Отговори
# 480

Амидалка, мисля вече Ванката минава с един глас момата, пуснала съм линк във ФБ групата на януарки  Wink

за което сме мноооого благодрани  Hug

Май наистина минава пръв...ама тези още не са спряли гласуването, а уж трябваше в десет... newsm78

Иначе гласчетата ни в повече са цели 6... Mr. Green

# 481
Здравейте момиченца. Днес бяхме на плажа с беб и дори си спа там. Много са му интересни вълните и как ги гледа само:))
Ванката е първи засега, но сега ще занулят гласовете и ще обявят 30 финалисти и мисля, че Ванката, наш Мони( сега е 5-ти) и Борката се класираме сред тях, така, че от утре пак всички яко гласуване за финалистите Hug до 30-ти и само този с най-много гласове печели, както и 2-ма, които администраторите на сайта изберат. Дай боже все наште да са Praynig
Софи за Валето стиснати палчета, но мисля, че всичко се е оправило вече Hug
Аз да ви кажа се оциклих за сефте точно сутринта като тръгвахме за морето - голям късмет hahaha #Cussing out Сигурно и на мен кърмата ще ми намалява Sad
Мони си хапва пюрета с кеф - сега сме на картоф с тиква и много му харесва, но досега съм му давала все с тиква, 1-во чиста, после морков с тиква, сега картоф с тиква, но следващото е картоф с пъщарнак. Мисля и следобед да взема да давам плодово.
Какво ще кажете за снимката на двата Мончовци - батко Мони моя е на половината на Мони на Зелда hahaha
Лека нощ!

# 482
Включвам се пак за да Ви се похваля:
Днес моя дзвер прояде пюрето с морков и картоф, който онзи ден плюеше гнусливо  newsm44 Няколко дена му давах сиропчета на Hipp за затягане, тъй като с биберон по-лесно се справяхме и като че ли взе да свиква с различните вкусове и днес най-неочаквано примлясваше апетитно и плачеше за още пюре Party Party Party а вчера едвам преглътна една хапка от същото бурканче  Flutter Много съм хепи  newsm44

Хайде лека нощ и цунки  Hug

# 483
Браво Дейзи, обнадежди ме  Hug

А моинкия ако знаете как плаче като свършки сиропа от черешииии...Simple Smile

# 484
cama, голяма красавица Александра  Hug

Благодаря  Hug Разглеждах снимките - верно нашите всички бебоци са много сладки Simple Smile

Като почне следващия тур на конкурса да дадете пак линкове Simple Smile

Babygirl81 Откакто почнаха големите жеги всички гънки на моето диване са зачервени (а те не са малко  Mr. Green). Освен това излязоха пъпчици по цялото тяло и някаква себорея под едното уше. Двама педиатри са я гледали и за АД не е ставало на въпрос даже. Казаха, че като се поти се случва да се подсече кожата по гънките. Специално питах дали някое от тези неща е с алергичен произход и ми казаха, че не. Мажа с едно кремче на А-Дерма. Между другото днес като беше по-хладно видимо намаляха зачервяванията и пъпките.
Освен това единия каза, че ако се разрани повече това на сгъвките, може да завъди гъбички и ми изписа едно противогъбично кремче, ама още не мога да го намеря по аптеките.

Леле че дълго обяснение Simple Smile

jarebi4ka доколкото знам кърмата намалява само около и по време на цикъла, не за постоянно... а и не е ясно дали при всички се получава... след като не си усетила промяна досега, кой знае дали ще има въобще Simple Smile

Да се оплача, днес като приспивах през деня малката, тъкмо се беше унесла и така ми изкъркори корема, че я стресна и събуди ooooh! Като се разсъни - ужас! хем и се спи, хем не може да заспи и така пищя, че още ми кънти главата

# 485

Да се оплача, днес като приспивах през деня малката, тъкмо се беше унесла и така ми изкъркори корема, че я стресна и събуди ooooh! Така се разсъни, че после хем и се спеше, хем не можеше да заспи и така пищя, че още ми кънти главата

hahaha  Hug Голямо къркорене ще да е било...Hug

И при моя синковец гънчиците сега в топлото все са червени, ама не му се притеснявам, мажа с кремчето за подсичане вечер и това е, то в тея жеги и аз се обривам, пък какво остава за това малко човечле  Heart Eyes

Лекинка от нас, до утре свежи и бодри ...Hug

# 486
hahaha  Hug Голямо къркорене ще да е било...Hug

Доста гладна бях, чаках я да заспи, че да похапна eat  Е не ядох hahaha

# 487
cama  hahaha  Joy
Дейзи, честит ви апетит  Peace  Sunglasses
Моето чаве с удоволствие си излапа едно бурканче морков, картоф и тиква пак. Утре се чудя какво да му е менюто  Joy

Да пуснете пак линкове като нулират гласовете на всичките ни бебковци, които продължават!

И още нещо мислех, ама то една глава за къде по-напред ... Мъжете са с две и са още по-зле, та не знам кое е за предпочитане  Rolling Eyes

Лека нощ  Hug

# 488
Ето за гласуване:
1. Симеон на Яребичка - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater
2. Ванката на Амидала - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater
3. Борката на Снежи - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater

Благодарим на всички предварително за подкрепата!

# 489
Добро утро сладкиши  Hug

Яребичката май не е спала тази нощ... Wink Явно късно са излезли резултатите, аз не ги дочаках, благодаря и, че е постнала линкчетата, ще сме благодарно ако ни подкрепите, тъкмо имаме днеска и месечинка - дтаваме на една ръчичка /както казва баща му/ Wink Heart Eyes

Ето почерпчицата рано рано  Hug

И все пак ние и сами да си дадем линкчето, за да ни е на късмет Wink

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=234838333202443&set=a … ype=1&theater

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 06:58 от amidala13

# 490
Добро утро  Hug
Яребичка, Амидала, ние затворихме, ние отваряме  Joy
Цъкнати са ни тримата господа  Heart Eyes Ама то повече от половината са избор на администратор сякаш?
Аз май съм простудила Кристиян  Cry

# 491
Амидалка, хайде честита Ви месечинка и благодаря за почерпката, да ти е жив и здрав и все така да те радва и да те прави горда мама:) Честити месечинки и на другите бебоци!
Снощи кзм 3 часа можах да отворя страницата:(
Хубав ден!

# 492
Ха добро утро Hug
Аз ли съм кьорава Shocked,що ли не виждам бутон "харесва ми" на тези снимчици,а много искам да подкрепя нашите Хубавци Heart Eyes Hug
Миленка да каже дали вчера съм успяла за нейн Ванко newsm78
Много се извинявам за тъпотията #Silly
Да се наредя към почерпката на Миленка Mr. Green по случай месечинката на нашите гарджета,че и Борянка днес става на 5 месеца Heart Eyes,а майка й няма време да се научи как да изтипосва таквиз сладкиши Embarassed
Радвам се че сладък Вальо е добре Hug
И Софи в тази връзка, ти да не си му кака на това дете Thinking Hug
Всички сте много сладки от срещичките Hug,аз като си тръгна към моя край, ще мина да ви видя всички и в Софето и в Пловдив и в Хасково Laughing
Да си похваля калпазанката че прави Боц и дава здрасти,но само на мен Laughing
Отивам да изварявам шишета и да оправям кочината ooooh!
Дейзи, радвам се за напредъка при вас с пюренцата, все така да хапва от тук на сетне Praynig Hug
Друго после,че малката мрънкааа
Целувам ви сладурки и много си ви обичкаме с Борянка Heart Eyes Hug
Да вземат да се разпишат Валерия, Галики и ииии всички които скоро не са го правили Naughty

# 493
Наде, за да се вижда "харесва ми" трябва да си харесала самата страница първо. (каза мерудията, която нямам какво да прави)  Hug

# 494
Чакай една розова тортичка и за Борянчето тогава да качим  Heart Eyes Да ние  жива и здрава малката калпазанка-послушанка   Heart Eyes

Ние след малко ви оставяме и отиваме на една виличка  Party

Общи условия

Активация на акаунт