Обажда ли се ЕГН-то и по какъв начин?

• 12 496
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
Лято е!  Mr. Green

# 91
  • София
То аз като казах "срам"  Embarassed, имах предвид, че не съм по сваликите и флиртовете, които да доведат младия любовник до леглото..., то иначе стигне ли се до там, няма ни срам, ни задръжки.  Mr. Green
Демек, не знам как да си поискам, по точно казано ...  ooooh!

# 92
Обажда се за съжаление,а съм още само на 35. Crazy Тук там бели коси, бръчици, туй как да е, но кожата ми много се промени - от най-малкато нещо и може да ми се появи петно или подобие на бенка.Пример - лежах за задържане и известно време бях на системи - там където е бил абоката -кафяво петно Twisted Evil. По-бързо се изморявам, не издържам вече на безсънни нощи, взеха да се обаждат разни болежки. Кофти тръпка.
Хубавото е, че не съм само аз Whistling - и милото взе да го удря ЕГН-то. Преди и най тъпият мач да дават ще стои да го гледа, сега и на любимите му отбори да е мача -пада и заспива  Mr. Green.

# 93
... обади се, обади се. Намаляха ми диоптрите, а
докторката рече, че е нормално за ЕГН-то. НА ти
сега, имало си и плюсове - хем по-добро зрение,
хем нови очила.

# 94
sladka_mama , ти си дама,  дамите не си искат. Ти само трябва да гледаш с широко отворени очи.  Wink

# 95
ЕГНто ми се отразява предимно на вкусовете и на начина на мислене, приритети и т.н.
Физически все още не усещам нещо особено

# 96
  • София
sladka_mama , ти си дама,  дамите не си искат. Ти само трябва да гледаш с широко отворени очи.  Wink

Е, този коментар направо ми легна на сърцето.  newsm10

# 97
Килограмите не са от ЕГН, а от раждането.
Имам белите коси от гимназията (ген) и въобще не им се връзвам (поне сега бои за коса дал бог).
Бръчки не съм забелязала, но може пък да е от килограмите.
Болежки – засега не усещам нестандартни, освен мускулна треска, която преди ми минаваше май по-бързо от сега.

Не мога да спя до късно както преди.
Кафето ми влияе  Mr. Green – ако пия след 17 часа не мога да заспя.
Не нося толкова на алкохол – не се напивам, но ми се доспива.
Не ме свърта дълго на едно място – като отидем някъде на 2-3 ден ме хваща съклет и искам някаква промяна.
Вечер не си оправям къщата – преди не лягах преди всичко да е ОК, а сега се абстрахирам. Sunglasses
Сложих очила за четене.

И, НО, ОБАЧЕ с приятели все по-често говорим за болести.
Иначе се чувствам ОК и не се вторачвам нито в ЕГН (43 г.), нито в себе си.

# 98
Вечер не си оправям къщата – преди не лягах преди всичко да е ОК, а сега се абстрахирам. Sunglasses
Сложих очила за четене.
По тия признаци и моето ЕГН май тича към мен....    Mr. Green

# 99
  • София, център
Не го усещам ЕГН-то, никак. Даже се харесвам повече от преди.
Винаги съм си била недоскив, бели косми - още от училище, може би съм по-зряла от едно време и избухвам много по-трудно.
Гадно ми става само, че не съм безгрижна, както когато бяхме на по 19-20 години.

# 100
Обажда се, горкото, ама кой да го чуе... нали ми е малко отрочето, трябва да съм млада майка, да не се срами детето.

# 101
Обажда се, горкото, ама кой да го чуе... нали ми е малко отрочето, трябва да съм млада майка, да не се срами детето.

И аз на това разчитам, че са ми малки децата и аз покрай тях младея! Sunglasses Laughing

# 102
  • На остров
В края на годината ставам на 34 почти в групата съм Laughing.
1. Уморявам се по бързо и безсънните нощи ми се отразяват, преди никакви грижи.
2. Все по трудно свалям кг.
3. Понеже реших да се до образовам на стари години усещам голяма разлика в времето необходимо да се усвои даден материал.
4. Мимически бръчки и проблеми с гърба, но като цяло масажите помагат за сега.
Бели коси нямам или поне не ги виждам понеже косата ми е светла и не си личат.

Иначе съм станала по спокойна, търпелива, харесва ми да си седя вкъщи, не изпитвам такава необходимост да пътувам постоянно някъде както преди.
Мисля към 40 за още едно дете, хем да се подмладя  Sunglasses..

# 103
  • София
 На 39г съм, все още нямам бели косми, болки или бръчки /освен леко около очите/, но големият проблем са ми вените. От няколко години насам започнаха да ми нацъфтяват по краката и с каквото и да се мажа, няма ефект. Отвратително е на тези горещини, да не мога да се събуя и да ходя само с дълги панталони!
 Положителното е, че трудно се впечатлявам вече и съм станала много спокойна и толерантна.

# 104
  • Варна/UK
Днес ми се обади в 4.30 сутринта ooooh! Събуди ме и сега пия кафе. Май вече 5 часа сън ми стигат hahaha

Общи условия

Активация на акаунт