Тема Незабравима 208

• 32 490
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Днес се позагледах и заслушах в един френски сериал - "Париж: криминални разследвания". И там към края един психолог /май такъв беше/ разправя: "Най-добри любовници са мъжете без чувства".
Ох, леле, не за Харун, за Серхан подскочих. Дали пък без чувства играе така този професионалист, бре, да му се не види!
Сентенцията направо ми обърка понятията! #Crazy
За Серхан...хм...нищо не изключвам! Но в интимните сцени е много убедителен!

# 61
  • Русе
Ир65, хубав стих! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 62
а как хубаво гледа Едичка

# 63
Днес се позагледах и заслушах в един френски сериал - "Париж: криминални разследвания". И там към края един психолог /май такъв беше/ разправя: "Най-добри любовници са мъжете без чувства".
Ох, леле, не за Харун, за Серхан подскочих. Дали пък без чувства играе така този професионалист, бре, да му се не види!
и мен малко ме ошашави написаното, но знае ли човек, умението на добър любовник, според мен няма общо с нашия сериал. Дали Серхан е с добра техника
в леглото, хич не ми пука, умее да пресъздава или да показва емоции, а според мене това е важно за внушението на сериала върху зрителите. Французите били добри любовници, но май повече са им приказките за това.

# 64
+1Повече от обедителен, според мен! Grinning Laughing

# 65
  • София
Чисто приятелски погледи,само професионализъм hahaha hahaha hahahaСерхан не може да отлепи поглед и ръце от нея,а Йозлем го гледа като омагьосана принцеса  Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

# 66

То любов...... невероятно нежен! Heart Eyes

# 67
# 68
и пак професионализъм

# 69
открийте разликите с тези по-горе

# 70
или тази тук

# 71
# 72
невероятни са