Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 760
  • 484
  •   1
Отговори
# 315
аз пък казввам, че Има такова дете, А да видим сега, хихихи.... Rolling Eyes

# 316

За мен това е смешно Laughing
Отиваш с дете, където не е за него. Имаш претенции. Не вярвам детето да е било тихо и кротко, и въпреки това, да са ви показали пътя. Ако имаш поне малко мозък в главата, ще разбереш, че не си права. Айде молим!!!! И ние имаме деца. Как едно 2г. дете ще стои мирно един- два часа? Няма такова дете!!!! Освен ако не спи. Да го беше приспала бе жено Naughty
Ако не беше за него, трябваше да ни предупредят, а не да ни взимат парите. Не мога да предположа, че опера в парка не е за детето ми.  
За съжаление, най-вероятно и от самата опера ще получа подобен отговор, което ще затвърди мнението ми, че в България културата се грижи за себе си, а не за публиката си.

# 317
Има всякакви деца, хайде стига!
Има и много кротки, има и буйни, има и такива със смесен характер.  Mr. Green
Както казах - не вярвам да са изгонени напълно несправедливо.
Не вярвам, но не е невъзможно.
Т.е. между това, което аз мисля и това, което се е случило там, може да има разлика.
Интересно ми е какво ще отговорят от операта...

# 318
аз пък казввам, че Има такова дете, А да видим сега, хихихи.... Rolling Eyes
Разбрахме ,че твоето дете може с часове да не мръдне и да проговори .
Ама все пак това е рядкост за децата на тази възраст.
Наистина е трябвало да не им продават билети или просто да кажат ,че за деца не е разрешено пък те ако решат да отидат без тях.

# 319
  • София
Отиваш с дете, където не е за него.

Продължавам да не разбирам, защо да не е.
Личното ми мнение е, че това е чудесен начин децата да се запознаят с операта.

# 320
supi4ka, Твърде раничко ми се струва за две годишно детенце.

peppia, Щом не са ви предупредили, че детето ще пречи,а са ви взели паричките-редно е да ви ги възстановят. Това искай от директора. Разбирам-касиерката гледа повечко билетчета да продаде, но ако мислят наистина за публиката си -да ви върнат парите.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:57 от Златна превъзходна

# 321
Аз пък да ви кажа, че спорите за глупости! Няма значение кое дете е кротко и кое не, дали му е мястото на опера в парка или не. Проблема е, че авторката на темата са застанали до сцената. 15 метра не е никак голямо разстояние и не може да ме убеди по никакъв начин че не са се виждали от публиката, както и че дете играещо с камъни на такова разстояние от сцената не е потенциално опасно. Сигурна съм, че ако бяха застанали по назад в публиката темата нямаше да съществува. Както и съм сигурна, че им е предложено да си променят мястото, ама тук вече  са били засегнати на тема "детето ми е по важно от другите".

# 322
хахаха, потенциално опасно дете, въх... Crazy

# 323
Отиваш с дете, където не е за него.

Продължавам да не разбирам, защо да не е.
Личното ми мнение е, че това е чудесен начин децата да се запознаят с операта.
Чудесно би бил наистина ако се направи специално за деца .

# 324
 Мога да кажа само едно: Изключително показателна тема!
П.П.Кой каза номинации  Whistling

# 325
Аз пък да ви кажа, че спорите за глупости! Няма значение кое дете е кротко и кое не, дали му е мястото на опера в парка или не. Проблема е, че авторката на темата са застанали до сцената. 15 метра не е никак голямо разстояние и не може да ме убеди по никакъв начин че не са се виждали от публиката, както и че дете играещо с камъни на такова разстояние от сцената не е потенциално опасно. Сигурна съм, че ако бяха застанали по назад в публиката темата нямаше да съществува. Както и съм сигурна, че им е предложено да си променят мястото, ама тук вече  са били засегнати на тема "детето ми е по важно от другите".
Абсолютно не е вярно.. ние бяхме с правостоящи места, затова не седнахме в публиката.
Дори в началото една разпоредителка ни пита къде са местата ни да ни настани, виждайки и то Враг номер 1 на БГ опера - дъщеря ми.
Предложено ни беше единствено да се преместим в парка.  Сега като прочетох кой е бил на постановката мисля че си обяснявам какво се е случило. Някой Голям човек е казал - какви са тия...и така.

# 326
хахаха, потенциално опасно дете, въх... Crazy

Като знам моите деца какво са способни да направят риейки си невинно в камъчета за части от секундата са меко казани опасни Mr. Green и това в моменти когато цялото ми внимание е насочено към тях....

Та пак казвам - за мен мястото на което са застанали е неподходящо. Ако бяха избрали друго място (при условие че е имало избор на такова) темата нямаше да я има.

# 327
Стига сте мерили способностите на чуждите деца според собствените. CrazyКато знаете вашите, ние пък знаем нашите. Wink

# 328
Стига вече спекулирахте с потребността на детето да се запознае с оперното изкуството. Самата авторка изказа нейната потребност да се разнообрази с опера, а не тази на детето. Понякога и съобразителността на родителите не е излишна, децата нямат вина.

# 329
е...именно-авторката не е скрила детето си-питала е....съобразила е,..абе няма ли някои присъствал да я опровергае-детето шумеше, хвърляше камъчета и прочее? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт