НЕ СТАВАЙТЕ КЛИЕНТИ НА BLIZOO

• 149 312
  • 960
  •   1
Отговори
# 450
Мноооооооооооооооого "мъдър" извод, получен въз основа на "сериозни" данни. ooooh!
И интересно как преживяват с толкова малък процент клиенти? Сигурно компенсират от неустойките на нечетящите договорите. Crazy

# 451
Факта, че тръгнаха да молят старите си клиенти, които уж им били длъжници да се върнат отново с обещанията да им "опростят" вземанията е красноречив. Освен това тази фирма за три месеца смени 3- ма изпълнителни директори, в рамките на 6 месеца направи около 50% съкращения на служители и затвори няколко офиса. Да ли според вас се развива добре? Защото тука всеки може да се представя за мн загрижен служител, но познавам хора работили за тях и то в мениджмънта и в юридическия отдел и никак не хранят добри чуства към бившата си фирма. Да не говорим за горките служители по офисите и в кол центъра дето цял ден търпят скандалите на клиенти.

А, пък честно казано изобщо не ми дреме оцелява или не оцелява тази фирма. Аз им бях клиент, не бях доволна, имах ядове с тях, защото бяха некоректни и повече няма да им стана клиент. Такова нагло отношение до сега не бях срещала.

# 452
Брей колко си информирана! Shocked
Дали и ти не си от съкратените им служители? Thinking
Винаги съм вярвала и спазвам поговорката " Не плюй в стария кладенец, може да се наложи пак да пиеш вода от него". Wink

# 453
Брей колко си информирана! Shocked
Дали и ти не си от съкратените им служители? Thinking
Винаги съм вярвала и спазвам поговорката " Не плюй в стария кладенец, може да се наложи пак да пиеш вода от него". Wink

Нито съм била, нито съм искала да бъда, нито ще бъда. Има си достатъчно информация в интернет за тази фирма, която е публично достояние и всеки може да го прочете това от първо източника. Когато ми започнаха проблемите с нея се поразрових в нета да видя за какво става въпрос, да не би пък само аз да съм виновна и останах шокирана от факта, че цели блогове, сайтове, теми има посветени на тях от хора, написали си имената и проблема с Близу. Адвокатът, който наех, за да съдя Близу се оказа, че е в една кантора с друг такъв, който е бивш техен служител и т.н.  Мога да напиша още доста конкретна информация за тях, която научих в този процес, но мисля че има някаква поверителност все пак. Ако някой все пак е решил да ги съди  може да ми пише на лични.

# 454
Това, че махнаха TLC, любимата ми телевизия, много ме дразни и даже мисля да ги сменям с Нет1.

# 455
Вече започнах да се дразня с тези Дискавъри. За мен е много тъпо да плащам цяла кабелна, за да гледам един единствен канал. И като го спрат, вече голяма драма. ooooh!
И аз го гледах, но има толкова други неща - 160 канала са все пак.

# 456
Е, да като има Планета всичко е ок, нали Laughing

Аз гледам няколко телевизии и не мисля, че количеството е толкова важно.

# 457
Е, да като има Планета всичко е ок, нали Laughing
За теб вероятно да. Ти си знаеш.  Peace

# 458
А, бе Пипи ти на всеки пост за Близу се включваш  newsm78

Май ти работиш за тях или си нещатен сътрудник  Joy Да не си от новите длъжности "фирмен блогър"?  Thinking

# 459
Не, Пипи, Планетата беше баш за тебе!;) Щото за мен, човек, който плюе по Дискавъри е чалголюб Peace

# 460
  • София
Вече започнах да се дразня с тези Дискавъри. За мен е много тъпо да плащам цяла кабелна, за да гледам един единствен канал. И като го спрат, вече голяма драма. ooooh!
И аз го гледах, но има толкова други неща - 160 канала са все пак.

Ами не е един единствен, спрени са: Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World и ID: Investigation Discovery. И не гледаме само тях, но са предпочитаните от нас и когато се включвахме ги имаше в пакета. Crossing Arms

# 461
Не, Пипи, Планетата беше баш за тебе!;) Щото за мен, човек, който плюе по Дискавъри е чалголюб Peace
Мъдрост, след мъдрост... ooooh!

А, бе Пипи ти на всеки пост за Близу се включваш  newsm78

Май ти работиш за тях или си нещатен сътрудник  Joy Да не си от новите длъжности "фирмен блогър"?  Thinking
А ти коя си, че ми следиш включванията?! Tired

И на двете посочвам подписа си. smile3507

# 462
Подписите съм ги изключила, така че не ги чета. "Следя" е доста превъзнесено. Интересувам се от темата, като един потърпевш от тези измамници Близу и такива чести постове от техни защитници правят веднага впечатление.  Peace

Но така всички ожулени от Близу още повече се амбицираме срещу тях, защото явно не могат да се оправят с клиентите си в коректни търговски отношения, че се налага да ги манипулират по неформален начин  hahaha

# 463
Ейй, затапи ме, сега няма да мога да спя  smile3532

# 464
  • Fort Worth, TX
Близуто са най-гадния доставчик, който може да има.Само да има алтернатива и ги сменям.Уви, за момента нямам.Преди 1 месец ни скъсаха нервите и ни направиха на маймуни.Нета спира нон-стоп.Всячески се опитаха да ни убеждават , че проблемите са в рутерите ни.Е хубаво моя да се е скапал, ама и тоя на комшийката ли да се е скапал?.Всеки ден звъняхме като халтави.Дежурния въпрос-Рестартирахте ли модема?Скандали и разправии.Пращаха техници поне 4 пъти и най-накрая се разбра, че проблема си е тяхен , а не в нашите рутери както се опитваха да ни вменят.

Общи условия

Активация на акаунт