Отговори
# 120
  • София
Честито на мама naiema, да й е жив и здрав Матей и много да я радва! Миленка, бързо възстановяване ти пожелавам!

# 121
Миленка, честито бебче! Да ви е жив и здрав малкият Матей!!!

Дано бързо да се възстановиш и скоро да си се приберете вкъщи заедно! newsm51 newsm51 baloni

# 122
Привет и от нас.Доста време не съм писала.Не съм и чела  Blush При нас нищо ново.Чакаме резултатите на Радостина за яслата.И сигурно другата седмица ще е вече при децата. Бях на преглед предната седмица и бебо е 2,400кг. Добре расте ,а как рита само.....
ЧЕСТИТО на мамите който гушкат бебоците си  bouquet Да са живи и здрави и много да ги радват Hug
За сега хубав ден от мен Heart Eyes

# 123
Тъкмо влизам във форума и какво да видя имаме си новина  smile3501

Милена, честит ти син! Да е жив и здрав и да има прекрасно детство!

Аз днес бях на лекция за развитието на детето до първата година. Интересно беше, доста неща разказаха 2-те лекторки и съм доволна. Другата седмица е за храненето, надявам се и тя да е интересна.

Купих си една книга за кърмето, която ми препоръчаха от Асоциацията за подкрепа на кърменето: http://www.estestveno.com/node/1250

После ходих на запис на тонове. Нашия младеж се побърка да се върти и по повода ни мериха тонове 40 мин, вместо 20, но карай важното е да е наред всичко Simple Smile

За превръзките: бяха ми казали, че течението първите дни не било повече от менструалното в най-силния си период, за това си мисля, че с нощни превръзки ще го искарам.

За праха за пране: някъде четох че тези ядки, за които споменавате не били полезни. Не помня по какви причини точно и не знам и колко е вярно, разбира се...

За секса: ами беше ни забранен до 4-тия месец, после ни го спряха в средата на 7-мия...

За шофирането: аз не мога, много ми пречи корема и се дразня, че не мога както преди да седя и се отказах от него. Като родя живот и здраве ще се върна към автомобила Simple Smile

Джен и Мираж, вас изписаха ли ви?

Петя, добре дошла вкъщи. Сигурно баткото е много сладка гледка как се радва на малкото сладурче Simple Smile

Хайде приятен ви следобяд, аз ще си дремна малко и после ще правя ягодово руло, да видим какви ще ги сътворя  newsm78

# 124
  • Варна
Честито на мама Милена (Найема)  Hug  bouquet Hug Да и е жив и здрав Матей и много да ги радва! Hug
Руми ти какво се скатаваш, нищо не каза за прегледа колко сте порастнали Simple Smile))

# 125
Chestito na Naiema, da e jiv i zdrav malkiq Matei, a na neq byrzo vyzstanovqvane.

# 126
  • София
Честит син, мамо Найема  Grinning
Да ви е жив и здрав малкия Матей и много да ви радва!

# 127
Честито на мама naiema! Да расте здрав, щастлив и обичлив Матей    bouquet
за шофирането, опитвам се да го ограничавам, но като върна лентата за последните дни доста активно си карам. Паркирането ми е проблем и то заради корема. Аморето искаше да си сменим колите, че неговата е с много екстри и според него ще ми е по-удобно, но определено с моята съм си екстра и никой не може да ме спре, е, само катаджиите, но като ме видят с корема и ми викат "бЕгай, бЕгай"  Mr. Green
Пете, добре завърнала се  Hug
Днес и аз бях на запис на тонове - добре сме си, взех си и микробиологията - и там нещата са добре  Grinning
Дами, да ви питам, когато се постъпва за раждане чета, че трябва да сме си махнали лака на ръцете и краката, ако сме имали такъв, така ли е?
Форест, чакаме те с новини от отворените врати в МД, ще има ли нова родилна зала юли или няма да има  Hug

# 128
Честито синче, Милена!

# 129
  • Варна/Сливен
Юпиии още едно бебче  newsm44 newsm44 ехх как се развълнувах само  newsm74
Добре Дошъл Матей !!!
Да е здрав като гранит,
 да е силен, гласовит,
 да е весел и щастлив,
 да е много работлив.
 Да ви радва от сърце –
 малкото добро момче!

Миленка бързо възсатновяване и скоро да се гушакте в къщи с малки господин  Heart Eyes

# 130
  • София
Ето ме пак Simple Smile Днес бая скучая, ама то моето хем сърби, хем боли - имам неща за вършене, но ме мързи да ги свърша, а в същото време ми е скучно нищо да не правя  hahaha

Нутела - за лака и аз знам, че е по-добре без, защото при проблеми (доколкото знам - с кръвно и сърце) цветът на ноктите се променя и лекарите следят за това. Мои приятелки са ми разказвали, че изрично са им казали да са без лак, а на други са им казали, че няма значение и могат и лакирани да идат да раждат...

# 131
  • Варна
 newsm44
Ехааа още едно бебче на хоризонта! Честито на мама Naiema, да и е живичко и здравичко момченцето и да се радва на щастливо детство  Hug
Пете, здравей   bouquet Радвам се, че сте добре! Нека малката Симонка бързо да наддава и скоро да лудува с батко си  Hug
Джен, Миражче, честит вторник! Вкъщи си е най-хубаво, а сега и с мъничетата в кошарките е още по-прекрасно  Hug
Теди, Бубулечи, браво за добрите резултати от прегледите, утре ще разправяте подробности   bouquet Руми, ти къде зачезна?  Чакаме отчет Mr. Green
Юле, радвам се, че баткото е по-добре  Hug Защо да не ни се четат дълги постове в 9тия?! Напротив, аз лично винаги много ти се радвам (и не само аз), така че пиши си, не се стеснявай   Heart Eyes
Цвета, и аз не съм спирала да шофирам, другото не съм го почвала  Mr. Green
Много  lovekiss

# 132
  • София

Честито на мама Naiema
 Бързо да се оправя и да се гушкат вкъщи с малкия Матей

Здравейте на всички  Wink и аз да се разпиша, докато баткото все още спи:
за прахта за пране- пера със Сано и съм мн доволна.
за секса- вече 9 месеца е само мечта, която се надявам да се осъществи  newsm17
багажа си го приготвям полека-лека- подложки за сутиен, сутиен за кърмачки, взех си нощни превръзки, но мисля да взема и за родилки, гащи  за еднократна употреба, нещото което все забравям е да взема памперси 1 за бебчо, а и те трудно се намират, та май ще се поизмъча докато намеря.
 Е това е за сега лек ден и ще ви наглеждам  smile3503 smile3502

# 133
Здравейте  Hug
Честита радост на мама Милена!Да и е жив и здрав малкия Матей! Hug
Аз днес цял ден се излежавам,че нощта беше дълга и изнервяща.Тия подготвителни контракции ми идват малко в повече...
за секса - на нас отдавна ни го забраниха,мислих като вляза в 9 месец да се пробваме,ама сега нещо ме е страх да не хвана пак гъби...и си кротуваме с мъжо...
за ноктите - и аз  знам,че е добре да не са лакирани или поне лакът да е безцветен,защото при по-голяма кръвозагуба най-напред се забелязва промяна в цвета на ноктите...
за шофирането не мога да коментирам,така и не се наканих да изкарам един курс
Честито на мамите,които вече са си у дома с бебоците!
Епона,Анелита,нещо ми се губите!
отивам сега да се правя на хубава,че ще ме водят на разходка Simple Smile

# 134
  • Варна

ЧЕСТИТО НА МАМА НАЙЕМА!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАТЕЙ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!НА ТЕБ МАМО ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ!

Хайде момичета, има само още няколко часа докато е зодия Близнаци . След това чакаме вече рачетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт