Отговори
# 390
Здравейте,
Понеже не можах да запомня всички празнуващи, ще кажа на всички общо Честито!!!
Много ми е топло Направо ще умра - навън е 31 градуса, вкъщи 28,5 #Crazy Добре че от утре ще захладнее.
За козметика, да си кажа честно не ползвам нищо Blush Ако много ми се изсуши кожата си слагам от крема на Лорис, който ни изписа педиатърката- той е за много суха кожа и е без аромат, което ме устройва. Иначе преди да забременея, докато бях в чужбина ползвах clinique, но тук ми идва много скъпо. Преди си купувах крем за лице и серум + околоочен крем за 18 долара, а тук само крема е 80 лв Shocked ми няма да си купувам. За тия пари ще купя толкова неща за детето. Вече започнах да ценя парите повече.
Захранването още ми е каша, направо не знам какво да правя. Щях с оризова каша да почвам, ама после може ли да мина на зеленчук? Като ще минавам на зеленчук, защо да не почна с картоф? Но като чета отзивите за картофа и не ми се иска да го стряскам още от първия ден Crazy
Ще пиша чак като стане по-хладно

# 391
 А защо не виждам снимки на Ади и Лори, да не са качени във фейса  newsm78

хей не бре в албум срещи
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/sreshti.563773.23992680

козметика -вечер си слагам от нощтното кремче на Виши, а през деня само се намазвам с на Бобо А Дермата  Embarassed Няма фондьотени, няма нищооо пусто  hahaha Имам си безброй лунички от бременността  bowuu
ние отиваме на кафе с Шушулката, само да хапнем млекцето  bowuu Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА ПРИМАВЕРКАТА, МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ  Hug ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК ЗА ДА ТЕ СЛУША И ДА ПОМАГА!

# 392
Приготвих каша цяла доза и сега ще давам. Предполагам ще му хареса.

# 393
Привет и от нас с Ивчо! В лявата ръка ми е! И той удря с ръце по клавиатурата!  Laughing
Честита годишнина на Булка Марулка! Все така да се обичате още мнооого години!    loveuuu
За кожата. Промени ми се, но към по- добро! Преди ми излизаха пъпки, а сега ми е чиста!
Лошото е, че откакто забременях устните ми се напукаха ужасно! С какво ли не ги мажа и не се оправят! Не знам на какво се дължи, на липса на витамини ли е... newsm78 А иначе е крайно време да започна да си слагам крем против бръчки, че гледам са се появили някакви много дълбоки по челото!
И да ви питам... Какво слагате на боцканото след ваксина? Аз слагам Риванол с памук и бинт, защото докторката ми каза да не му слагам лепенки! Обаче така много се размества и ме дразни!
Плодовото пюре и аз го давам следобед за десерт! feeding
Хайде ние излизаме малко навън!

# 394
Ей ни на и нас!
Не знам от къде да започна, че се оказа - на почивката време за нет нямаше, а и през телефона .....
Да поздравя всички, имали поводи през изминалата седмица и да почерпя, че днес имам имен ден:

Вече сме си вкъщи, всички спят, а аз .... бързам да пиша, но си признавам, че утре ще ви чета, че съм изморена от пътуването, че днес беше ад под небето. А и аз си шофирах, та очите ми са на понички сега. Хубавото е, че всички сме добре, малчо се държа перфектно, яде си, спа си, не ми е създавал никакви грижи. След месец - пак Laughing и то пак на планина - Боженци!
Ще се проектирам и аз на леглото вече, хубава вечер на всички!

# 395
Лолитка  Hug виждам, че си почнала да правиш линковете към фото албумчето smile3501

На който не му излизат директно снимките от snimka.bg да пробва да запамети паролата и юзъра  Naughty дано помогне  Hug

На мен пък ми се губи Драйвърчето  newsm78

Ятзе  Hug Добре дошла и Честит празник   bouquet

# 396
Малееее момичета, няма такова мляскане и цвърчене за още ви казвам. Така омиташе кашата, че чак се сърдеше докато гребвам с лъжицата  hahaha   Как пък веднъж не избута с език като пюрето на обяд...Опитах я (аз всичко опитвам преди да дам) и има вкус на мляко с ванилия. Хубава е кашата. Следващата ще му взема с плод някакъв. А кашите от бурканчета и те ли можеха сега да се дават? Баси, колко бързо се забравя всичко....

# 397
Мария каква каша спретна на сладурчо  Hug

# 398
Мария каква каша спретна на сладурчо  Hug

Взех на HIPP "Първата каша на бебето". Млечна  Peace

# 399
Браво,че хапвате Partyние оризова на хип не искаме незнам защо!?А е много вкусна

Мале голяма жега  #Crazyднес дано разхлади с малко дъжд!

Купих и гел и хапчета,то не се издържа вече с тея зъби напомня ми на колики smile3514

Малко късно,но честито на всички с поводи днес newsm51

# 400
Здравейте момичета,

абсолютно всеки ден си мисля за вас и ме обхваща тъга, че не ми остава време даже да прочета някоя друга страничка и ми липсвате!

# 401
А добър вечер...
Лорита,гледам си сложила още снимки... Wink Я вземи сложи и тази дето те снима Иво,ми не се ослушвай  Whistling
jatze, добре сте се завърнали... И Честит имен ден. Жива и здрава.   bouquet

Наплюсках се като прасе и отивам да се опъна малко,щото ще се пръсна...

# 402
Здравейте мацки. Hug
Първо да кажа,че разгледах снимките и всички сте много хубави,а бебоците са големи бонбони. Hug
Аз също имам да качвам снимки от срещата ни с tinitam,ама на всички снимки съм един крокодил....,може и да се размините.Иначе мацката е много готина,а малката Вики е голям сладур,супер усмихнато и лъчезарно бебче. Представете си ,оказа се,че живеем в един блок,през етаж,такова нещо не ми се е случвало. ooooh!
Мацки ,имам един бърз въпрос,предварително се извинявам за спама. PeaceПращали ли сте запис чрез еконт от офис до врата?Вчера си харесах едни неща за малчо от продавалника  и отидох до техен офис,където ми искаха 8 лв. за услугата,ако съм го пратила от офис до офис било някакви стотинки.Писах на продавачката и тя ми каза,че нямало такова нещо,всеки ден получавала и пращала записи и струвало стотинки,а и държи да й ги изпратя на адреса. ooooh!
Още веднъж се извинявам за спама. Hug
Честито на всички с повод от вчера и днес  bouquet

# 403
Здравейте, сладурки!  Hug

Много жега днес  grinning039

Първо да честитя на всички празнуващи днес и на тези от отминалите дни! Да бъдат здрави и щастливи! newsm67
Да се изкажа за малко остарели теми. За окосмяването там долу и аз съм оплешивяла. Дано не се възвърнат нещата в един момент. За номера на обувките мисля, че нямам промяна, защото си обувам обувките от миналото лято.
За анкетата гласувах за Чико (слънцезащитния и лосион е такъв) и Бюбхен (всичко останало е такова). Само забравих да отбележа, че и Бочко ползвам само препарата за съдове.
Кожата на мен не ми се е променила.
И аз чакам с нетърпение някой от консултантите да се изкаже за това сърдене и неядене на бебоците. Thinking
Много ви се радвам как смело захранвате. Аз съм решила да стане Любов на 5 месеца и тогава да се почваме.
Да се отчета и аз от косултацията от началто на седмицата. Бубето е вече 6 кг. (+700 гр.) и е 62 см. (+5 см.) Боцнаха ни двете ваксини и милата много плака вечерта. Досега не и се отразяваха, но този път  Cry
Палчета на всички, които имат нужда и на мъничетата със никнещи зъбчета бързо-бързо да се показват и да не ги мъчат. Hug

А сетих се още нещо. Разгледах снимките от срещите. Момичета много сте готини.  newsm10 Малките бонбонки няма да ги коментирам, то е ясно че нашите са най-хубавите.
Надявам се да успея за следващата софийска и аз да се класирам.
Хубава вечер от нас и дано е по прохладна тази нощ.
(малко дълго стана и може и да ви отегча)

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 12:06 от Shine On You Crazy Diamond

# 404
ако се бяхме и събрали всички, които се намираме в Стара Загора по едно и също време ееее. Ще чакам Вени да се прибере  Hug

Ади  Whistling мерси, ще се откажа в следващите 20тина кила за снимки  Whistling

дреб заспа, няма нищо за ядене, пък мъжО ей сега ме зарадва, че е на Айтос  Confused Ама той ще си дойде рано или късно и тогава ще види що е гняв  hahaha
Мими, радвам се, че хапвате кашичка  Hug с голям апетит. Явно днес ни е ден за крясъци от радост на всички  Party

Много ни липсваш и ти на нас Анджи
както и Тони бонбони, Бенджи и още куп мами.

Общи условия

Активация на акаунт