Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 54 254
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Давайте предложения-може да се почнат сериите отначало ако искате,чакайки преводите и новите проекти на есен
или преговор на любими моменти  при добро желание- ще намерим начин да си поддържаме темата

Да започнем от първи епизод,ще е интересно, друг поглед ще имаме с оглед знаейки какво се случва.   

# 91
  Момичета, още веднъж благодаря за пожеланията! Това е момента, в който наистина, разбираш, че знаеш защо живееш! Hug Heart Eyes

А относно изместването на финалната серия, от сега сърцето ми плаче, защото ще съм на работа до късно! Sad Това ли заслужавам!? #Cussing out #Cussing out #Cussing out Толкова си изчислявах графика, че на финала ще съм в къщи, и какво..?!?!?! Mr. Green
  Но няма какво да направя по въпроса, освен да си страдам. ooooh!

А аз също съм  - ЗА - ново начало от първи епизод, и без това не бях в темата от самото начало и ще ми е много приятно да коментирам и обсъждам заедно с вас от началото, а и много по късно започнах да правя клипове, така че това ще ми даде възможност за нови идеи от първите серии...трябва да се поддържа огъня с новите преведени серии и с нов поглед от начало...аз мисля, че филма си заслужава нов прочет и друг поглед. Поне за мен е така...а мисля и за вас е така, щом и без нов материал, всичко си е в силата по един и същ начин. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Оооо да и аз съм за започването на сериите от начало.Може и да не съм постоянно на линия,но ще се старая да съм в крак с вас.Много ще ми е приятно да започна от началото.Ах каква романтика имаше.Новата любов,уверения в чувствата и в съдбата Саваш и невярващата в любов Ясемин.Големите сблъсъци между Саваш,Шахнур и АМ,Ай казвайте кога и да почваме smile3521
Танче не съжалявай нали въпреки всичко ще можеш да си гледаш серията даже и да е по-късно или пък на другия ден.Така тръпката ще е по-голяма.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:06 от Eny87

# 93
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Боже, верно ли е, че утре няма да има епизод. Rolling Eyes Rolling Eyes Аз на 27-ми пътувам и трябва да съм в друг град. ooooh! ooooh!
Както съм слънчасала днес, това ме довърши  Mr. Green

Здравейте де! Радвам се, че поддържате огъня, но наистина не ми дойде добре тази новина Blush Thinking

# 94
МОМИЧЕТА,
мисля че призивът на Лили  и вашите отзиви са много навременни и добри. Все още имаме пред нас непреведените серии и доста неща за доизясняване в диалозите, които схващаме като посока, но без важни подробности. Те вероятно ще внесат нюанси в разбирането ни за някои от познати вече събития.
Лятото е доста разпилян сезон и едва ли ще бъде лесно да си организираме редовно киносалоните. Затова ви предлагам да си задаваме и някакви тематични дискусии във връзка не само със случващото се в сериите, но отново около същността на героите и играта на актьорите. Най-често реагираме (аз самата поне го правя често) много емоционално и положително изобщо за играта и майсторството им. Но при първото още или при повторни гледания имам и някои колебания относно това дали една сцена е изградена добре или нещо й "куца". Същото е и относно присъствието и реакциите на някои от героите. С всеки отново гледан откъс виждам по нещо нова даже в добре познати сцени.
Защо една от темите ни да не бъде например "Не ми допадна (хареса) как ....... пресъздаде ....." или "Хареса ми ......., защото ......". Едва ли е необходимо една такава тема да се завършва в един ден или в един разговор. Сериите не са малко. Материал за размисли и разисквания - колкото  искаме.

# 95
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Аз сега съм безмълвна, защото все още съм сразена от "гръмотевицата". Освен като Гони да кажа -думаю, что я буду с командой. Макар и от време на време, защото за мен няма паузи от тръстиката през лятото.

Бойле, дали да има тематични теми (леле какво словосъчетание направих ) и ако да, какви да са те е труден въпрос за престоялата ми цял ден на слънце глава в 23.35 посред нощ. Ади после от мен.

Сега набързо само за Хиацинт и всички, които го обичат лека нощ с:

Leonard Cohen: "A Thousand Kisses Deep"

# 96
boule-neige newsm10

Момичета и аз ви казвам лека нощ, Ванина чудесна песен за тези часове на денонощието.

# 97
  • Разград

# 98
Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyebilir misin? Bekaretin bittiği yerde, iffet de biter mi? 25 yaşlarında bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin, okuması için her türlü fedakârlık yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde’yi kendi yatağında yakalar. Yasemin küçük yaşlardayken ablası bir ilişki yaşamış ve kürtaj masasında ölmüştür. Ailede hem utanç hem de üzüntü yaratan bu olaydan sonra Yasemin evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağına dair babasına söz vermiştir. Yaşadığı ihanet üzerine aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum’a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş’la birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç hiçbir iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur… Aşk ve Ceza merakla beklenen yepyeni bölümleriyle Salı akşamı 20.00'de atv'de!

За съжаление нищо не разбирам, но не става ли въпрос за излъчване на серията на ЛиН във вторник от 20.00 ч       newsm78    newsm78    newsm78

Съобщението е от сайта на телевизията, видяно в 1.30 на 20 юни 2011.

# 99
  • Разград
Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyebilir misin? Bekaretin bittiği yerde, iffet de biter mi? 25 yaşlarında bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin, okuması için her türlü fedakârlık yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde’yi kendi yatağında yakalar. Yasemin küçük yaşlardayken ablası bir ilişki yaşamış ve kürtaj masasında ölmüştür. Ailede hem utanç hem de üzüntü yaratan bu olaydan sonra Yasemin evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağına dair babasına söz vermiştir. Yaşadığı ihanet üzerine aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum’a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş’la birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç hiçbir iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur… Aşk ve Ceza merakla beklenen yepyeni bölümleriyle Salı akşamı 20.00'de atv'de!

За съжаление нищо не разбирам, но не става ли въпрос за излъчване на серията на ЛиН във вторник от 20.00 ч        newsm78    newsm78    newsm78

Съобщението е от сайта на телевизията, видяно в 1.30 на 20 юни 2011.

Това е резюмето на 1-ви епизод и според мен започват повторение на сериала.

# 100
Добро утро в понеделник ! Успешна нова седмица!

# 101
Повторение ли започват на сериала, значи са ни ,,подслушвали,, снощи

# 102

HugСлънчева и изпълнена с приятни емоции седмица! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=gBvRx4I1oug&feature=related

Ели, благодаря за кафенцето! Hug    bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 08:34 от Goni

# 103
ДОБРО УТРО 

# 104
Лили wavey, поздравът ти е повече от прекрасен! Hug  bouquet smile3525 newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт