90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Нана, темата се изчерпа и няма какво да коментирам повече, та да ти пиша ЛС.
Динята очевидно се яде в плодов ден, макар че е зеленчук. Wink

Нинче, благодаря за разяснението!  bouquet

# 76
  • БУРГАС
Е, то и домата го водят плод, ама дай сега да го ядем само в плодов Whistling
Темата е за ей такива казуси и коментари според мен. Някой поставя въпрос, други/по-опитни и минали по нашия път/ си казват мнението и толкова. Който иска приема чуждия опит, който не иска, яде диня със сирене например, и не му пука.
Мразя диня със сирене.

# 77
Здравейте и от мен Simple Smile И аз съм ново попълнение  Laughing Днес ми е 6ти ден откакто спазвам режима, и съм супер доволна  Hug  Вече има ефект -2кг Joy.  Започнах 73кг, вече съм 71 ...но заветната цел е 58, дано успея, по принцип нямам достатъчно воля да издържам на диета, но сега ми се струва възможно , тъй като ограниченията не са толкова сериозни. Успех на всички  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:01 от ivchi

# 78
# 79
Много пишете,дами Hug!Нямате стигане ooooh!!Което означава,че темата живо ви интересува ,както и режима! Peace
Добре,че го подхванах,благодарение на мацките в готварския,и то от чисто любопитство да видя дали действа,та успях да разкарам малкото,но за сметка на това особено досадни кг.И то точно в навечерието на мероприятието,заради което исках да съм във форма,и заради което размених плодов с белтъчен.Докладвам по въпроса-рокадата бе успешна,плодовия ден проведен без прегрешения и напълно балансира изместения белтъчен.

Също искам да кажа на момичетата,които питаха за рецепти,че вече качих няколко от тук надолу ,ще продължавам и по-нататък,като ми попадне нещо подходящо. Hug

Успех на всички и повече настроение!   bouquet

# 80
Еликсир, хубави рецепти си публикувала.
Харесва ми и идеята със звездичка да отбелязваш начинът, по който ястието може да стане режимно.
Ще опитам миш-маша на фурна, но в рецептата ти има захар. Rolling Eyes

# 81

Вътре съм Simple Smile)

еликсирче щях да се удавя докато ги разглеждах(и си ги записах)... благодаря много за рецептите, избрах си вечерята за днес  Whistling  bouquet

# 82
20.06-белтъчен
З-банан
О-пиле на грил няколко парчета
В-две пържоли и домати

21.06-бобов
З-банан
О-салата от чушки и ризото
В-салата и вегетарианско суши

# 83
  • София
Здравейте момичета, малко отклонение...и в подкрепа на идеята на Sun chi

аз ви предлагам всички заедно да се стегнем и да не прегрешаваме толкова, със сигурност ще имаме повече резултати а и няма да се чувстваме виновни. В днешния си въглехидратен и аз се отплеснах и прекалих ( с една божествена рецепта от блога на елексир), като през цялото време се успокоявах, че и другите момичета го правят, та какво толкова..и сега ми е супер тъпо. Вината си е изцяло моя разбира се, но сме тук за да си помагаме и да се подкрепяме и да си даваме взаимна помощ а имено в борбата със затлъстяването.  Аз чета темата сутрин веднага като стана, в обедната ми почивка, и след това в къщи, и преди да си легна пак хвърлям по един поглед най-вече с цел да се мотивирам и да стоя в релси. Храната е голямо изкушение предполагам за всички, вкусотиите са безброй много, но когато знам че някаде там има други хора които са на моето положение, и успяват да се справят с дните, някак си ставам по дисциплинирана.  На всички ни е трудно, не е лесен пътя, но се надявам, че със взаимна помощ, съвети и подкрепа ще успеем. Нали това е всъщност идеята на темата?

Приключих с моя въглехидратен днес, утре плодов..на диня!

Успех на всички, които топим килата и ставаме готини фиданки!

# 84
Здравейте и благодаря за новата тема!  bouquet

Аз днес съм на плодчета ,късно закусвах защото имах някакви срещи -чак към 12 . Купих мега кисели кайсии ooooh!,следобед пак от тях ядох и сега малко череши . Ядки не мисля да ям -предния път не свалях заради тях ,но аз съм си виновна ! Винаги минавах 100те грама ! Поради тази причина сега само пресни плодове .
Прави ми впечатление ,че сте се поотпуснали !  Защо така ? Аз за себе си знам ,е веднъж кривна ли отиде режима.

# 85
Здравейте!

Досега добре устисках въглехидратния ден, но довечера чакаме гости - барбекю.
Много голямо изкушение- освен зеленчуците на грил и салата от домати и краставици, мисля да хапна и малко чесново хлебче

оххх голяма мъка- само да не почнат да ме разпитват- ама ти сега защо не ядеш? На диета ли си? Ама защо искаш да отслабваш? и тнт  Twisted Evil
Надявам се никой да не забележи

# 86
Аз мисля, че супер много си късате нервите.
Всичките.
1 во - който има нужда от мотивация от чужда страна - значи не го прави за себе си и съвсем скоро ще кривне от пътя. Признавам, че аз имам нужда от подкрепа, но вътрешна, в мен самата и за мен самата.
2 ро - това че някой нарушава пак си е личен избор съзнателен при това. Няма нищо, което е извън нас. На никого не му е лесно, никой не е тук, защото живота му е прекрасен и видиш ли и той се обича такъв какъвто е.

Докато не осъзнаете, че го правите само  и единствено за себе си няма да излезете от омагьосания кръг на килограмите, самосъжалението, самонаказването и чувството за вина. Аз съм тук, защото искам да споделям опит, да се съветвам с по-знаещите по самата идея на 90 дневната диета, а не защото искам контрол, помощ и патерица. На 23 години осъзнах, че ако не отслабна сега ще се превърна в нещо, което не искам да бъда и няма да го позволя. Трябваха ми 6 години за да пренастроя себе си, вижданията си и възприемането на храната като нещо необходимо за да функционира организма ми, а не заместител на емоции, приятелства и любов. И когато всички го разберем, това че си си взел един бонбон не когато трябва не е фатално. Фатално е, ако възприемаш този бонбон като необходимост,а не просто като проява на лакомия Simple Smile))
В тази тема има твърде много напрежение, размахване на пръст и абсурдност. Не мисля, че някой има нужда да бъде съден. Но понякога подкрепям Нана - на човек трябва да му се каже голата и болезнена истина, за да не се самозалъгва, че е на диета, а в същото време да не прави нищо. И пак да  е нещастен, неудовлетворен и мразещ се.
За това ако сме ок със себе си - всичко друго е без значение. Така поне си мисля... И съм благодарна на всеки, който пише и споделя, дава мнение и съвет. Защото психическата нагласа е ужасно важна и понякога наистина имаме нужда хем от утешаване ако направим крачка в страни, хем някой да ни каже "недей така, не бива, заради теб самия не бива" тъй че всички сте много готини и полезни, стига се джавкали  Hug

# 87
Dessi, на мен няколко пъти ми се е случвало, докато съм на режима да ходим по гости или излизания с не чак толкова близки хора, които не знаят, че съм на диета, а не искам да изпадам в подробност, разигравам театър  Laughing Като ме питат защо не ям, отговарям, че днес нещо не ми е добре стомахът и се притеснявам да хапвам Simple Smile . Направо ми е писнало с това "ама ти още ли си на диета ... ама нямаш нужда вече.... " , пфу , само акъли.
Sanitkata, поздравявам те за добре казаните думи!

# 88
днес въглехидрати както казах
о.и в.салата от домати маслини и марети.

# 89
Аз засега съм стриктна с диетата и нямам абсолютно никакви прегрешения , освен в количествата на храната- от няколко дена си похапвам доста големи порции, но може би се дължи на това , че чакам МЦ всеки момент. За днес Въглехидрати:
З: 5 кайсии
О- макарони със сос от гъби, моркови, доматено пюре, лук и кисели краставички.....и 2 шоколадови бонбона
В- малко от макароните , 2 парчета торта  Embarassed  Blush Blush Ето....... днес направо прекалих , ама ПМС, какво да се прави. До тук свалени 4 кг .  

Общи условия

Активация на акаунт