спам и чат /20.06. - 27.06./

• 14 536
  • 874
  •   1
Отговори
# 15
Аз работя. Познайте ключовата дума....  Whistling Whistling Whistling 

# 16
  • Русе/София
Добро утро.Вместо цоп-плуув.

# 17
Добро утро! Минавам за малко,за после не знам...

Hug

# 18
А, ДОЛАР ДЕН Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 19
Аз работя. Познайте ключовата дума....  Whistling Whistling Whistling  
newsm78

Бате,Гил ,яко кафе ! /да се изразя и аз като детето Mr. Green/

# 20
# 21
Бате,Гил ,яко кафе ! /да се изразя и аз като детето Mr. Green/
МиСи Пухи  Hug Hug
Като за начало на як спам  Sunglasses Laughing Laughing Wink  Laughing

# 22
Взех и двата изпита: вътрешен листовки и външен листовки  newsm35 newsm35 newsm35

Рапорт даден  bowuu

# 23
Браво! Честито,Джия! Laughing

# 24
# 25
Така се изпльосках на стълбите у дома и се ударих, че сега задникът ми тръни все едно цяла нощ...

# 26
Така се изпльосках на стълбите у дома и се ударих, че сега задникът ми тръни все едно цяла нощ...

И аз цялата съм насинена  ooooh! Ходихме на картинг преди няколко дни и такива големи синини имам. Изпрасках се жестоко в гумите, които са сложени, като стена. Как ще ходя на плаж не знам. Хората ще си кажат, че моя ме бие  Mr. Green

# 27
Джия, честито! Аз те пропущих, че само за дупцето си мисля.

# 28
Джия, честито! Аз те пропущих, че само за дупцето си мисля.

Laughing Hug

# 29
Джия, браво!
Ама к'ви са тия вътрешни и външни листовки? Външните кормуването ли е или изпитващите са външни. По наше време нямаше такива работи  Laughing

А мене пак ме търсят за старата ми кола  #Crazy Тоя път от общинска полиция  ooooh!
Омръзна ми да се разхождам по всички институции и да доказвам, че тая кола отдавна не е моя.
На недоклатената лелка в КАТ над 2 години време не й стига, за да ми отчисли колата.
Освен към Господ да се обърна вече. Не знам какво да направя от това, което съм направила досега, за да не ме безпокоят вече и да ми губят времето.
1-ви вариант - да я обявя за открадната, та да си размърдат задниците и да установят всъщност, че колата е продадена;
2-ри вариант - да отида и да й тегля един бой на тая дето сега я кара ( знам къде живее, щото е комшийка на един познат и въпреки предупреждението ми преди 2 години да отиде и да си оправи нещата с тая кола, тя не си дава зор и още я кара с моите документи ).
Да не говорим, че в момента се води и следствие за нещо си дето е станало с тая кола, та и в 1-во районно ходих да доказвам, че не е моя. И при толкова камери из целия град, никой не си направи труда да я закопчае колата и да я върнат, когато си изкарат документи за нея, щото тя в момента е толкова извън закона, че не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт