спам и чат /20.06. - 27.06./

• 14 547
  • 874
  •   1
Отговори
# 30
Съни за първи вариянт и аз съм чувала, но няма ли да предизвикаш гнева на всички недоклатени лелки в КАТ?

А относно изпитите:

Първо се минава вътрешен изпит листовки. Ако го вземеш след седмица, две се кара външен листовки, ако и него вземеш след пак една-две седмици, вътрешен кормуване и след още толкова време външен кормуване, който е най-страшен от всички изпити. Та това е. Сега ме чакат да кихна 80 лв., за да ми назначат изпита по кормуване... Whistling Ама ще чакат, че аз чакам заплата чааааак накрая на месеца.  Sad

# 31
Аха, ясно. Затягат контрола значи за книжките. Или пък просто са намерили начин да си събират повече пари, щото за всеки изпит се киха таксичка.

Оф, ама ич нямам работа и за к'во седя се чудя. Ама си дадох дума, че до края на юни ще удържа и ще хлопна кепенците до септември.

# 32
"Спамърски липси" ще пусна една тема  Mr. Green

# 33
"Спамърски липси" ще пусна една тема  Mr. Green

Дай линк.

# 34
# 35
Цопвам  значи...... Добро утро.

Днес работя от вкъщи- по гащи, с кафенце Laughing

И аз в момента тей. На половин ден. Преди час се върнахме, не искаааааааааааааааах да си идвам.

СПА-то ми се отрази добре. Набарахме страшен комплекс, всъщност два с ебати яките релакс стаи и още куп неща. И хубави хора, и вкусна храна...и всичко.

Обичам планината през лятото, и просто си затвърдих мнението.

Ама сега кво ме чака у нас. Не стига работата, ами и пране, чистене, готвене  ooooh!

Навсякъде съм синя, ама защо и аз не знам. Уж не сме пили много.  newsm78

# 36
Не знаех,че от алкохола се получават синки  Whistling

Радвам се да те прочета,Ред  Hug

# 37
Пухиииииииииииии,  Hug Heart Eyes

Кой липсва?

# 38
# 39
Първо се сещам за Карма,Луна се появи рано ситрин. Пани, Клеца.Елит,Лу,Поли и още знайни и незнайни зомби  Mr. Green

# 40
Луна размишлява над екзистенциални въпроси от спешна важност. Mr. Green Обаче ви наглежда. Hug

# 41
  • някъде ... тук ...
запис така да се каже....
живей активно и бачкай неспирно....

# 42
Луна размишлява над екзистенциални въпроси от спешна важност. Mr. Green Обаче ви наглежда. Hug

Сподели.

# 43
Как бих могла да се пенсионирам на 32  Mr. Green ?

# 44
Ще ми одобрят ли вечерята или сама ще си я ям?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт