Отговори
# 690
Добро утро Hug Hug Hug
Поли радвам се че при вас всичко е наред  smile3525не се тревожи и с кърменето ще се справите Simple Smile
Калоянис стискам палци всичко да мине като по вода при вас Hug Hug Hug fingerscrossed
Делла късмет и на теб утре дано всичко е наред Praynig Hug Hug Hug
Ние днес имаме малко задачки и ще се поразходим добре че и времето е подходящо Laughing
Слънчев и усмихнат де на всички newsm51
ще мина по-късно за добри новини Joy

# 691
ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ newsm44 newsm68 newsm53

МАМА КАЛОЯНИС Е РОДИЛА ДНЕС В 8 И 15 ЧАСА БЕБЕ ВЛАДИСЛАВА С ПЕРФЕКНТИТЕ МЕРКИ 3 400 ГР И 51 СМ.

# 692
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ДА СЪОБЩЯ ЧЕ
В 8,15ч. СЕ Е РОДИЛА ВЛАДИСЛАВА НА МАМА КАЛОЯНИС С ПЕРФЕКТНИТЕ МЕРКИ 3,400КГ И 51СМ  newsm44 newsm44 newsm44 ЧЕСТИТО НА КАЛОЯНИС! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ВЛАДИСЛАВА И ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО,ПОСЛУШНО И ОБИЧАНО ДЕТЕ!!!  newsm51 smile3525 newsm51  love001 А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЧАКАМЕ ВКЛЮЧВАНЕ!  lovekiss Flowers Bouquet

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ОТ МЕН!!! МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ,ПОСЛЕ ЩЕ ПИША   bouquet

# 693
Добре дошла на малката принцеса Владислава на бял свят-да расте здраво и щастливо дете!!! Heart Eyes
Калоянис,честито,мила  bouquet!Да се гушкате и бързо възстановяване ти пожелавам!

# 694
Ех, че сте бързи сладурки! Честито на мама Калоянис, да е жива и здрава малката бонбонка Владислава, много да радва мама, татко и батко, и всички много да я слушат! Mr. Green Mr. Green Mr. Green На мама бързо възстановяване и скоро да са си у дома!
Нещо не успявам да и пусна смс, но предполагам, че е поради претоварването на телефона и Simple Smile

# 695
КАЛОЯНИС, честита дъщеричка - Владислава !!! Да е жива и здрава малката принцеса, да бъде късметлийка и много обичана !!!  На теб пожелавам бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи   bouquet

Ех, много се развълнувах  Blush

# 696
Калоянис, Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване ти пожелавам  Hug

# 697
привет,аз съм добре голямо шоу беше в операционната-майтапи,музика,голям смях падна.Бебето е същото като брат си като се роди няма ралика в муцунка.След 2 часа ще ми я донесат.

# 698
Калоянис,
честито и от мен!
Да ти е жива и здрава малката Владислава и на теб бързо възстановяване!!!
[/size][/color]

# 699
Калоянис честита дъщеричка мила. Hug  bouquetДа ви е жива и здрава,И МНОГО ПОСЛУШНА!!!На тебе мила бъзо и безпроблемно възтановяване. Hug Hug  bouquet

# 700
Калоянис Party Party,звучиш страхотно!Браво на теб,мамче smile3501!Радвам се,че се включи-сигурен признак ,че си добре!Така се радвам за вас!А още една жена в къщи си е друго!  love001

# 701
Ехаа, пак тъкмо отварям темата и ме посреща чудесна новина  Grinning Grinning Grinning

Калоянис, честита радост! Да ви е жива и здрава малката Владислава, много щастлива и безгрижна да расте! А на теб бързо възстановяване!

Дано днес се радваме на още хубави новини  Laughing

Хубав и прохладен ден на всички!

# 702
Честито на мама kaloqnis2007 и на всички които гушнаха бебчовците си

Имам един въпрос, тази сутрин забелязвам че бельото  ми е мокро Rolling Eyes, не много....но си е  влажно. Не е течение със сигурност.....брех да не са водите. При първото дете ми пукнаха водите в болницата, та нямам много идея какво точно трябва да представлява Thinking Преди малко пак усетих някакво изтичане, около 2/3 супени лъжици.... без цвят, мирис.....
Водите не изтичат ли изведнъж?

# 703

Калоянис, Честита принцеса! Бързо възстановяване и много здраве и щастие на Владислава!

# 704
на води прилича Peace

Общи условия

Активация на акаунт