90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 021
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Аз започнах диетата, преди Великден и постех, но само в сряда и петък!Прекъснах за малко на Великден заради вкусните козунаци, а пък и си бях за по- дълго време вкъщи, нямаше как. На 2 май започнах отначало и досега. Но принципно смятам, че е възможно. Аз съм вегетарианка, и 2рия ми ден така или иначе си е постех, плодовия е ясно...
Дано помогнах.

# 46
днес един колега черпи на работа по повод рожденния си ден със сладкиш с каисии. Добре че ми е въглехидратен ден, та хапнах половин парче. Но понеже беше по никое време (3 часа след закуската), реших днес да пропусна обяда.

# 47
Здравейте, реших и аз да се присъединя  Mr. Green
Отдавна слушам за тази диета и накрая мъжа ми ме нави (понеже и двамата сме придобили едни овални форми  Whistling) след като в един ресторант сервитьора ни се похвали, че е свалил 12 килограма само за 30 дни.. Thinking Та днес ние втори ден, но мисля нещо не се справяме много добре..
З - един банан, кафе
О- взех си от магазина малка пълнена тиквичка със зеленчуци (зеленчуците ги изхвърлих) и 250 гр орис с грах и царевица (уж е на фурна, но сякаш ми се видя мазен  Thinking)
В - мисля да готвя ориз с тиквички на фурна - решила съм да изсипя всичко в тавата + вода и каквото стане, без пържене и мазнина..на мъжо съм казала и той да яде ориз днес.
Как мислите, дали е добре  Thinking Предполагам или поне се надявам постепенно да намаляваме и грамажите, че иначе просто не виждам как ще отслабнем и разбира се никакво пържене и мазно.... в този смисъл за мен неща като миш маш не ми се виждат подходящи, освен ако целта не е 2-3 кг. на месец разбира се. Любопитно ми е ветераните свалили повече килограми да кажат как са приготвяли храната си?
Сори за дългия пост   bouquet

# 48
Привет и от мен, не съм се появявала от два дена - уча за изпити, но въпреки това намирам време да тичам по 4 пъти седмично. Да ви кажа вчера бях на въглехидрати и ядох:
з - ябълка
о - 3 домашни милинки(големки) с малко пържен пипер и малко сладкиш
в - 4 домашни милинки  Embarassed #Crazy двете със салата, едната с мед, едната със сладко
Май стомаха ми се е посвил въпреки големия апетит вчера, на обяд хапнах повечко уж вечерта да ям по малко, пък то... не се спрях и после така ми беше тежко макар че това е малко в сравнение с това което ядях преди  Laughing, днес съм на плодове  - до сега ягоди и една круша, една кола лайт, имам банан за след малко  и сигурно ще вечерям салата  newsm78
ПС - от известно време почнах да пия когато мога сутрин топла вода с мед или с канела и мед и ми действа много добре(медът е домашен);колата голямо прегрешение ли е?

# 49
ani12544 Само ако човек има наистина много за сваляне може да свали 12кг за 30 дни... Не си поставяйте тези кг за цел, може и да се разочаровате ако(като) нямате същия резултат за месец... Карайте си спокойно и не бързайте за никъде, имате цели 90 дни в които да отслабвате. Ако след това решите можете да повторите диетата. (но първо трябва да направите почивка от 90 дни)

Добре дошли на всички новоизлюпили се фиданки   bouquet

mimsi1991 За колата, че е прегрешение - прегрешение е.. Проблема е, че е газирано... Пък по време на режима не са позволени газираните напитки... Ти ще си прецениш дали ще ти забави отслабването...,обаче моят съвет е да не пиеш пак докато си на диетата...  newsm78  bouquet

# 50
Записвам си и аз/за пореден път, дано успешен най-накрая/, започнах на 9юни, но имах няколко сериозни прегрешения с едно парфе и катмички на село в неделя Embarassed, така че какво да ги броя тия дни, започвам от вчера наново, стриктна съм вчера и днес, дано продължава все така, успех на всички!
ръст-170см
тегло-89кг
предим месец сигурно бях 94, от жегите и повечето движение ли сега съм 89, няма грешка на няколко различни кантара се теглих, дано и в съчетание с диетата се получат нещата, че направо......
заветната цел-най-оптимистична-69кг-
                        - най-реалистична-72-73кг. Laughing

# 51
Нинче, за 1 ден прегрешение не се започва диетата отначало, продължаваш си по график и гледаш да си стриктна. Wink Успех ти желая!

# 52
На новите попълнения - welcome

едва ли ти или аз ще се спрем да хапнем нещо нережимно , 'щото после като си кажем във форума и някои ще ни скръцне със зъби
Скицо, абсолютно съм съгласна, но пак подчертавам ползата от колективното отслабване, а именно - стимула. Wink

Аз обядвах хляб със семена и извара, домат, маслини. За вечеря същото.

# 53
не не по-добре, да започна наново, беше в различни дни и омотах конците, най- добре така начисто....мерси за посрещането

# 54
Здравейте момичета
Не знам дали до сега сте хващали тази тема , но искам да питам :
Може ли в белтъчен ден да ям диня със сирене ?

# 55
Ина, с плодовете само се закусва, през останалото време не са позволени, така че - не може. Wink

# 56
nin4e Пожелавам ти новото начало да ти донесе резултатите които искаш! Но по-сериозно този път, режима позволява предостатъчно разнообразна храна всеки ден.  Hug

Ina_design Не може  Naughty Но пък във въглехидратния можеш да си правиш всякакви сладкиши с плодове, стига да са обработени и те, а не в суров вид.  Heart Eyes

# 57
Обаче според http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%BD%D1%8F динята е плодов зеленчук, тъй че можем да примижаме пък да хапнем малко диня със сирене, вместо домат със сирене Joy

Уф много обичам диня със сирене.

# 58
Здравейте та да кажа и аз.
След водният ден -1.200кг. Очаквах малко повече ама не,може би е заради МЦ очаквам го много скоро.Ама нищо де продължавам с пълна сила днеска ми е белтъчен.
З- 3 нектарини
После към обяд пих един фреш че бях навънка
Сега си правя надинички на фурна със салатка и същото за вечеря.
Лек минусов ден   Wink

# 59
Цитат
Плодови зеленчуци — отглеждат се заради плода. Към тази група спадат:
 домат
 пипер
 патладжан
 краставица
 диня
 пъпеш
 тиква
 зелен фасул (зелен боб)