Отговори
# 675
ей луда работа,в 3,30 ми изтекоха водите,исега съм в МД,то така или иначе и секциото ми беше за днес,ама с момата явно сме на едно мнение за датата Mr. Green.Та сега си лежа,имам контракции,разкритие няма,та да видим дали ще удържим до часа на секциото или ще ме мятат по рано.Хайде стискайте палци всичко да мине добре. Grinning

# 676
WOW!

Калоянис! Браво на вас Simple Smile))))

Хайде, стискам палци Simple Smile))  Сега ще чакаме хубавате вест Simple Smile
smile3521

P.S. Може да се видим в МД, че аз утре влизам в бокса Simple Smile

# 677
WOW!

Калоянис! Браво на вас Simple Smile))))

Хайде, стискам палци Simple Smile))  Сега ще чакаме хубавате вест Simple Smile
smile3521

P.S. Може да се видим в МД, че аз утре влизам в бокса Simple Smile

във вип 3 съм,обади се ще се радвам

ох туй контракциите нещо ужасно било,чака екипа че не се трае ooooh!

# 678
И аз ще съм вип, така че ще сме на близо Simple Smile))

Стискай кълките  preggo , за колко часа ти е насрочено секциото?  Simple Smile

# 679
беше за 10 ама сега приготвят залата,че не се трае на болка и зачестиха контракциите Peace

# 680
Еййй това и моето дете  така беше решило да си тръгне в деня на секциото и си боли душко, ама някои техники може да се изтърпят болките, а и скоро ще си обезболена поне за няколко часа. Чакаме те се добри новини  Hug Hug Hug

# 681
 Калоянис, Hugстиснати палци и от мен и незбравима среща с беба Heart Eyes Heart Eyes!Чакаме прекрасната новина! Praynig

# 682
  • София
Калоянис,Дела стиснати палци и за двете ви! Hug И ви чакаме с добри новини после! Hug
Поли,добре дошли у дома! Hug

# 683
Калоянис  fingerscrossed Чакаме те с новини после  Hug

# 684
Добро утро!

Честити бебчета на Флауър, Сноу и Мегасен!

kaloqnis2007, стискам палци мила! Скоро те очакваме с най-прекрасната новина  Hug

Аз се присъединявам към мързеливото усещане от вчера. Направо съм като размазана. Спах и през деня, и снощи в 22ч. заедно с малката си легнах и съм спала до сутринта. Не че сега съм по-бодра, но поне добре се наспах. Тази седмица ще започне великото ни преместване и не ми се мисли какво ме чака. 

# 685
Калоянис  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 686
Честита мома на мама Мегасен-да бъде спокойно и послушно бебче!
Калоянис, скоро ще чакаме новини Hug

# 687
Калоянис мила, стискам палци! Как те изненада твоята красавица, браво на нея! От сега знаеш, че играете в един отбор и сте на едно мнение!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .... и Чакаме новини!!!

Дела, късмет и на теб!

Едно кафенце за добро утро от мен:

Иначе, вече трудно спя! Малкия ме кара да ставам да пишкам през 2-3 часа! Доста е активен през дена, а спинка вечер! Дано така си запази режима!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Вече нямам търпение да се срещнем, но го чакам да си узрее малката кратунка и се надявам да не бърза!  
Още не ми е готов багажа за болницата, но се надявам до 3-4 дена да го стегна! Останаха ми още 2 нощници да си взема и да си наглася несесера с личните вещи. Мисля да си взема и чаршафи и 2-3 кърпи! Ама какво мисля, пък какво ще стане...

# 688
Добро утро!

kaloqnis2007, стискам палци! Скоро ще си гушкаш бебчето!

АGrudova магазинчето е точно пред входа на така наречения Мол на Илиянци,продават само бельо там,няма начин да не го намериш  Hug

Много благодаря за бързия отговор! newsm51

# 689
Привет от мен малко по-рано от обикновенно Simple Smile

Калоянис, стискаме палци всичко да мине леко и бързо и чакаме да се похвалиш с прекрасната новина !!!  Hug Praynig

Поли, радвам се че вече сте си вкъщи ! Wink

Ох, аз днес от мерак не можах да спя, че ми излезе първия епизод от любимата сапунка...  Mr. Green Голям съм олигофрен, ама .... зор голям за тоя сериал Simple Smile Сега не знам как ще устискам 1 седмица за следващия епизод !!!  Crazy

Това е от мен... тук пак ще е яко жега... не знам какво ще се прави цял ден вкъщи... освен пак да почистя, че тези дни от "майсторите" бая се позацапа и в другите стаи Simple Smile

Лек ден ви пожелавам и ще следя за новини, защото и Калаза май днес е на ред Wink

Общи условия

Активация на акаунт