Направо ще умра - навън е 31 градуса, вкъщи 28,5
Добре че от утре ще захладнее.
Ако много ми се изсуши кожата си слагам от крема на Лорис, който ни изписа педиатърката- той е за много суха кожа и е без аромат, което ме устройва. Иначе преди да забременея, докато бях в чужбина ползвах clinique, но тук ми идва много скъпо. Преди си купувах крем за лице и серум + околоочен крем за 18 долара, а тук само крема е 80 лв 

Имам си безброй лунички от бременността 

ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК ЗА ДА ТЕ СЛУША И ДА ПОМАГА! 
А иначе е крайно време да започна да си слагам крем против бръчки, че гледам са се появили някакви много дълбоки по челото!

Как пък веднъж не избута с език като пюрето на обяд...Опитах я (аз всичко опитвам преди да дам) и има вкус на мляко с ванилия. Хубава е кашата. Следващата ще му взема с плод някакъв. А кашите от бурканчета и те ли можеха сега да се дават? Баси, колко бързо се забравя всичко.... 

Пращали ли сте запис чрез еконт от офис до врата?Вчера си харесах едни неща за малчо от продавалника и отидох до техен офис,където ми искаха 8 лв. за услугата,ако съм го пратила от офис до офис било някакви стотинки.Писах на продавачката и тя ми каза,че нямало такова нещо,всеки ден получавала и пращала записи и струвало стотинки,а и държи да й ги изпратя на адреса. 

Малките бонбонки няма да ги коментирам, то е ясно че нашите са най-хубавите. 
мерси, ще се откажа в следващите 20тина кила за снимки 

с голям апетит. Явно днес ни е ден за крясъци от радост на всички 
Препоръчани теми