Отговори
# 135
Честито бебче Матей на мама Найема  bouquet  bouquet  bouquetда ви е жив и здрав и много да ви радва Hugна майчето бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи Hug Hug Hug

# 136
Честито на нашата нова мама Миленка! Да и е жив и здрав сина и много да радва мама и тати.  bouquet

nut_ella в болницат по ноктите се следи за кислород и други проблеми. Желателно е и на краката да няма. Аз вече съм без лак, че да не го мисля в последния момент, само маникюра си поддържам всяка седмица.

# 137
Ех, че хубаво  Laughing

Честит Матей на мама Милена!Нека бъде жив    и     здрав и да расте много щастлив!
На мама бързо възстановяване!

за ноктите и аз знам, че не трябва да са лакирани.Аз от години не съм ходила без лак, но сега от 1-2 седмици съм само с безцветен.
За праха за пране - взех Тео бебе, но мъжът ми е много капризен към миризми и не го хареса Sick, аз нямам проблем, но сега ще го пращам по магазините да мирише и да избира!

# 138
МИЛЕНКА ЧЕСТИТО!  smile3525 ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МАТЕЙ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ ВКЪЩИ!  newsm51
Ех че е хубаво така  newsm44 само добри новини!!!
Пете  Hug браво на вас със Симона,вече сте си вкъщи при родата  Heart Eyes
Чакаме разкази и снимки и от другите мами дето ги изписват днес Джен и Мираж , когато можете  Peace
Усмихнат ден на всички   bouquet

# 139
Момичета, не знам за вас, но аз като прочета, че се е появило бебче се връщам по сто пъти да препрочитам поста толкова е хубаво и вълнуващо, дано пълним темичките само с хубави новини!

# 140
naiema, честит син Матей ! Да е жив и здрав! Нека има много щастливо и безгрижно детство! На теб леко и бързо възстановяване   bouquet Hug

nut_ella, много се радвам, че се видяхме днес така неочаквано   bouquet
Сега отчет от обиколката в МДом : Първо една дерматоложка от ВМА (забравих й името) ни представи някакви продукти не Eucerin. За бебчетата каза, че НЕ се мажат с никакви слънцезащитни кремове до 6м. След 6ти месец до 3г се мажат с 25 фактор с физичен филтър, а след 3г може и с кремове с химичен филтър. (това запомних)
След това дойде една акушерка. Беше готина  Peace Тя ни каза основните неща и после отговори на 1 000 000 въпроса от публиката  Laughing Каза, че ИМА възможност бащата да присъства на раждането - плаща се 35лв. Ще питам док. като се видим следващия път  Peace
Показа ни стаите на 12ет. Според мен 2-на стая там е напълно приемливо. Няма смисъл от единична ВИП за 70 лв. От тези скъпите ВИП има само 1, която наистина е лукс в сравнение с останалите, но според мен не си заслужава.
На 7-ми етаж също има 2 ВИП стаи. Разликата с тези на 12ет. е ,че бебчето не е при майката и мен лично тази опция не ми допада. Останалите стаи са за по 3 жени и не са хубави.

Показаха ни дребчовците. Тъкмо ги къпеха и преобличаха. Имаше едно мишленце - 1.800кг  Heart Eyes

Новата родилна зала, ще стане юли месец, но кога - никой не знае  Crazy

За секса, правили сме само 2 пъти и то преди 20г.с.  Crazy Мен ме гонят разни розови мисли като си легна...За мъжо си се грижа от време на време  Whistling Blush Но и на двамата ни липсва..хихи

# 141
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА НАЙЕМА! МАЛКИЯТ МАТЕЙ ДА БЪДЕ ЖИВ, ЗДРАВ И ДА НОСИ САМО  РАДОСТИ НА СЕМЕЙСТВОТО!

Относно ноктите - и аз съм от известно време без лак. Желателно е до колкото зная преди раждането лака да бъде безцветен за да се изчисти самата плочка. Аз определно си падам по цикламените цветове и плочката ми е с лек отенък на розовото.
Относно праха за пране - взех Тео Бебе и Персил Сензитив.

# 142
Супер новина пак днес - как да не се усмихне човек!  newsm03

Милена, да ти е живо и здраво момченцето!!!   bouquet  Безгрижно детство и мама и татко, които го слушат и изпълняват желания на дребчо Simple Smile)) 1swing

# 143
Момичета, благодаря ви за инфото за лаковете, явно няма да ходя да раждам с ярко червен лак на краката, както си планирах  Peace ако се сетите за още някоя подробност относно подготовката, моля, споделете  Hug - например кремове, гримове, гланцове и т.н. не че ще тръгна да се мажа като за карнавал, ама от къде да знам какво ще ми хрумне на бременния мозък newsm78
Форест, много приятна, случайна среща имахме   bouquet супер е инфото, което пускаш, абсолютно и аз си мисля за платена двойна стая, дано да има места като дойде му дойде времето  Praynig

# 144
Аз това за лака не го знаех. И аз се бях настроила да си направя педикюр и маникюр 2 дни преди секциото, за да ми искара до изписването, но явно няма да е сега Simple Smile Само не знам без лак на краката как ще устискам толкова дни, освен да накарам някоя приятелка да дойде да ме лакира пред МД преди изписването  Joy

Нутела, ти вторник и петък ли ходиш на тонове? Аз ни се засекат часовете някой път ще се радвам да се видим Simple Smile Не съм забравила че имам да те черпя  Wink

# 145
Капризче, точно тогава ходя на тонове Simple Smile тази седмица съм се записала от 13,00ч., тъй като по обедно време няма много трафик и винаги си намирам място на синята зона, че сутрин и вечер е ад и за шофиране и за паркиране. И аз ще се радвам да се засечем Simple Smile а за черпенето - квит сме - ти ме насочи към свестен доктор по ЖК  Mr. Green

# 146
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МИЛЕНКА !!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ИГРИВО ДЕТЕ МАЛКИЯ МАТЕЙ!! СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МИЛЕНКА И ПРИБИРАНА В КЪЩИ

Момичета изписаха ни, но както се сещате е лудница вкъщи, докато се адаптираме, а и баткото настинал та правим тука едни еквалибристики. Ще пиша сигурно утре по някое време и ще ви покажа и снимки

# 147
Ееееххаааа, супер новина!

Честито, Миленка! Бързо възстановяване! Да е жив и здрав Матей и голям късметлия!

# 148
  • Sofia
Честито , Миленка! Честит син, живи и здрави да сте!
Матей ми беше едно от фаворитите за мъжки имена  Heart Eyes

И ние сме у дома. Емоциите и при нас са сходни като при Джен. Аз още не мога да се осъзная, такова ми е едно ... нереално. Имаме едно бебе и две кръжащи около него деца.
При нас пък Томи е с бронхит посред лято Rolling Eyes
Ще сложа снимки за гледане.

# 149
Миленка, честито бебе. Нека расте весело и щастливо за радост на всички вкъщи. Бързо възстановяване и силни прегръдки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт