Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 53 794
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Финалната серия щяла да е повече от 2 часа/от 20ч.до 23ч./
Като има 1 час реклами

# 76
# 77
какъв поглед

# 78
# 79
# 80
# 81
# 82
# 83
# 84
# 85
# 86
 spam2 spam2

Ванина, специални благодарности за клипа с Леонард Коен. Този певец ми е от любимите. Гласът му е невероятен и винаги ме кара да настръхвам, когато го слушам.

Прочетох, че утре вечер няма да има серия. Е, това на нищо не прилича. Още цяла седмица в очакване. За това ли няма трейлъри, или аз съм пропуснала нещо. Не могат да сварят телевизиите да дават заключителните епизоди на сериалите от този сезон. Дано поне да е достатъчно дълъг последния епизод, че да има какво да ни радва. Останаха толкова неща за изясняване, дано не претупат набързо всичко.

# 87

Привет Hug
Две години го чакаме големия финал ooooh! е ,ще доживеем още една седмица Heart Eyes

newsm78Я ЧУДЯ СЕ , КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНЕК ВЕЧЕР СЛЕД 20 Ч ОТ ТУК НАТАТЪК?!...
МАЙ ЩЕ СИ Е МЪКА И НОСТАЛГИЯ... CryЯ Rolling EyesЯ SadЯ

Давайте предложения-може да се почнат сериите отначало ако искате,чакайки преводите и новите проекти на есен Thinking
или преговор на любими моменти newsm78 при добро желание- ще намерим начин да си поддържаме темата Peace

# 88
Hug HugЗдравейте, девойчета! Hug Hug

Първо да честитя, че снощи с Тането сме се разминали за малко!

Танче,
Честит Ви празник у дома!
Да ви е здраво и искрящо Слънцето!
Нека щастието винаги да я следва!
Нека се осъществят мечтите й!
Да завладее световните сцени,
а и най-любящото мъжко сърце!
Желая й много радост,

а на Вас с гордост да посрещате всеки нейн успех!

http://www.youtube.com/watch?v=Q0wZQbK938Y&feature=related  Много, много щастие! Peace Peace Peace

Весел купон! newsm59  bigdance2 newsm59

# 89
Ели, днес много Мурат си ни доставила! Благодаря! Peace Peace  bouquet

Лили, права си  Peace  bouquet- при добро желание за всичко се намира лесното!  Само, че аз не мога да давам предложения, тъй като в повечето случаи съм - "тука има - тука нема" - особено през летния сезон! ooooh! ooooh! ooooh! Но винаги ще се пригодя, щом групата излезе с предложение! Мъй с групъй не делимся! Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт