Отговори
# 735
ЧЕСТИТА БЕБКА ВЛАДИСЛАВА НА МАМА КАЛОЯНИС !!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСКАТА, МНОГО ДА ВИ РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И НЕКА ТОВА  УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО БЕБЧЕ ИЗПЪЛВА С ЩАСТИЕ ЦЕЛИЯ ВИ ДОМ !!![/i][/b][/size][/color]

# 736
Делла, моля те да си изчистиш кутията!!!

# 737
Пожелавам успех на момичетата, които ще раждат днес...

# 738
Калоянис, честита ти дъщеря! Да ти е жива и здрава и много много красива!

Да ви питам нещо, четох че е нормално, но все пак: От вчера са ми подути срамните устни, не ме боли, не чувствам дискомфорт, разбрах като ползвах тоалетна хартия  Embarassed Вие имате ли подобни проблеми?

# 739
  • Варна/Сливен
Калоянис Честита дъщеричка мила да расте ,здрава ,весела и усмихната малката принцеса и много да да Ви радва.На теб бързо възстановяване   bouquet

Аз днес се прибрах от болницата в събота сутрента се събудих с разстройство   Tired в неделя вече и повръщах  Sick  та ме взеха в болницата бях на системи.Тази сутрин ме пуснаха инак бебко е добре гледаха ме и на ехограф(доки каза че пъпната връв е леко увита,но нищо притеснително)  Shocked въпреки че сега малко ми е притеснено  Confused : и запис на тонове правихме там всичко е ок.Ама червата ми пак нещо къркорят дано не ме хване на ново че пак не ми се влиза в болницата  ooooh!
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 740
Калоянис, честита ви дъщеря! Да е жива и здрава Владислава и много да ви радва! Супер е, че звучиш толкова бодро, бързо възстановяване ти пожелавам!

# 741
Честита радост на мама Магасен и Калоянис  newsm51, да съм им живи и здрави малките принцеси , много да са послушни и лъчезарни, бързо възстановяване на мамчета!
Поли радвам се че вече с твоя син Кристиян сте вкъщи и се гушкате и кърмете!
 smile3541
Аз утре съм на преглед запис на тонове и да проверим как стоят нещата, че кръста доста започна да ме наболява а термина е далече , дано да не се разбърза малкия че кошарата и леглото ще са готови едва другата седмица!Може би днес ще има и други хубави новини!
Приятен прохладен ден на всички!

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 13:16 от tedi stoliova

# 742
Привет и от нас!
Честито на мамите който вече гушкат бебчетата си.Няма да изброявам да не пропусна някоя.Пожелавам на всички да са живи и здрави,безгрижно детство и да радват родителите си!!!!  bouquet  Hug
Искам да ви почерпя,че моят мъж днес има рожден ден-да ми е жив и здрав и все така добър баща и съпруг  Heart Eyes

От днес пуснах Радост на ясла и в 9.30 ми се обадиха че в нейната група има шарка,да отида да я взема.И сега ще чакаме да ни се обадят кога да я заведа.

За сега лек и усмихнат ден  Hug

# 743
Семруна дано пак не те навестява това неприятно чувство,яж по корави храни,ако ти помага и бързо възстановяване  Hug

# 744
  • София
С голямо удоволствие влизам да ви съобщя, че Yuliana_ е вече мама на малък бебо Християн! Бебчо се е родил в 11.11ч  и е с прекрасните мерки 3450 гр и 48 см  Grinning

Честит син, Юленце  Kissing Heart Да ви е жив и здрав малкият юнак! Да расте силно, весело и игриво момче !Желая ви много щастие, любов и радостни емоции !
Целувки от мен и бързо възстановяване!

# 745
Честито бебче на мама Калоянис,да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва newsm51 newsm51 newsm51,на щастливото майче бързо възстановяване Hug Hug Hug

# 746
Ехааааааа!
Добре дошъл на Християн! Нека расте здрав и силен и да носи само радост на своите родители!

# 747
ЧЕСТИТО НА ЮЛИАНА!!! smile3525 ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ХРИСТИЯН И ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ! Kissing Heart

# 748
Здравейте!
Аз почти не съм писала в темите,но нямах време преди това сега вече още повече!Първо да ви кажа .че на 21.06 се роди моята малка принцеса ,казва се Сиана 2950 ,49 см Simple Smile секцио !
Имам нужда отново от вашата помощ,благодаря  предварително на мамите ,които ще ми отговорят!

В петък 3 ден от секциото вече имах коластра с много големи усилия успях да се изтискам ,... първо по 10 .... по 20 грама ... ,в събота се прибрахме вкъщи ,по същият начин най много успявам и вчера и днес по 2 хранения на ден да събирам коластра ,..... изцеждам се и и давам от шише! Вчера я държах на гърда 50 мин ... и след половин час тя плачеше и й направих и 30 мл ..... фризолак да я дохраня.... не знам дори дали и 15 грама кърма е изяла !
1.Въпросът ми е колко дни тече коластрата? !
2.Толкова ли оскъдно тече  тя ?!
3.и има ли проблем да се изцеждам така и да си й давам от шише до момента в който ми дойде млякото .... за да започне от мен да си сучи,иначе само ще я мъча така и няма да знам колко е изяла?
И последно да попитам за храненията ,това намерих в един форум,правилно ли е според вас,то найстина си е до дете ,ама ориентировъчно ..... така ли е?
2 седмица -60-70гр;
3 седмица -80-90;
4 седмица -90-100
5 седмица -110 гр.
Благодаря предварително ,чакам отговорите ви!
Моля ви помогнете ми!

# 749
  • София
Честито бебче на Юлиана!Да е жив и здрав малкия Християн,а на мама бързо възстановяване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт