Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 057
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
Аз вися в сайта на межд. федерация, но този сайт очевидно е последна инстанция.  Whistling Та, и аз съм там догодина вече, с детенце.  Grinning

Помните ли, че Матей беше обещал да не губи повече от Полша? И помните ли какво ги прави миналата година?  Laughing Аз се надявам, че обещанието не е било само за световното, а по принцип.  Mr. Green

Радо: http://www.sportal.bg/news.php?news=313630

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 17:54 от simplyaven

# 616
Аз вися в сайта на межд. федерация, но този сайт очевидно е последна инстанция.  Whistling Т

В спортал има сканирано писмото до федерацията според мен е достатъчно достоверно  Rolling Eyes
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313643

# 617
Значиииии да заформяме агитката за догодинаааааааааааааа.  bg moresmile newsm19

# 618
Да, да, аз го видях и на официалния сайт, но не мога да пиша постоянно.  Wink

Там сме, от тази есен чааааак до незнайно кога - на линия.  Mr. Green Ще се преброим на партито.  Laughing

# 619
Значиииии да заформяме агитката за догодинаааааааааааааа.  bg moresmile newsm19
готово Mr. Green

# 620
  • Някъде в търсене ............
Започваме от 30 ти този месец:)

# 621
Е, някои започвате  Twisted Evil  Laughing , други още се разправяме с хотели. Абе, тъкмо намерих билети за самолета, сега хотелът няма места баш за тая дата. Аман! А малкият чешит се е запънал кат магаре на мост, че му бях обещала пак там да ходи на море и сега вие кат вълк на лунна светлина.  Whistling

Има сладурско интервю с Цецо в Спортал. Аз не знаех за приятелката му, затова пък помня едни снимки с една италианска фигуристка.  Wink

# 622
Аз пък сега се кефя на това:
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313670  Mr. Green Mr. Green
Още повече ми допада момчето.  Flutter
А, Цецо е голяма симпатяга.

# 623
Абе чудя се откъде тръгнаха клюките за Казийски, че напуска България, че има скандал с Радо и т.н.Тук пък от известно време се тръшкат феновете на Тренто....Имала крушката опашка....Сега да видим клюката. Треньор на Лубе Мачерата е (или ебеше до скоро)  Мауро Берруто. Да, ама сега въпросният е треньор и на италианския национален отбор.И я му вижте „чистокръвните „ италианци в национала. Мишел ЛаскО, Драган Травица, Иван Зайцев...
Че иска Матей в Лубе Мачерата е ясно, ама дали не иска нещо повече? Намерих нещо на български по тоя въпрос и затова изписах горното, за да ви е ясно кой кой е. Само, че тук въобще не са категорични, че Матей иска да приеме, за разлика от бг журналистите.Май се поразтревожих малко. Моля , кажете вие какво мислите. Дедо, Симпли, Дидо, Деси, Нана, Лозева, Жабче, Джон, я се изкажете.И други ако искат да се включат де, аз изредих само по често пишещите, извинение ако съм пропуснала някой.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2715255

# 624
Абе чудя се откъде тръгнаха клюките за Казийски, че напуска България, че има скандал с Радо и т.н.Тук пък от известно време се тръшкат феновете на Тренто....Имала крушката опашка....Сега да видим клюката. Треньор на Лубе Мачерата е (или ебеше до скоро)  Мауро Берруто. Да, ама сега въпросният е треньор и на италианския национален отбор.И я му вижте „чистокръвните „ италианци в национала. Мишел ЛаскО, Драган Травица, Иван Зайцев...
Че иска Матей в Лубе Мачерата е ясно, ама дали не иска нещо повече? Намерих нещо на български по тоя въпрос и затова изписах горното, за да ви е ясно кой кой е. Само, че тук въобще не са категорични, че Матей иска да приеме, за разлика от бг журналистите.Май се поразтревожих малко. Моля , кажете вие какво мислите. Дедо, Симпли, Дидо, Деси, Нана, Лозева, Жабче, Джон, я се изкажете.И други ако искат да се включат де, аз изредих само по често пишещите, извинение ако съм пропуснала някой.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2715255

Това за националния отбор звучи не в рамките на невъзможното, а в границите на извънземното, най-малко Матей не би затрил две години от живота си във волейбола само за да играе за една Италия и да стане родоизменник. Даже не мога да намеря думи колко невъзможна ми се вижда тази хипотеза. Докато това за Мачерата звучи много по-логично,ама пак не ми се вярва. А клюките,че има скандал с Радо тръгнаха от това,че Радо каза, че не доволен от Матй като лидер след единия от мачовете и Матей супер нацупен каза нещо от сорта,че имал право. Наща работа стана малко под вола теле. А е показателно,че след мачовете с Русия последни излязоха от съблекалнята заедно именно те двамата след целия отбор!

# 625
Казийски е на 27 години и е късничко да си сменя националността, аз само написах откъде могат да произлизат тези клюки. Мене обаче ме тревожи друго. Ако отиде в Мачерата могат да си правят каквото искат с него, например да го прецакват и физически и психически преди големи състезания на нашия национален отбор и такива работи. От друга страна, ако знаете  в Тренто, колко загубено  е, нямам думи. Аз съм стара и не бих живяла там. И съм се чудила млади хора, как издържат в тая пустош (няма къде да отидеш, няма нищо свястно ). И ако иска да се поустрои, ако иска да живее с някоя жена, нормално е и деца да има, то Мачерата е по добър вариант. Дано обаче да не се прецака или да не го прецакат.П.с. Не съм съгласна , че ако някой си смени националността е родоизменник.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 19:04 от Camomilla1

# 626
Не вярвам Матей да иде в Мачерата. Ако въпросът е за 400 000 евро, колкото повече ще взима в Мачерата, то и в Тренто може да ги вземе, мисля че ще искат да го задържат. Но връзката Матей-радо е на друго ниво, колкото и да се дърлят. А за семейство и устройване... Ми той и на 35 може да реши да създава семейство, не е тупнал тупана.  Wink

Ехеее, феновете са вече на път!  Grinning http://www.sportal.bg/news.php?news=313776

# 627
  • при него
Завиждам на тези дето са тръгнали към Полша и ще гледат на живо.
Вече се надъхвам за утре! АЙДЕЕЕ НАШТЕЕЕЕЕЕ!

# 628
  • при него
Камомила, сигурна ли си че Тренто се намира в Тревизо, щото според мен Тренто си е в Тренто (Трентино) същото, което е и широко рекламиран ски курорт. Тревизо е друг град, пак там наблизо.  Peace

Така или иначе, мисля че Матей е достатъчно интелигентин и няма да се остави на италианчетата да го манипулират.

гледах сайта на Тренто, вижте кой е на първа страница и то облечен в екип на Българският национален отбор.
http://www.trentinovolley.it/

В статията се говори за това че 6-има от Тренто са в преследване на успеха на Световната лига (трима жабари, един поляк и двама българи + Радо) и че всичките играят в група Е. Именно това гарантира поне двама играчи на Тренто да стигнат до полуфиналите.  Аз викам тия двама да са Матей и Цецо.  hahaha

# 629
Ха ха, много готино!  Laughing

Да, аз също знам че Тренто е в Трентино, близо до Лаго ди Гарда, което аз единствено знам в района.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт