Отговори
# 645
Честито слънчице на мама Магасен! Да слушка и да похапва сладко!

Момичета, аз днес много съм се измързеливила! Нещо ми е едно криво, а утре се очертава пак да ходя на работа, а така ме мързи! Та мисля от тази вечер да си подготвя някои неща! Минавам само да кажа едно здрасти и сега отивам малко да домакинствам!

# 646
Привет за днес и от мен!
Тъкмо се връщам от път - 2ч. шофиране в двете посоки. Уморих се доста. Стана ми много горещо, макар че не е толкова.
Ужасно ме боли областта около пъпа, направо имам чувството, че  ще изхвръкне.
Много вода пия аз, вие така ли сте?

# 647
  • Варна
Здравейте мамчета   bouquet
И на мен днес ми е страшно мързеливо и заспало, дали е от времето  newsm78 Изгладих всичко за бебето и подготвих дрешките за родилното. Снощи малко ме понаболя кръстът, пък днес нищо! Усетих и някакво раздвижване ниско долу, придружено с остра краткотрайна болка и пишках "на порции" като при цистит, дали това не е от наместване на главичката в таза ми? Надявам се да е това! Щях да излизам, че е приятно и хладно навън, но не мога да се отлепя от дивана  Rolling Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 648
Кратунка, като прочета, че пак трябва да ходиш до работа и ми иде да дойда да се разправям с работодателите ти  Crossing Arms
Дано след утре вече не ти се налага  Hug

Аз снощи имах доста болки ниско долу...направо по едно време се чудех къде да се държа. Пишках сигурно 100 пъти, малката правеше ето така  newsm32  Laughing ... Само се моля да не тръгне в следващите 10 дена  Crazy Утре сме на УЗ и нямам търпение да разбера колко е пораснала  Heart Eyes

Аз отивам на сладоледоядене с 2 приятелки, които ще дойдат до вкъщи, че аз не мога да стигна много далеч...чудя се утре как ще се придвижвам  Blush

bouquet

Честита дъщеричка, Магасен ! Да е жива и здрава и да ви радва много ! Пиши, когато можеш Simple Smile

Хоп,хоп...Николита, как си, че те виждам горе  Crazy Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 16:07 от forest_veil

# 649
Здравейте сладурки  Heart Eyes

forest_veil и аз като тебе бях снощи,контракции,болки ниско долу,едвам седях,бебо се въртеше много и съвсем болеше,натискше доста и имах чувството,че ще тръгне да излиза.
И ние утре сме на преглед и нямам търпение вече да видя как са нещата и колко сме големи Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА МАМА МЕГАСАН  newsm51 ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ЩАСТЛИВА  baloni

Пете радвам се,че малката слушка и е спокойна.Браво на Митака държи се като исктински батко Grinning
Диадора дано по бързо мине коремчето  Peace Hug
Капризче на 4.07 ли ще ти е секциото?
Юле просто няма такива сладки бузки...пу пу пу  Hug
Кратунка стига с тази работа,спри се вече ще вземеш да родиш в съда Heart Eyes

И мене днес ме е хванал як мързел,не е истина,но гледам да полежавам,че с тези контракции,поне още една седмица да изкарам.
Лек ден на всички за сега,ще наглеждам за нови появили се бебчета  Hug  love001

# 650
Привет, момичета!!! Hug

Днес нашите дойдоха малко на гости, излизахме седнахем в едно заведение на бира и картофки, после се прибрахме и баща ми направи кекс, а майка ми лъсна кухнята за нула време Hug
Коско отказа да спи на обяд, та довечера ще се ляга рано Flutter

Капризче, защо толкова рано ти е секциото? newsm78 Терминът ти е след моят, а моята дата е 6 дни преди термин

И аз утре съм на преглед по ЖК, пак ще ме дупчат и само мерки и теглки ще има, после съм на тонове в МД на 5 етаж.

И аз имам болки в кръста понякога, но са леки, имам и контракции доста чето повече неболзнени, много рядко са с лека болка, надявам се бебето да реши само да излиза поне водите да ми изтекат, така или иначе ще ме режат...
Иначе аз ще вляза в АГ-то късния следобяд в деня преди секциото и ще съм там около 7 дни, та някъде от 10.07 до към 18.07 сигурно няма да мога да пиша, но ще накарам мъж ми да пише от моя профил, когато се роди бебето и ако има нещо важно!!!

Днес май нямаме бебче, а? newsm78

# 651
Честито бебче на мама Мегасен!  newsm51

Нашият бебок от вчера така шава  ooooh! големи акробатики прави  newsm32 Сега така се наместваше, че болките долу бяха доста болезнени  ooooh! ,но явно момчето се намести вече  Whistling така е вирнал дупата  Joy

Искам и аз такъв  бузанчо като на  Юлка  Blush Голямо сладурче е!

# 652

Днес май нямаме бебче, а? newsm78

Той деня още не е свършил  Peace

# 653
Юлка, страхотен сладур е малкият Сашко, пу-пу  Heart Eyes

Честита дъщеричка на мама Магасен! Да папка, да слушка и да носи много радост на мама и тати!

Капризче Hug, напълно разбирам недоволството ти от Карамишева. По една случайност и аз съм при нея. Ако ми беше първа бременност честно щях да откача от такова отношение. При нея имам чувството че всичко е на конвейер. Просто няма такава ЖК, а взима и пари за това.....

Аз вече стегнах багажа за болницата, иначе и с другите приготовления съм в общи линии готова, остава да сложим нови тапети в хола и да сглобим новите мебели ( не че е малко) и вече чакаме с нетърпение новия член на семейството, който за съжаление не иска все още да се появява. А на мен вече така ми тежи и искам да излиза, а от друга страна като усетя някаква по-странна болка ужасно ме хваща шубето. Изобщо ни така, ни иначе.
Хайде после пак ще ви нагледам.
Чакаме нови попълнения на отбора.

# 654
а, забравих да попитам. Тапата какво представлява?  newsm78  Embarassed

# 655
  • Стара Загора
Снощи малко ме понаболя кръстът, пък днес нищо! Усетих и някакво раздвижване ниско долу, придружено с остра краткотрайна болка и пишках "на порции" като при цистит
И аз съм така от известно време като добавя и постоянните неболезнени контракции. Другото което днес забелязах е, че корема ми се е смъкнал бая надолу, защото вече ребрата ми пак се "четат" ... Сега мисля цяла седмица, ако е лошо времето да си лежа вкъщи, че моето голямо хоцкане по цял ден

Диадора дано по бързо мине коремчето  Peace Hug

Мерси миличка, вече съм по-добре   love001

# 656
Днес голямо хойкане...По обяд се видях с една приятелка и лаф...След това, моята най-добра приятелка е на почивка наоколо, та мина със семейството й да се видим. Водихме ги до Джъмбо и голям смях на китайските кукли. Ами те като уроди, бе...И пипахме тук-таме, дойде някакъв служител, скара ни се, ние го нарекохме Духчо, защото се появи извневиделица и ме стрестна и така...След това буквално щях да се напишкам от смях...Ама наистина има толкова безумни и грозни, безсмислени и неприложими неща, не само там, ами и по принцип...Решихме да открием музей на ненужните вещи, защото някои неща уж трябва да са сувенири, но ти очакваш да имат и някаква функция, пък те нямат...Абе...побъркана работа. След малко пак излизаме, че ще се срещаме с приятели на по бира и картофи и така...

# 657
привет Simple Smile

гледам днес не сте много активни... да не кажа, че направо никакви ви няма Simple Smile Ама вече май всички ни е налегнал мързела  Mr. Green

Диадора, радвам се че си по-добре вече  Hug

Джен, поздравления за първата разходка !!! Тъкмо мислех да ви питам, вие кога мислите да започнете да извеждате по малко бебчетата навън? Защото аз имам прекрасна тераса и си мислех към 5-6 ден да излизаме за по 10тина минути на сянка, колкото да свиква с външния свят Simple Smile

А за козметиката, май вече се реших да е на Бюбхен, само се чудя за ежедневното кремче за дупе  newsm78

Ниема, радвам се, че вече сте си вкъщи ! надявам се скоро да свикнете с каката и всичко да си е по вода Wink Да знаеш, че чакаме снимки !!!   Hug

Тука нещата с ремонта са добре. Днес почти шпакловаха целия хол. Остана им малко ама след хапването решиха да направят почивка до 18:00 , а мъжо още си хърка до мен и се чудя как да го изръгам, че сме в 20:00 часа у нашите на вечеря, пък сърце не ми дава, че толкова много свърши тука 2 дена....  Flutter

айде по-късно ще намина за бейби проверка Wink

# 658
здравейте мамчета и коремчета  Mr. Green
два дни гости в къщи, кръстниците ни беше много приятно,тръгнаха към 16 после оправях починах си малко и айде да ви видя  Heart Eyes
честито на мамите родили тия два дни    bouquet здрави и щастливи бебета и мами!
миленка дано свикнете по-бързо с малкия мъж в къщи  Hug сладурко малък е!
диадорка дано ти е по-добре коремчето  Hug
джен честита ви първа разходка, Мишето сигурно е спинкал през цялото време  Heart Eyes
юле Сашунко е бонбон  Hug бузките са му нямам думи......хммммм  Hug липсват ми дългите ти постове,но сега тие простено,драсваи все пак по два реда когато можеш Mr. Green
аз утре ще пера дрешки,имам една чуденка момичета на колко градуса прахте бебешките дрешки  newsm78 чудя се щото са новички и шаренки и да не стане оцветяване  newsm78,реших да се допитам до мамите свършили вече това,може и да ви развеселих с тоя въпрос ама нищо смеха е полезен  hahaha
отивам да приготвям вечерята  Hug

# 659
Честито на Flower, Snow и Magasen!Малките ви Даниел, Николай и Виолета да са здрави, палави и мнооого щастливи!

Nia, историята със сина ти е страшно забавна!  Joy

Капризче, не се притеснявай за водата – като че ли самото кърмене те кара да приемаш повече течности. И аз не съм от тези, които пият доста вода, но си спомням, че при всяко кърмене поне по 0,5 литра изпивах и все трябваше да има шише до мен.

Момичета, може ли пак някой да обясни за сутиените от Илиенци, къде точно е магазина?

Ние се върнахме от Асеновград и вече няма да пътуваме до раждането! Свършихме една полезна работа по пътя - списъка с имената се съкрати до 3 за момиче и 3 за момче. Не знам при вас как е, но въпреки, че ни казаха, че ще е момиченце, ние за всеки случай мислим и име за момченце.

Да ви се похваля купихме количка и като, че ли ми стана по-спокойно - то от това разнообразие по магазините, много голяма чуденка!

Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт