Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 737
  • 484
  •   1
Отговори
# 30
Ами разбира се, че в детска постановка ще ги пуснат и още как. Все пак това е 2г. детенце, не е на 5 или 6 , когато спокойно може да изгледа Вълшебната флейта, например. На Аида виж не бих го завела преди 20:))
/майка ми води племенниците ми на куклен театър, на 3 г са и беше голямо изпитание. под 1ч е постановката и въпреки, че е за деца и т.н бяха загубили интерес след 20ина минути. Просто не могат толкова малкки да се концентрират да изгледат нещо, различно от някоя супер цветна и ефектна анимация, защо да ги мъча на опера на тази възраст .../

# 31
  • Варна
Е, кой нормален организатор може да предположи, че на опера ще помъкнат 2г.деца  newsm78
хм... поинтересувах се от програмата на постановките на операта в Военна академия: представят "Мечо Пух" и "Червената шапчица"! Още ли мислите, че от организаторите не се очаква да допуснат присъствието на малки деца?!
Разбирам желанието ти да се правиш на интересна, но дали "Мадам Бътерфлай" или  "Аида" са същите като "Мечо Пух" и "Червената шапчица"?
Ако искаш, можеш да сравниш "Калигула" с "Грозното патенце". Пък и да се пробваш да заведеш отрочето си на първата постановка. Гарантирам, че ще му е много интересно.

# 32
Аз приемам нечие желание да пробва оперно мероприятие с малко дете. Не приемам обаче решението то да бъде пуснато "да си играе", когато се установи, че не му е интересно, вместо целокупно семейно изнасяне. Права ли съм да го смятам за егоистичен акт, незачитащ както нуждите на детето, така и на останалите присъстващи?

# 33
аз също например в кино се разсейвам, ако някой пред мен почне час по час да се намества, или да става да излиза, влиза,или да си хрупа ядките ме разсейва. Да не кажа, че и дразни:))

Ами оплачи се следващия път, може пък да го изгонят  Peace

Между другото за мен е абсурдно да отида дори и на ресторант с децата.  ooooh!

# 34
За мен това е ясна дискриминация..възрастова. Почувствах за като човек от малцинствата.
Наистина беше смело да заведем детето, ама пък и ние сме хора. Не стига че слушаме нон-стоп от парка кой каквото му хрумне по цели нощи да ни свири , сега ни и гонят. Абе малцинство това е..моят извод е БГ културата си е заслужила положението щом не ни уважава.

# 35
За мен това е ясна дискриминация..възрастова

Да, ужасно е, наистина. Мен и Милото пък не ни пускат на батута, на който скачат децата, а също и на едни много интересни люлки и катерушки. Не било за възрастни, моля ти се, егати дискриминацията  Crossing Arms

# 36
  • Варна
За мен това е ясна дискриминация..възрастова. Почувствах за като човек от малцинствата.
Наистина беше смело да заведем детето, ама пък и ние сме хора. Не стига че слушаме нон-стоп от парка кой каквото му хрумне по цели нощи да ни свири , сега ни и гонят. Абе малцинство това е..моят извод е БГ културата си е заслужила положението щом не ни уважава.
ooooh!
О, Mon Dieu!  ooooh!

# 37
Аз приемам нечие желание да пробва оперно мероприятие с малко дете. Не приемам обаче решението то да бъде пуснато "да си играе", когато се установи, че не му е интересно, вместо целокупно семейно изнасяне. Права ли съм да го смятам за егоистичен акт, незачитащ както нуждите на детето, така и на останалите присъстващи?
Точно такава беше и моята идея, едва ли щяхме да стоим до края, дори искахме само да се разходим и да послушаме, но се оказа че парка по това време е затворен. Затова си купихме билети.. и одисеята след това.

# 38
Ninia, не съм стигала да оплаквания, просто обясних, че нещо може да дразни и разсейва и бидейки тихо и не 'гъгва'. Simple Smile Просто давам да се разбере, че ми пречат , понякога дори ми се е налагало да кажа на човека и обикновено са разбрани хората, не съм стигала до охрана да викам:)

# 39
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=591224.msg19014009#msg19014009
О, Mon Dieu!  ooooh!
Mon Dieu. който плаща представлението, той поръчва музиката. И докато не го разберат .. ще са така. Така е още откакто е композирана въпросната музика

# 40
  • Варна
За мен това е ясна дискриминация..възрастова

Да, ужасно е, наистина. Мен и Милото пък не ни пускат на батута, на който скачат децата, а също и на едни много интересни люлки и катерушки. Не било за възрастни, моля ти се, егати дискриминацията  Crossing Arms
A пък не ме пускат в операционна зала, докато оперират баба. Ужас, направо! Ще се оплача.

# 41
  • София
Да ти завиди човек на самочувствието и играта на обидена госпойца - "смелост" (аз му викам лоша преценка), "малцинсттво" (като да се явиш по анцуг при строг дрескод официално облекло). На "бг културата" много й дреме за теб, ша знайш!

# 42
Дискриминация?! Сега пък ми звучиш, като онази майка, която не я пуснали, май пак с двегодишно дете, в барче, където се пушело. И тя се чувстваше дискриминирана.  ooooh!

Да ти завиди човек на самочувствието и играта на обидена госпойца - "смелост" (аз му викам лоша преценка), "малцинсттво" (като да се явиш по анцуг при строг дрескод официално облекло). На "бг културата" много й дреме за теб, ша знайш!
Joy Joy Joy
 Peace

# 43
Пеппиа, просто си имала една нагласа , която не се е оправдала. Не ти е виновна нито операта, нито публиката за това, че си била не на място. Другият път ще си помислиш къде влизаш, за колко време и така, човек се учи докато е жив

# 44
Аз не знам в България какво е и какво не е, обаче концепцията, че "който плаща, той поръчва музиката" е възможно най-нашенската и най.... ъъъъ... как да го кажа по-меко... най-неинтелигентната. Баш от нея тръгват много български проблеми, за които Бътерфлай не е виновна.

Общи условия

Активация на акаунт