Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 53 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
 Hug HugХА, ДОБЪР ДА Е ДЕНЯТ ВИ МИЛИ ДАМИ! Hug Hug

Днес съм по-неангаже и, че така ще чакам да видим какво ще къдрим ТУДЕЙ??????? Joy hahaha Joy hahaha
За отминалите , но непреведени серийки не ми се къдри нищо, защото,  от пълния превод все ще изскочи нещо и айдееее..... пак съм нагазила в лука! Joy hahaha Joy hahaha

За часовника на Балдар татко-старши -  много съм в чуденка - та как така е останал във възлюбената му ханъм /Боже да ми прости Шахнурката Joy hahaha/Но ще си чакам чинно превода! Но, за да го даде Серихе /ли й беше името? newsm78 ooooh!/ на наш Савашчо, значи и тя е съвестна !!!! Peace Peace
Но пък със нейното име ми изниква и другият въпрос?????Абе джанъм - уж много строги нрави и порядки - АМ щеше да убие щерка си, затова, че може да я върнат или ако не забременее,  а тук нашата си възлюбена на Хасип-старши, чак е забременяла, родила и отгледала такъв левент в това общество! Нещо  тук не ми се връзва, но карай да върви! Те сценаристите и те са хора като нас Joy hahaha Joy hahaha  и те допускат грешки!

# 466
  Ени, нали имаш празник, още малко "благунчо" , както казваш ти. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
Стари, но неостаряващи фотки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 468
Танче аз така всеки ден ще си измислям имен ден с тия готини фотки дето ми ги пускаш Joy
Ама не е ли благунчо кажи.

# 469
Ели, появи се и слънце озари темата.  Grinning  Обаче фенките не си губят времето - орязаха набързо Бурчин от общите снимки на партито за финала на "Езел".  Grinning

Тези фенки правят на Мурат много лоша услуга, вместо да му се радват те навлизат в неговото лично пространство. Винаги когато чета и гледам как игнорират съпругата му,как пишат и злословят по  адрес на Бурчин,  си мисля, че в крайна сметка обиждат него самият. Той си има совствен живот различен от героите в сериалите му. И как ще го живее този живот и с кого най-малко нас зрителите не ни засяга.
За това съм на мнение , че тези които правят подобна демонстрация на игнориране на спътницата му в живота не го харесват истински, а го приемат като обект на клюки, хей така да им минава времето по форумите, да си изхвърлят отрицателната енергия върху човек който най-малко заслужава това. а после пишат колко са толерантни и как нямали лоши помисли .
Това си е мое мнение гледайки какви бисери и сценарии се творят, да вземем например само  едно светско събитие като наградите в Монте Карло. От прекрасен повод се създават легенди от предположения и измислици.

Едно към едно  и с моето "виждане"  по въпроса!  newsm10 newsm10 newsm10smile3521 smile3525 newsm51    love001
По-хубаво нямаше май да го напиша!    bouquet  bouquet

# 470
Гони за часовника Пенда някъде по назад в темата беше написала,че Хасип като бил при Сехер си счупил часовника и затова не го взел ,а го оставил там.А Сехер го върна щото по право бил за Саваш ,а не за нейния син щото дъртия Хасип не бил знаел ,че тя чака дете.Леле ама как сбито ти го разказах Joy

# 471
  Ени, много е "благунчо"! Аз съм много пристрастна и не смея да се изказвам....да не бъда упрекната, че не искам да виждам недостатъците Joy Joy Joy Joy Joy

# 472
# 473
А любимите снимки са ми с шапчиците Joy Joy Joy Joy Joy

# 474
Хич даже не си пристрастна.Как да видиш недостатъци като няма Joy .Не естествено,че има сигурно недостатъци,но пък е много чаровен и всичко друго е без значение.

Ооо да със шапки е чок готин.

# 475
 Тия джанки ме накараха да отида в двора да си набера hahaha hahaha hahaha Ама и пепелника голям компромат, колкото по се крие да не е с цигара, те го напипаха с пълен пепелник hahaha hahaha hahaha

# 476
  • Варна
За тези, които искат да гледат новия филм на Нургюл с БГ суб, заповядайте:

онлайн:

"Чинара" 2011 Бг Субтитри YOUTUBE
"Чинара" 2011 Бг Субтитри VBOX7
"Чинара" 2011 Бг Субтитри Dailymotion

торент:

"Чинара" 2011 Бг Субтитри

от ТранZит:

от Мegaupload:

Музиката към филма:

Cinar Agaci Film Muzikleri 2011

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 23:01 от keii

# 477
КЕИИ       благодаря за труда ,който ви вложила Peace

Поздравче за Еньовден Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=N001nsKnmDY&feature=feedlik

# 478
keii    bouquet

Тука  как е приседнал.Самата невинност -ни пие ни пуши.

# 479
  • Пловдив
За тези, които искат да гледат новия филм на Нургюл с БГ суб, за сега само онлайн, заповядайте:

"Чинара" 2011 Бг Субтитри VBOX7
или тук:
"Чинара" 2011 Бг Субтитри Dailymotion

keii  newsm51 newsm51 много благодаря!   love001

Общи условия

Активация на акаунт