Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 693
  • 484
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сега е време да уведомите и отдела за защита на детето.  Peace
Не стига, че е завела децата си на опера / дето въобще не им е мястото/ , ами и три часа щяла да ги държи там, особено едното дето май и право е било / изхождайки от билетите/  ooooh!
Момичета, вие сте достойни за нови романи ала Агата Кристи  Laughing

Горката жена. Разпънахте я. Що ли и трябваше  Laughing

# 391
Мисля, че сега сама ще си отговоря. Виждали са ни единствено хората от беседката...Това е бил проблема...Еми отде да знам че били там великите персони. Вероятно съм избрала най-лошото място от цялата постановка

Тц. Там е нямало велики персони, а оперни артисти. Ако може да се вярва на този линк, първото действие на самата опера започва в беседката.  Grinning

Направо недоумявам кой и как би продал правостоящи билети за това представление. В статията се споменава за амфитеатрална трибуна за 600 души и толкова. Практически пространството не позволява правостоене. Сигурно ли е, че се допускат прави зрители?

# 392

Сега имам няколко бързи въпроса.
1. Идва разпоредителя и ви казва, че разсейвате публиката. Каза ли с какво? Вие не го ли попитахте?
2. С какво риеше камъчета детето? С ръце? С лопатка и кофичка?Право ли беше или седнало? Разхождаше ли се?
3. Другото ви дете, право ли беше? 3 часа ли щяхте да го държите право?

1. Първо разпоредителя ни размаха ръце да се махаме (един дедко), не обърнах внимание. След това дойде костюмаря клекна до нас, и ние бяхме клекнали до детето и ни обясни да се махнем. Не го питах нищо.
2. С ръце простачето ни. Седнало
3. Друго клекнало до нас. Нямаше да стоим 3 часа.

# 393
бахти разпита, темата стана  малоумна....
 Crazy
peppia , надявам се друг път чинно ще си пишеш на Който трябва без да се жалваш по форумско, щото тук кръстосан разпит стана за нещо елементарно... Crazy

# 394
Мисля, че сега сама ще си отговоря. Виждали са ни единствено хората от беседката...Това е бил проблема...Еми отде да знам че били там великите персони. Вероятно съм избрала най-лошото място от цялата постановка

Тц. Там е нямало велики персони, а оперни артисти. Ако може да се вярва на този линк, първото действие на самата опера започва в беседката.  Grinning

Направо недоумявам кой и как би продал правостоящи билети за това представление. В статията се споменава за амфитеатрална трибуна за 600 души и толкова. Практически пространството не позволява правостоене. Сигурно ли е, че се допускат прави зрители?

Ето-това Е Проблем на Организаторите и то сериозен-Факт е, че Те са допуснали Този проблем.Както писах-на подобно мероприятие е безумно да си правостоящ най-малкото...

# 395

Тц. Там е нямало велики персони, а оперни артисти. Ако може да се вярва на този линк, първото действие на самата опера започва в беседката.  Grinning

На 18 изпратих милото за билети. Върна се с билети за 24-и и каза, че тези за деня били свършили. Никой не му е споменавал за опция правостоящи. Не ни и устройваха такива билети...

Авторката, в първите си постове каза, че са ви казали, че разсейвате публиката, а не че са ви махали. И какво, клекна човка и каза " махайте се" ? newsm78.

Не мисля, че е безумно да има правостоящи. Стига да не са много възрастни хора или деца. Особено предвид тройната цена на седящите места.

# 396
Темата е идеална! Нека всеки знае, че не може да занимава стохилядно общество с историята си, без да си направи труда да е обективен. Всеки ден на първа страница разни хора се жалват от опери, автобуси, фирми, трудови борси, краставичари и какво ли не. Уж недоволни и възмутени, а като им казали да се махат или по друг начин им ощетили правата, даже не питали защо... Това вече със сигурност е малоумно, за другото не знам.

Изпих си кафето, язък. Довечера ще намина пак, да прегледам дали е излязъл химичният анализ на камъчетата и влажността на въздуха при появата на мадам Бътерфлай. И билетите сканирани, ако може  tooth

# 397
Темата е идеална! Нека всеки знае, че не може да занимава стохилядно общество с историята си, без да си направи труда да е обективен. 

Защо да не повярваме?Аз  вярвам, че е било точно така, колкото и да ми е чудно, че семейството си е тръгнало доброволно.Но в ситуации на изненада и обида човек не винаги реагира правилно и не винаги съумява да си защити интереса.

Освен ако местата  за правостоящи са били на точно определени позиции и  мястото, където е било семейството не е било подходящо за правостоящи.Т.е. и т. наречените "правостоящи места" са били не с възможност за произволно избрана позиция, а също на точно определени места.Но каквото и да се е случило, това "Отивайте в гората" е непростимо и  скандално.

# 398

Темата е идеална! Нека всеки знае, че не може да занимава стохилядно общество с историята си, без да си направи труда да е обективен. Всеки ден на първа страница разни хора се жалват от опери, автобуси, фирми, трудови борси, краставичари и какво ли не. Уж недоволни и възмутени, а като им казали да се махат или по друг начин им ощетили правата, даже не питали защо... Това вече със сигурност е малоумно, за другото не знам.

Изпих си кафето, язък. Довечера ще намина пак, да прегледам дали е излязъл химичният анализ на камъчетата и влажността на въздуха при появата на мадам Бътерфлай. И билетите сканирани, ако може  tooth

Ето ги билетите http://ermena.com/biletite.pdf.  Това че не съм реагирала веднага не значи че не се боря за правата си. С ваша помощ.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 16:17 от peppia

# 399
Ами защото разбрахме, че е имало не малко деца. И те не са били изгонени. Изгонени са едно двегодишно и още едно, на неясна възраст.
Явно изгонването не е поради детски вид. Тогава? Може би са били по-несимпатични от другите деца? Хайде стига, бе hahaha

# 400
Ами защото разбрахме, че е имало не малко деца. И те не са били изгонени. Изгонени са едно двегодишно и още едно, на неясна възраст.
Явно изгонването не е поради детски вид. Тогава? Може би са били по-несимпатични от другите деца? Хайде стига, бе hahaha

Именно. И аз това се опитвам да кажа през цялото време. Проблемът се измества в спорове относно излишни подробности, кой на колко метра е бил, дали са стояли отляво или отдясно. Тук въпросът е защо са изгонени хора, които с абсолютно нищо не пречат на никого, и дали истината е тази?

# 401
Ние бяхме по-малки и не в публиката, а правостоящи.

# 402
Там е работа, че са ви видели колко сте малки и са знаели какви билети ви продават. Явно все пак има и още нещо...трогателно е, че не се сещаш, но просто няма как да е така просто...

Може да сте били на неподходящо място.

# 403
Имаше още едно момченце с количка, по-малко от нашето и на него му посочиха гората ( и майка му).  Не знам дали те са шавали, но не съм чула писъци. Те не бяха купували билети а бяха с покани (в гората обсъдихме случая). Имаше и момиченце на 4-5 години, което доколкото видях не сподели нашата участ.
От кого бяхте по-малки ?

# 404
Имаше още едно момченце с количка, по-малко от нашето и на него му посочиха гората ( и майка му).  Не знам дали те са шавали, но не съм чула писъци. Те не бяха купували билети а бяха с покани (в гората обсъдихме случая). Имаше и момиченце на 4-5 години, което доколкото видях не сподели нашата участ.
От кого бяхте по-малки ?
И двете по-малки деца с колички бяха пратени в гората. По-голямото момиченце го видяхме на влизане и не беше в гората с нас, значи е останало.

Общи условия

Активация на акаунт