Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 070
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
#207    Camomilla1  

Потребител

Група: Потребители Мнения: 20 Регистриран: 22-May 11 Публикувано: Вчера, 22:05

По добре според мене е:група Е, Полша, България,Италия, Аржентина. Другите да се оправят.
 Това съм го написала вчера в един друг форум.
#218    Camomilla1  

Потребител

Група: Потребители Мнения: 20 Регистриран: 22-May 11 Публикувано: Днес, 22:00

Camomilla1, на 01 July 2011 - 22:05, каза:

По добре според мене е:група Е, Полша, България,Италия, Аржентина. Другите да се оправят.

Ей, милички, аз това на майтап го писах, като редяхме с razie186 групите и не е никаква достоверна информация, само ми се искаше.Ама ако пък ФИВБ са решили да ни използват услугите, моля, нямаме нищо против. На всичкото отгоре бях пернала и една стотачка.

После съм си признала, само, че по това време бях вече на повече от стотачка.

# 556
Симпли, психолога е готов, няма да те оставя сама. Ако това по горе се окаже вярно, което не ми се вярва, значи и гадателски способности имам. Ама трябва и специален алкохол.Утре ще напиша и вица от радиото, сега още не съм баш тамън.

# 557
Ох, олекна ми, че няма сама да боря ранените психически.  Joy

Ще изчакаме да видим потоците, в медиите все едно вече е факт, но... Аз им нямам много вяра на онези... хм-та във федерацията.  Crossing Arms

Радо за 24 часа: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=949985

# 558
Някой пътувал ли е с тези: http://www.geosviat.com/page.php?n=151398&SiteID=208 Идеята за организирана екскурзия за европейското ми допада, защото от два месеца се разхождам по сайтовете да наглася самолети, хотели...  ooooh! А тук и билети за мачовете направо могат да се купят.

Разликата в цената на билетите за мачовете обаче е сериозна. През официалния дилър средно добрите места са 25 евро, тук са 65 лева, не си заслужава. От друга страна, такива като мен не могат да позлват официалния дилър, защото трябва да платя още 25 евро доставка на електронен билет. Егати глупостта.  ooooh! На чий адрес да ги пратя в България? Ужас.  Crazy

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 04:45 от simplyaven

# 559
Ха ха, сърбите ще гледат по телевизията.  Grinning САЩ си взеха чисто мача, сега ще чакаме официалното разпределение на потоците.

# 560
Малеееее, тук много горещо станало Laughing
Симпли,
ако това е дрес-кода за партито, мен ме отпишете. Аз имам слабо сърце и такива гледки ме разтърсват. Разтърсват ме, както Тошко разтърси мрежата при контрата на световното. Хубаво е, че го заобичахте тоз младеж. Масажи и той обича, и сауни.  Mr. Green

Ха ха, сърбите ще гледат по телевизията.  Grinning САЩ си взеха чисто мача, сега ще чакаме официалното разпределение на потоците.

Да, имаме вече отборите. Доволен съм Grinning

# 561
Дедоооо, къде ходиш, къде ни забрави и изостави, нас горкани тук саминки????  Flutter През седмицата се оправдаваш с работа, а през уикенда с какво? А? А?  Crossing Arms Горещо ами, лято е, лятоооооо, ооооооо...   grinning039

Е, айде моля ти се, какво да си турим за партито, кафтани ли? Не се превземай, ще издържиш.  Laughing И Тошко виж как сме го уредили - две психоложки и една лична масажистка. Ми той кат един шейх ще го раздава, ще му завиждат.  Mr. Green

Всъщност, както отбелязах, за господата ми дават все едни снимки на кюлотки и бански в цветовете на флага, та може да се наложи да преместя партито във времето, да не измръзнете.  Joy Може пък да с еокаже пост-Лига парти, на някое басейнче, м?  Party

# 562
ОК, помисли за Гайдата с риза. Ето мъжки код - и шкембето крие и се сваля ефектно Joy
Басейнче, не знам? Аз съм по градините по-мераклия. Ама твое е партито, ти си и профи. Организирай го. В чест на отбора. Аз ще доставя медийна разгласа в единствения волей-сайт Crazy

# 563
Ъъъ... Ама и той ли ще присъства? С риза?  Joy Ааа, ти , тииии... Знаем те ние.  Laughing (dido, чуваш ли?)  Добре, бе, ушийте си ризи - флагове, аз какво мога да имам против? Басейнчето в случай на медал от Лигата, само дето може да съм на Гранд-а на басейнчето и да се нафиркам и аз на някой дюшек по средата на басейнчето.  Joy Тераската по-върши работа, преди да съм я усвоила догодина, че то с това ново строителство, терасата е колкото апартамента.  hahaha поне да я оползотворим, докато я има. Разчитам на теб да докараш важни медии, да не ми се загуби събитието в тарапаната.  Mr. Green

леле, чак сега прочетох, че ризата щяла и да се сваля... мамма миа  smile3544 smile3544 smile3544

# 564
 Joy
Ще се сваля, ако Гайдата е в нея. Ако съм аз вътре - закопчано и най-горното копче! Stop

Но да се върнем в играта. Има хубаво интервю на Радо. Казва: Винаги има изненади на финалите - приятна и неприятна. Ние не можем да сме неприятна.  Wink Мисълта си я бях изказал преди седмица - да не очакваме чудеса в Полша. Отборът не е готов. Нека направят хубава игра в трите мача, пък класирането каквото дойде.

# 565
А, добре, ще се постарая да докарам Гайдата тогава. На партито.  Mr. Green

играта си е игра, ние се веселим с любов към отбора. Помежду мачовете.  Laughing

Да, това е интервюто дето съм го сложила по-горе. Аз не очаквам никакви чудеса, защото не мисля че Лигата е била приоритет. Всъщност, не съм сигурна и че искам да се доизтрепят да се доказват на Лигата и да ходим на европейско на куц крак.  Stop По-лекичко, без значение кой какво си пише в България. Ако има контузени, да почиват. И изморените - също. Това с играта на всяка цена, щото еди-кой си мислел еди-какво си в България не ме радва. И дано Жеков не се тръшне сега.  Rolling Eyes

# 566
Да, наистина си ни препартила овреме Grinning Точна и навременна си ти!

За Жеката и вие, четох по-напред, сте писали. Огормен проблем е, че няма смяна. Колкото и да го плюят, той носи отбора от 2003-та година насам. Без почивка. И то е постоянен и се справя все по-добре. Мисля,че няма да се тръшне Laughing

# 567
Аз съм... тотално изкривена.  Laughing Щом казваш, че Жеков няма да се тръшне, мога да си легна спокойна.  Grinning

# 568
Добро утро.Като ви чета искрено се смея Simple Smile Големи партита големи купони. Само някоя чалга звезда да няма  Whistling Роклята ми е готова, пък вие ако искате градинско парти правеше Wink С нетърпение чакам да стане 6ти.
А европейското кога започва newsm78

# 569
Аз от сигирен източник знам,че националите след втория мач с Русия са имали време да попразнувам в Час Пик. А иначе това,което е казал Владо за журналистите е много вярно, стоят с лаптопа на мястото за преса и цъкат пасианси,а лично съм го снимала това по време на мача с Бразилия миналта година. А тази една имаше нахалството да чете вестник Уикенд, какво повече да кажа!!

Общи условия

Активация на акаунт