Тема Незабравима 208

• 32 493
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
То купон голям, да умре човек от срам, че в навечерието на предпоследната серия не е непрекъснато във форума. Май като в казармата, не че съм била ама карам по преразкази, броим и дните и часовете до края в еуфорията наречена Унутулмаз. Кого да поздравя незнам, но от мъжът ми ме е срам, че остана с впечатление, от безумното ми отклонение. Окъснях от работа и без вечеря сядам тука вази да намеря. То пък смях, шеги ,закачки, браво на отбора. Пак отсрамихте ме вие с нашата любима песен, той горкия от къде да знае, че на него не е дар, а за нашите герои, фон за трепети любовни. Пуснах му я два, три пъти и момчето ми щастливо за компютъра си се запъти. Пак остави ме на мира с лаптопа ми любим, че е той едничка връзка с любимите ми дружки и байгун. Време е да стана нещо да подхапна, че питиета доста сте предложили и зави ми се главата

# 676
  • Русе
ехооо....къде сте?
един път и аз да имам възможност да се включа по-рано и да си пиша сама.... newsm78
Не си самичка, мила! Party Последни приготовления, че ...после няма ставане! Naughty

# 677
  • Варна
да не би да гледате"Великолепния век"?в момента дават него...филма е много хубав,но аз чакам да го гледам със субтитри,единствено нашето филмче мога да гледам така...да се наслаждавам на нашите любимци дори и без превод...благодаря на момичетата,които ни превеждат...  bouquet  bouquet  bouquet без тях тях просто си гледаме картинки...
bye
И да- точно това гледам! thumbsup Филма си го бива- изпипана работа, история, интрига, декори, тоалети, кастинг, актьорски изпълнения...Умеят ги тия работи съседите- евалла! thumbsup
Но нашия сериал е просто...нашия! coolcool

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Приготвям се  Popcorn beer smile3546 eat smile3545 smile3545 smile3545 newsm66....

# 678
Момичета много ми липсвате и вие , но имам ужасен нет, не мога да публикувам, а се точих да гледам филма и да се гъбаркаме , много съжалявам  newsm78 , ама съм и късметлийка , баш в сряда.
да не мъцам и мърморя, че нета нещо ме тормози, моят мъж, любим напет, взе ми един флашок, та от всяко положение да спасявам нета пуст

# 679
  • София
ехооо....къде сте?
един път и аз да имам възможност да се включа по-рано и да си пиша сама.... newsm78
Фокси, не си сама мила, ей ме на линия, ама се бях загледала в "Доктор Хаус", щото много го харесвам този филм!  Hug Благодаря ти за линковете, вече включих два без звук да си вървят за всеки случай!   bouquet

# 680
  • Русе

Ох, ще гледам двамата злодеи как се гърчат! Божееееее, че съм лоша! smile3555

# 681
# 682
  • Варна
Вени, доброто старо време, а?!... smile3521

# 683
Здравейте, Незабравими! Hug
Закъсах го в мирно време, newsm75  animal037 newsm79 но съм тук за вечерната проверка! sohappy

# 684
  • Русе
Ами...страх ме е от матурата! Преговарям! newsm62

# 685
  • Русе
Здравейте, Незабравими! Hug
Закъсах го в мирно време, newsm75  animal037 newsm79 но съм тук за вечерната проверка! sohappy
newsm10

# 686
тази вечер не накъсва...пу,пу,...да не са му уроки...

# 687
да не би да гледате"Великолепния век"?в момента дават него...филма е много хубав,но аз чакам да го гледам със субтитри,единствено нашето филмче мога да гледам така...да се наслаждавам на нашите любимци дори и без превод...благодаря на момичетата,които ни превеждат...  bouquet  bouquet  bouquet без тях тях просто си гледаме картинки...
bye
И да- точно това гледам! thumbsup Филма си го бива- изпипана работа, история, интрига, декори, тоалети, кастинг, актьорски изпълнения...Умеят ги тия работи съседите- евалла! thumbsup
Но нашия сериал е просто...нашия! coolcool

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

Приготвям се  Popcorn beer smile3546 eat smile3545 smile3545 smile3545 newsm66....
дани,съгласна съм с теб...филма наистина си го бива,но друг като нашия просто няма,а мисля и че няма да има и наситина той ще остане незабравим и ще се помни доста дълго време...

# 688
ехооо....къде сте?
Фокси, не си сама мила, ей ме на линия, ама се бях загледала в "Доктор Хаус", щото много го харесвам този филм!  Hug Благодаря ти за линковете, вече включих два без звук да си вървят за всеки случай!   bouquet
Бобо, и аз този го гледам от време на време....и аз съм си ги пуснала да си вървят за всеки случай още от 20ч... Laughing

# 689
  • София
Ами...страх ме е от матурата! Преговарям! newsm62
newsm62 newsm62 newsm62 Вени, ние криво-ляво ще я вземем пустата матура, ама почвам да си мечтая екипа да се явят, а ние да сме в комисията  smile3508....малиииииииииии, ще има да повтарят.... tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт