Отговори
# 660
gali3009,аз ги прах на 40 градуса - после ги гладих на доста повече, така че смятам сме се справили с вредните елементи по тях.  Simple Smile Но честно да ви кажа, не смятам да изпадам в педантизъм по повод последващото им гладене. Мисля в последствие да си ги градя от естетическа гледна точка ако има нужда, а не заради евентуални кожни проблеми. Аз и Ния има няма я гладих седмица - две най - много.

Днес и на мен ми е много мързеливо - една се събудих, после ходихме на кино - Ния с баща си гледаха Кунгфу пада, а аз Дървото на живота - емииии....очаквах повече.Не че не ми хареса, но според мен изтъркана идея с доста мудност. Бебето ми обаче беше доволно с многото нискочестотни звуци във филма, а и с приятната мелодия. Само че много ме разтягаше от силните звуци.  Като се върнах се нахраних стабилно и подремнах. Какво ще правя тази вечер не знам...

Лорейн, и на мен хем ми се ражда вече, хем - не. Представям си разходките на вън с децата и ми става приятно, но самото раждане ми изглежда все още абстрактно преживяване, въпреки че вече веднъж съм го преживяла. Днес дори се чудих дали ще имам време да си изправя бретона след банята преди да тръгна към болницата...суета. Реших, че ако раждането започне с усилващи се контракции - ще имам време да се  накипря за срещата с госпоиата, но ако започне с изтичане на води като предния път - няма да успея.

А, към момичетата с предстоящо нормално раждане - ще си правите ли кола на триъгълника преди това. И изобщо как ще се обезкосмявате. Аз още съм в чуденка, че ме е страх да не ми лепнат нещо в салона, че ми се е случвало

# 661
АGrudova магазинчето е точно пред входа на така наречения Мол на Илиянци,продават само бельо там,няма начин да не го намериш  Hug

# 662
Ехооо, ей ме на пак! Heart Eyes

За крем за дупе, аз ще ползвам "Павлодерм", много съм доволна от него Hug

Моят корем също е много ниско вече, даже една позната като ме видя преди 2 дни и каза, че съм била вече готова да раждам с този нисък корем, ама аз все си мисля, че ще си изчакам датата за секциото... newsm78
И аз много искам вече да си видя и гушна бебчето Heart Eyes, но пък ме хваща яко шубето като се сетя за самият момент на раждане, нищо, че съм го преживяла... Може би е нормално, може би не е... незнам newsm78

...списъка с имената се съкрати до 3 за момиче и 3 за момче. Не знам при вас как е, но въпреки, че ни казаха, че ще е момиченце, ние за всеки случай мислим и име за момченце.

И ние искаме да имеме име за момиче и за момче Hug
Ох, при нас дилемата с имената е ужасна просто ooooh!
За мома имаме име и е категорично прието на първо четене и от мен, и от таткото Hug
Обаче за мъж все още не можем да измислим ooooh! първо бяхме за Денис, но аз реших, че не ми звучи добре с другите имена, преди няколко дни мъж ми предложи Виктор, като идея ми хареса, но щом го произнесох на глас и заедно с другите имена, пак не ми хареса, ужас е просто, най-накрая детето ще остане без име Hug така бяхме с избора на име за момиче, когато бях бременна с Коско, добре, че се роди момче, че сигурно щеше да се казва Безимен hahaha Joy hahaha
Днес си говорих с наще да вземем да се роди на Петровден бебето - след няколко дни - че да си дойде с името, дето се казва hahaha Ама като гледам и това човече ще е като батко си - не иска да излиза по-рано и това е, то с Коско ОК, времето беше студено и гадно, ама сега е само за разходки, нооо.... крушата не пада по-далече от дървото са казали хората hahaha

Спирам вече с нашия "проблем" с името, че сигурно сме единствените и да не ви занимавам!!!

# 663
gali3009, качествените дрешки не би трябвало да пускат боя. Ако някоя дреха пуска не бих я облякла на бебето. Пера на 40 С.

За слънцезащитните крсмове да вмъкна само, че химията с която правят фактора на крема действа като естрогените. По-висок фактор - повече химия.
Конкретно тези съединения
Octyl-Methoxycinnamate
4-Methylbenzylidene Camphor
Benzophenon-3
Homosalate
Octyl-Dimethylpaba

Безвредни са Butylmethoxy-Dibenzoylmethan
physikalische Filter (Zinkoxid, Titandioxid, ...)

# 664
gali3009 и аз пера дрехите на 30 или 40 градуса, на повечето от тях така си и пишеше. На толкова прах и чаршафите, а те са доста шарени. И аз не вярвам да пуснат боя, все пак бебешките дрешки трябва да са без разни там опасни химии.  Simple Smile

И аз мисля да не ползвам слънцезащитни кремове в началото.  Peace

# 665
Здравейте, и честито на всички мамчета! Да са живи и здрави бебчовците и много да ги радват!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз исках да ви питам дрешки по колко сте взели, че аз още се чудя. Хем не искам да са много, хем да ми стигнат, не знам  ooooh!
п.с. Извинявайте за тъпия въпрос  Mr. Green

# 666
Момичета , искам да попитам тези които пият магнезии и са с разкритие като мен - имате ли въпреки всичко контракции?

# 667

Аз исках да ви питам дрешки по колко сте взели, че аз още се чудя. Хем не искам да са много, хем да ми стигнат, не знам  ooooh!
п.с. Извинявайте за тъпия въпрос  Mr. Green

Ооох уж този път щях да вземам само толкова, колкото наистина ми трябват, но пак се самозабравих...  Mr. Green
В началото пера дрехите на бебето отделно от нашите дрехи. Съответно трябва да чакам да се натрупат поне за половин пералня. Ако има малко дрехи, ще трябва да стои голо докато се напълни пералнята, ако има повече пък си е излишен разход...ни така, ни иначе!

# 668
Ние извеждаме Мишето от деня в които ни изписаха от болницата, още сле дизписването седнахме да обядваме на двора, днес правихме разходка с количка  Hug

За прането- моята пералня има програма Бебе -градусите са 40, центруфугата 800 и рабонти 1.58 мин.

За магнезия- да докато го пиех пак имах контракции, никой препарат не може да спре започващо раждане, важно е честотата и продължителноста на контракцията  Peace

За тапата
- представлява слузеста кърваво жълтеникава, може да пада на части

Днес след 4 часови ревове по телефона, моят батко си идва от Гръция с едни приятели, майка ми се разсърди разбира се, че да ми е още по-гадно, направо щеше да ми спре кърмата, такива драми и ревове с часове не можем да го укротим Cry Офф намрънках ви се, ама толкова съм бясна, че не мога място да си намеря. Тази жена хем ми е майка, хем ме побърква повече и от свекърва  #Cussing out #Cussing out

# 669
Добър вечер дами! И на мен днес ми е мързеливо.Цял ден носих очила да свиквам с тях, че с бебока и лещите няма да се получат много нещата, обаче ми е много трудно Sad Чак вечерта сложих лещите, за да излезем за една бърза разходка с мъжа ми и малко се поразшетах. Иначе като съм с очилата и се чувствам като в някаква кутийка и нямам желание нищо да правя, защото трудно виждам. Такива работи при мен днес Simple Smile

Лорейн, на мен Карамишева ми е съвсем от скоро, наложи се да се прехвърля при нея защото другата ми забременя и нямаше как да ме искара до края. Иначе тя беше супер. 7 месеца не ми се наложи да посетя друг лекар, не ми е взела 1 стотинка, не ме е карала да ходя в частния и кабинет и винаги беше насреща дори за глупави въпроси. Просто чудесен лекар и човек Simple Smile Казва се Мария Атанасова и се надявам след като роди и се върне на работа да продължа да си ходя при нея Simple Smile

За дрешките: не сме взели много. Даже май са малко, но реших че няма да се презапасяваме, ако се наложи има магазини на всеки ъгъл, ще отидем и ще купим Simple Smile

За козметиката: Ние взехме Веледа, обаче не сме взели измиващо блокче и крем за дупето, който да предпазва от подсичане. Вчера на лекцията показаха продуктите на Себамед и много ми харесаха и мисля от тях да взема останалите 2 неща. Веледа предлагат крем против подсичане и сапун, но не съм убедена че са подходящи. На лекцията казаха че крема за дупето трябва да не съдържа цинк, а този на Веледа има, което май значи че не става за ежедневна употреба, а само когато вече има проблем. А сапуна им пише че е за деца и възрастни с чувствителна кожа, което май не го прави подходящ на бебета. Малко не ми е ясно това с козметиката...

shturchaki и Bulechka™ не ми е на 04.07 секциото. Докторът предложи да го направим на 05.07, но на мен ми се стори рано и в крайна сметка е на 11.07- 9 дни преди термина. Мисля че е ок като дата и като време до термина Simple Smile

Това с любовното писмо направо ме разби. 5-те лева подкуп имам предвид  Joy Другото ми се струва съвсем в реда на нещата Simple Smile Да е жив и здрав младежа, все така да му върви, жените да тичат след него  Heart Eyes

Хубава вечер и галки на коремчетата!

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 22:00 от Капризче

# 670
момичета благодаря за отговорите за прането, утре пускам и аз на  40гр. 800 оборота цетнрофуга Hug
...толкова съм бясна, че не мога място да си намеря. Тази жена хем ми е майка, хем ме побърква повече и от свекърва  #Cussing out #Cussing out
джен изпитвала съм същото с моята майка...ще ти мине Hug , те просто са такива....гушни си Мишенцето и ше се успокоиш малко Hug

хапнах,като ламя,днес нещо голям глад  Joy сега лежа вече по пижамка и гледам титаник по нова,не ,че не съм го правила поне 3,4 пъти преди години,но сега пак  Mr. Green
сладки сънища до утре  Heart Eyes

# 671
Здравейте най накрая успях да седна на компютъра Simple Smile)) БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ОТ СЪРЦЕ. Прекрасните сте момичета не съм писала често но чета редовно и се радвам на щастието на всяка от вас сърдечно!!!!!!
 Какво да ви кажа....чувствам се най-щастливият човек на света....поглеждам към кошарката и гледам малкият Кристиян.....толкова силно ме риташе накрая като се сетя в корема а сега многооо кротко си спинка.  Раждането ми мина много добре, всичко мина за 4часа, нормално и на третият ден ни изписаха. Аз се движа напред назад без затруднение. На момичетата от Варна, бих споделила, родих в АГ болница във ВИП отделението. Струваше си всеки лев който платих ме. Навсякъде беше чисто, имах всичко необходимо в стаята, акушерките бяха отзивчиви и мили, най-важното беше, че откликваха на всеки мой въпрос и ми обръщаха внимание. Всеки ден минава и рехабилитатор който се грижи за бързото възстановяване на родилката. Бях си избрала Д-р Георгиев от който също съм много доволна. От два дена съм вкъщи и всички мисли и цялата ми енергия отива за малкият мишок. Въпреки че през повечето време спи, доста сме пикливи и аз гледам докато той спи да поизпера и подредя неговите работи или да поспя разбира се. Още не мога да свикна с разпокъсаният сън но....трябва да се хващам бързо в ръце,че само това ме чака Simple Smile Всичко е нормално единствено кърменето ме притеснява и не се получава май мнгоо добре или просто Кристиян прилича на майка си, която е доста злояда. Утре ще идва педиатър и се надявам всичко да е нормално. Имам доста да доизчитам но видях, че има и доста новородени бебчета. Съжалявам,че в момента не мога да спомена всички поотделно но ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, НЕКА БЕБЧЕТАТА НИ ДА СА ЗДРАВИ и  С КЪСМЕТ, другото сами ще си го постигнат в живота Simple Smile)) На тези които им предстои раждането, изпращам прегръдки много позитивизъм и пожелавам всичко най-хубаво.
 Танче моля те поправи рожденната дата на Кристиян, роди се на 21.06 Simple Smile Благодаря ти. Лека вечер от мен  Peace

# 672
  • София
Здравейте мами и бъдещи такива  newsm03 реших да ви прегледам,че днес нямах време.
gali3009 аз пера дрехите на баткото и на бебчо на 60- имам програма за бебешки дрехи, която автоматично избира 90, но аз си ги правя на 60, 800 центрофуга и пере 2.21ч.  smile3521
tsveta33 правя си кола от 2 год. вече, доволна съм от мойта козметичка. Миналата бременност започнах да си правя в 7 месец и като за първи пъти минах без раздразнения и контракции  newsm08 до сега също не съм имала след кола и мисля докрай да си правя  smile3521 smile3521 smile3502
 Лека, спокойна и прохладна вечер на всички  smile3507

# 673
Поли,честито прибиране у дома! Пожелавам ти щастието, което изпитваш да не се свършва никога!

За кърменето- спокойно,колкото иска - толкова да суче!

# 674
Щях да пиша и за кола маската - винаги съм била така, но сега - от около месец - не мога. Имам ужасни разширени вени там  Embarassed , та ме е страх като дърпа да не се усложнят нещата. Надявам се, че от два - три пъти с бръснач нищо няма да им стане на косЪмите, а след раждането отново ще се върнем към традиционния начин на обезкосмяване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт