Отговори
# 720
Честито на мама kaloqnis2007 и на всички които гушнаха бебчовците си

Имам един въпрос, тази сутрин забелязвам че бельото  ми е мокро Rolling Eyes, не много....но си е  влажно. Не е течение със сигурност.....брех да не са водите. При първото дете ми пукнаха водите в болницата, та нямам много идея какво точно трябва да представлява Thinking Преди малко пак усетих някакво изтичане, около 2/3 супени лъжици.... без цвят, мирис.....
Водите не изтичат ли изведнъж?

Не е задължително да изтичат изведнъж.Моите започнаха да текат малко по малко, като при всяко ставане/сядане, всякакво натоварване изтичаше по малко.Когато идех до тоалетна по малка нужда, след като си приключа работата продължаваше изтичане от мен.Събрах си нещата и хайде в болницата.Водите там ми течаха цяла нощ.Пак по малко.Иди на лекар ако смяташ, че има нещо обезпокоително.

p.s. Честито на всички нови мамчета.Да са живи и здрави и те и бебоците им!

# 721
Калоянис, честита дъщеричка! Добре дошла Владислава! Нека е жива и здрава, да бъде щастлива и умерено палава Hug

# 722
  • Варна
ЧЕСТИТИ ДЪЩЕРИЧКИ НА МАГАСЕН И КАЛОЯНИС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ ЗАЕДНО У ДОМА! НЕКА РАСТАТ МНОГО ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ! НА ГОРДИТЕ МАМИ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Помня, че още някой имаше секцио за днес, но не помня кой беше точно  Embarassed Но стискам палци за още хубави новини днес  Praynig

И аз да питам нещо - колко време след изтичане на водите трябва да се тръгне към болницата?

# 723
Честито на мама kaloqnis2007 и на всички които гушнаха бебчовците си

Имам един въпрос, тази сутрин забелязвам че бельото  ми е мокро Rolling Eyes, не много....но си е  влажно. Не е течение със сигурност.....брех да не са водите. При първото дете ми пукнаха водите в болницата, та нямам много идея какво точно трябва да представлява Thinking Преди малко пак усетих някакво изтичане, около 2/3 супени лъжици.... без цвят, мирис.....
Водите не изтичат ли изведнъж?

Води са това според мене също, слагай превръзка и ако пак почустваш изтичане отивай в полницата за проверка. Може да изтичат на части в продължение даже на дни. Ако спонтано изтекат всички води трябва да се тръгне почти веднага за болницата до няколко часа най-късно, 24 часа е крайният срок в които бебето трябва да се е родило.

Янина аз бях за секцио днес, но моят младеж реши по друг начин нещата  hahaha

# 724
Честита красавица на Калоянис! Да расте здрава и щастлива, а на мама леко възстановяване след щастливото събитие!
Дела, успех и на теб, леко раждане!
Дрешките и аз изпрах на 40 градуса, гладя задължително, по-натам ще го мисля - ако има нужда и на 60 да пускам пералнята - примерно за хавлии, чаршафчета.
За триъгълника - мисля другата седмица на кола, а преди самото раждане(така процедирам всеки път) - бръснач.
Цитат
Ако спонтано изтекат всички води трябва да се тръгне почти веднага за болницата
  Peace

# 725
Калоянис, честита беба Владислава! Пожелавам ви много щастие!
Прекрасна новина  Kissing Heart

Янина, на мен води при първото раждане не са ми изтичали, но знам, че това е единствения от всички естествени признаци да се тръгне към болницата ВЕДНАГА.

# 726
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА КАЛОЯНИС newsm51 newsm51 newsm51.НЕКА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С МАМА,ТАТИ И БАТКО.БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МИЛА

Делла стискам палци всичко и при теб да е добре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ех,че хубаво всеки ден нови попълнения със сладки бебчовци и щастливи мами  newsm53
Днес съм на ЖК и да видим и при мене на къде са нещата,че си имам контракции болезнени от няколко дена,дано поне бебо си постои и тази седмица още,ама знам ли...той ще си реши

Хубав ден на всички и успех на тези които са на преглед днес.По късно ще намина да видя на къде сте  Hug  love001

# 727
  • София
Честита дъщеричка на мама Калоянис  Grinning
Да ви е жива и здрава малката Владислава!
Желая много щастие и радостни емоции на цялото семейство  Simple Smile

# 728
  • Варна
Благодаря ви момичета за отговорите  Hug  Да питам аз за всеки случай, че сме на поне 50 мин от болницата  Rolling Eyes А и предния път бях преносила, спукаха ми водите в болницата и така и не успях да родя нормално....

Джен, знам аз, че твоят юнак с още раждането си показа характера и ви показа кой ще води парада  Mr. Green  Hug

Но си мисля, че миналата седмица едно момиче писа, че има дата за днес. Ей сега ще се поровя назад  Thinking 

Намерих мамчето - Кристи беше споделила, че днес е дългочаканата им среща. Стискам й палци  Praynig

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 11:37 от Yanina

# 729
Какво хубаво начало на деня!
Калоянис ,честита рожба!Пожелавам и да расте здрава и щастлива!Радвам се,че имаш сили и желание да пишеш!Бързо възстановяване ти желая!
Ох ,много се вълнувам като прочета новината за появата на ново бебче!Как нямам търпение да гушна и аз своето!Засега се "радвам" само на подготвителни контракции,ама знае ли човек...
Стискам палци на всички  мами,които ще имат среща с бебетата си днес!
Хубав ден на всички!
Happy_Person ,мила,не се тревожи,че си прокървила след прегледа!Нормално е.И на мен ми се случи този петък,въпреки че лекарката беше много внимателна.На всичкото отгоре и усещането при преглед става все по-неприятно,но няма начин...

# 730
  • Sofia
Калоянис, честито момиченце! Много здрави и щастливи да сте  Hug  bouquet

За водите: Вяра, при мен точно така започна. Дори се чудех води ли са или течение. На всичкото отгоре като ходих в болницата пробата не се оцвети, явно в този момент не е имало води изтекли. Но си продължиха да текат малко по малко. На ехограф ме гледаха и се видя,че са почти никакви останали.

# 731
честито ти сладка принцеска  Калоянис  HugДа ти е жива и здрава.Всичко нй-чудесно ви желая.Бързо се възтановявай да се гушате в къщи и да миткате по разходки   bouquet

за дрешките аз ги изпрах на 40 градуса с тео бебе и омекотител турнах....уф че хубаво се размириса на бебче в къщи,направо страотнУ.
да цопна едно оплакване,че ми се  е изкривило лявото ребро,най вероятно от натиска на беб,че нали дупето и е там.като легна по гръб и реброто ми стърчи нагоре и така боли ooooh! а другото си е прибрано. чудя се дали ще се прибере след като родя newsm78

# 732
Калоянис, честита ти дъщеря. Владислава има прекрасно име, сигурно и тя ще е една прекрасна госпожица. днес сутринта в просъница не знам защо за твоето раждане си мислих...
Дела, Кристи, леко раждане и на вас днес, момичета!

Въпреки, че и днес мързела продължава да ме държи, съм решила да свърша някоя и друга полезна работа. Като начало се изкъпах  Simple Smile

# 733
Честита ти розова родост, Калоянис! Нека бъде здрава и има дълъг и щастлив живот!

# 734
  • София
Честито на всички нови мами. Да са живи и здрави бебчетата и много да ви радват!

Момичета има ли някоя от вас планувана за другата седмица в Тина Киркова?

Общи условия

Активация на акаунт