Отговори
# 705
Калоянис, честита дъщеричка Владислава! Да расте спокойна, здрава и щастлива  Hug Бързо възстановяване на теб   :bouquet:

# 706
Ейййййййййй ДАРАТО ние с тебе голям зор коя пъва ще събощи радостната новин, ама и аз като държа Мишето на ръце и хич не съм те забелязала  Joy hahaha, а освен това не сме и официални Вестителки та ще ни дадат по някой Жълт картон

Калоянис
много се радвам за тебе, че е било купон, ей така ще имаш хубав спомен от раждането, макар че по изтърпя малко родилини контракции, ама тъкмо да знаеш как се ражда и нормално  Mr. Green

# 707
  • София

Честита дъщеричка,Калоянис!Да ти е жива и здрава малката Владислава!А на теб бързо възстановяване! Hug Hug Hug

# 708
Добро утро и от мен, ех че е хубво така като отвориш форума и те лъхне едно настроение.
Калоянис, честита ти дъщеричка много да те радва и ти да се гордееш с нея.
Юлка,  голям сладур си имаш наситина.
Радвам се за всички, който сте си в къщи вече.
Стискам палци на всички, на който и предстои преглед днес, аз съм чак в четвъртък, има доста време. Нещо кръста ме наболява все повече с всеки изминал ден, дали момента наближава, хем ми се иска, хем не ми стиска.
Козметика и аз съм купила на Бюбхен, вече съм приготвила всичко и чакам.
Хайде пожелавам ви хубав ден и да видим днес дали ще има още някоя изненада.  bouquet

# 709
  • София

Честита Владислава на Калоянис, много здраве и успехи на малката принцеса, бързо да се възстановявате и да се прибирате вкъщи!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501

# 710
  bouquet  Честито бебе на Калоянис[/glow]

# 711
Джен   love001 newsm62 важното е да се съобщават само добри новини... няма значение от реда и официалностите  Hug Дай Боже само такива да имаме занапред!  newsm17 newsm10 Някой да има новини от Епона ? Не съм я засичала доста време вече  newsm78

# 712
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА КАЛОЯНИС  newsm51 ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА!

Юлка, Александър е страхотен сладур. И ние май сме се спряли на това име...

Аз пък тази нощ имах някакви контракции и тъкмо си мислех, че като се развидели ще тръгваме, развълнувах се от срещата с бебо, но ... май беше фалшива тревога. В 3ч пих едно но-шпа да видя аджеба истински контракции ли са. В 5.30ч последно усетих болка и после съм заспала. Сега нищо.
Явно ще си чакаме; струва ни се само, че корема е "паднал".

Много бързо пишете и не мога да смогна да изчета. Но поне щъркеловите вести се ВИЖДАТ  Mr. Green
Успех на всички  Hug

# 713
  • Варна
Колко е хубаво докато се разсънваш и да четеш прекрасни новини  Hug
Калоянсис, да ти е жива и здрава принцесата, голяма да порастне и да се радва на щастливо детство! А това, че тя самата си е избрала датата е супер  Peace
Della, много стиснати палци от мен и утре ще те чакаме с хубави новини  Hug
Polynceto, радвам се, че вече сте си вкъщи и че малкият Кристиян се чувства прекрасно! Дай Боже на всекиму леко раждане, аз също ще съм при Георгиев в АГ и се надявам и при мен всичко да мине по вода  Praynig
Момичета, тук страшен вятър брули, а щях да предлагам на мамите варненки да се организираме за по едно кафе тая седмица, ама сега не знам, дали ще има навити  newsm78

# 714
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро! Hug Heart Eyes
Седмицата започва чудесно ...

Честито, Калоянис!
Здрава , щастлива и с много късмет да е Владислава !

# 715
Калоянис, честита принцеса Владислава!!!
Пожелавам й да расте здраво , усмихнато и послушно дете да радост на цялото ви прекрасно семейство!!!

А теб, приятелко, прегръщам силно, нищо че ще те боли...Толкова се вълнувам и плача от щастие, че няма какво повече да пиша...Отивам да си скачам до тавана( образно казано, че ще счупя жилището иначе) и да си тананикам...Колко хубаво започва тази седмица!!!

# 716
Имам един въпрос, тази сутрин забелязвам че бельото  ми е мокро Rolling Eyes, не много....но си е  влажно. Не е течение със сигурност.....брех да не са водите. При първото дете ми пукнаха водите в болницата, та нямам много идея какво точно трябва да представлява Thinking Преди малко пак усетих някакво изтичане, около 2/3 супени лъжици.... без цвят, мирис.....
Водите не изтичат ли изведнъж?
  Вяра,и на мен ми приличат на води,мила!Не е задължително да изтекат наведнъж,ако можеш иди да те погледне лекар или си купи от аптеката лакмус да разбереш дали са води или течение!При всички положения е добре,че течността е бистра!Пиши как сте,когато можеш! Peace

# 717
Здравейте! Надявам се да нямате нищо напротив, че пиша във вашата тема! Честито бебета на всичките майки! Аз имам още време, докато родя. Бих искала да попитам пловдивските майки, които са родили в Торакс или във Втора градска болница дали са доволни? Тъй като се колебая между тези двете болници и бих искала да събера повече информация. В Торакс смятам при д-р Велевски да раждам със секцио, а във Втора градска при д-р Карагьозян. Ще се радвам да получа отговори, дори на лични, за да не спамя вашата тема. Много щастие ви желая!

# 718
Magasen,Юлка, polynceto, The Faith, snow, калоянис  да са ви честити рожбите, много щастие и радост да ви донесат.

Не взлизам мн често тези дни, та съм поизтървала радостните вести, душата ми се напълни от толкова хубави новини.
   Аз съм средна хубост, от събота вечерта съм с ужасни остри болки ниско в слабините.Много ми е трудно обръщането в леглото, ставането, пишкането - все хубави неща Simple Smile. Вчера реших да посетя дежурния АГ в едната ни частна болница, уж за по-голяма сигурност, че в държавното предния път не бяха мн любезни.............съжалих хиляда и един пъти. Толкога груб преглед и отношение от страна на гинеколог не ми се беше случвало. Предполагам е нормално да имам прокървяване след проверката на шийката, но ми се стори прекалено бързо - още по ръкавиците му. Може и аз да преувеличавам, но такъв натиск ми приложи, че сълзите рукнаха безконтролно. Окончателно ме загубиха като пациент (макар от лекар до лекар да има голяма разлика), но отношение от типа "ти на мен си ми длъжна" не понасям. Днес съм си при моята доки и ще гледаме какво е положението и какво ще правим. Да ви призная не ми се ражда още.
    Дрешките и аз ги прах на 40 градуса,центрофугата не си спомням на колко оборота я бях сложила и после гладене с пара. Както каза някоя от вас, няма да се вманиачавам много много, мисля че това е достатъчно. КОзметика съм взела на Саносан, но слънцезащитен продукт не съм купувала.
    Вяра и на мен бельото честичко ми е влажно, но на всеки преглед казват, че имам предостатъчно води, днес ще питам Доки пак по въпроса.
  Пожелавам ви прекрасен ден, много усмивки и още хубави новини.

# 719
  • София
Калоянис, честита радост, мила! Да ти е жива и здрава Владислава, много радост да ти носи, а на теб - бързо възстановяване!

Вяра, както ти е писала и Ели - вземи от аптеката лакмус за проба или направо отивай на лекар, за да разбереш дали са води. Успех!

Аз отивам на тонове, до после!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт