90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 095
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Когато някой реши да доказва глупости, ще донесе вода от 100 кладенци.
Динята никога не е била зеленчук и няма да бъде. Затова не може да се яде в белтъчен.

# 61
То и за мен си е плод, амааа Joy.
Но пък тиквата в детските пюрета в зависимост от добавката се приема единият път за плод, другият път за плод.
Спорен си е въпроса. Ако ми остане време днес ще прегледам файловете от руската книга, които са дадени на първа страница.

# 62
Нана, нищо не целя да доказвам.
Цитирам (както е видно, между впрочем) източници в интернет и споделям мнение, така че ако обичаш, въздържай се от подобно категоризиране. Peace

# 63
Здравейте момичета
Не знам дали до сега сте хващали тази тема , но искам да питам :
Може ли в белтъчен ден да ям диня със сирене ?
Ами за съжаление не Sad
как си, Ина? Как върви при теб?

tinki_15, може ли да скенираш и качиш тези обеснения как действа диетата. мисля, че всякаква допълнителна информация би ни била полезна   bouquet
Да ще ги сканирам и ще ги кача. Аз ги имам отдавна, но чак април месец го загледах. Възможно е да ги ма из някой сайт но аз лично не си намирало пълното описание както в лисите. Довечера ще ги кача!
 Simple Smile
Много благодаря  Heart Eyes

# 64
Здравейте и от мен!
Днес - въглехидратен Crazy
з-кафе,3 кайсии
о-1 гофрета с шоколад и 1 бисквитка
в- сиг ще са спагетки с домашен кетчуп, може и някоя друга маслинка и кисели краставички Rolling Eyes

Имам една молба Laughing Понеже стана въпрос, че напоследък темите са изпълнение с прегрешения ви предлагам следващата тема, която ще е.. от 1-та страница до последната всеки да се въздържа от всякакви прегрешения(или поне да не ги пише Laughing) и да е изпълним с минуси!?
Това е нещо като предизвикателство от моя страна Mr. Green
Лек и минусов ден от мен Hug

# 65
  • София
Нана, нищо не целя да доказвам.
Цитирам (както е видно, между впрочем) източници в интернет и споделям мнение, така че ако обичаш, въздържай се от подобно категоризиране. Peace

Да, да. Цитираш Уикипедия, която изобщо не е достоверен източник.

При положение, че динята съдържа до 12 процента захари, няма как да се яде в белтъчен при това със сирене.

# 66
Кажете ми моля, мога ли да смесвам в белтъчния ден и в едно хранене сирене, кис.мляко и/или кашкавал?  Praynig 

# 67
Кажете ми моля, мога ли да смесвам в белтъчния ден и в едно хранене сирене, кис.мляко и/или кашкавал?  Praynig 
Можеш, един вид белтък са. Peace

При положение, че динята съдържа до 12 процента захари, няма как да се яде в белтъчен при това със сирене.
Нана, долавям твърде категоричен, проповеднически тон в написаното. В казармата ли сме, какво ли? Laughing
Аз мразя диня със сирене, за мен динята е плод и нищо друго и не съм твърдяла, че източникът е достоверен. topicclosed

# 68
  • София
Можеш, един вид белтък са. Peace

Нана, долавям твърде категоричен, проповеднически тон в написаното. В казармата ли сме, какво ли? Laughing
Аз мразя диня със сирене, за мен динята е плод и нищо друго и не съм твърдяла, че източникът е достоверен. topicclosed

Е тогава защо го цитираш, като не е достоверен?
А за казармата - както искаш, така интерпретирай, това не е в сферата на интересуващото ме.

# 69
Зарежете дините.
Обаче разгледах рецептите от книжката и ми в плодовият ден се срещат разни рецепти за печени/варени плодове + разни подправки, включително сол, мазнина, черен пипер, чили.
А в закуските в плодов също така са дадени смесени плодове.
Май ще трябва да я разгледам по добре.

# 70
  • София
Зарежете дините.
Обаче разгледах рецептите от книжката и ми в плодовият ден се срещат разни рецепти за печени/варени плодове + разни подправки, включително сол, мазнина, черен пипер, чили.
А в закуските в плодов също така са дадени смесени плодове.
Май ще трябва да я разгледам по добре.

През февруари едно от момичетата, което си беше купило книгата на български констатира, че преводът явно е доста некадърен. Аз лично не бих се доверявала на нея. Ако можеш - чети си я от руски.

# 71
Руските снимки, които са сканирани и са дадени като линк на първа страница гледам.
П.С. Не че в тях ще открия диня със сирене, което 100% сигурно е български измишльотина.

# 72
А за казармата - както искаш, така интерпретирай, това не е в сферата на интересуващото ме.
Цитирах го, защото ми се видя странно, че някой някъде води динята (и не само) за зеленчук. Колкото до казармата - уважавам постиженията ти във връзка с диетата - но не мисля, че имаш право на този генералски тон. Нямам желание, нито намерение да задълбавам в тази тема, в която би трябвало да цари дух на разбирателство и взаимопомощ. Бъди здрава! Peace

П.С. Не че в тях ще открия диня със сирене, което 100% сигурно е български измишльотина.
Като нищо, само българин може да измисли подобна откачена комбинация. Joy

# 73
  • София
Цитирах го, защото ми се видя странно, че някой някъде води динята (и не само) за зеленчук. Колкото до казармата - уважавам постиженията ти във връзка с диетата - но не мисля, че имаш право на този генералски тон. Не ми се иска и нямам намерение да задълбавам в тази тема, в която би трябвало да цари дух на разбирателство и взаимопомощ. Бъди здрава! Peace

Има ЛС, за всичко, което не ти харесва.

А в темата от известно време цари дух, който е много далеч от целите и същността на режима.

# 74
според мен за динята трябва да се има предвид съдържанието на захари и да се счита като плод, но не е
професията ми е агроном и динята е зеленчук, а ботаническото наименование "плод" се отнася  и за други растения, освен овощен плод, напр. плодът на ягодата са малките семчици по повърхността на ядивната част, а самата месеста част е разрастнало се цветно легло и т.н мога да дам и други примери....

Общи условия

Активация на акаунт