми е вечно пълно с трохи и боцкат сега на мъжа ми  Laughing

Извън мен си - да доставям радост на другите  Blush

# 98
Обичам дългите летни вечери, когато децата спят, а ние с ММ пием вино на хлад под асмата.
Обичам да ходя на село, в къщата на баба и дядо, да ям бабините мекици и да пия от дядовото вино.
Обичам водата - море, река, язовир, басейн - все тая, важното е да се плува.
Обичам женските вечери с приятелки.
Обичам си децата, родителите, семейството, мъжа, но това се подразбира.  Laughing

# 99
Най-много обичам моето семейство и приятелите!

# 100
  • София
Обичам да съм влюбена...

# 101
Супи. Като наркотик са ми.

# 102
  • София
Момичета, темата е супер. Томкова много обичам има в нея, става ти едно приятно и приповдигнато докато я четеш.  Hug Heart Eyes Ще се включа след малко с моето обичам!

# 103
Малко не по темата,но не намерих подходящото место за това...   http://www.youtube.com/watch?v=Sq7_zh59Kzk&NR=1     
  Джовани Маради почти не е известен в БГ,ето малко биографични данни,не намерих на български....  http://www.grandorchestra.ru/ru/news/articles/70-giovanni-marrad … rt-biography.html

# 104
Да но Джовани Маради и аз го обожавам!
Поздрав за всички ви
https://www.youtube.com/watch?v=n9C5EKIg4eM
Освен това обичам :
Морето
Моят град приказка -  Трявна
Барселона
Остров Тасос
Мъжа си
Дъщеря си
Сутрин на свежо, разходка край морето.....
Каране на колело до Сарафово и любимото ми кафе там над целия залив
Обичам да стоя в уютния си дом, сутрин да пиивам кафе в огряната от слънце кухня
И най-важното обичам да чета книжка на дивана..... Wink

Общи условия

Активация на акаунт