90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 945
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
tinki_15, може ли да скенираш и качиш тези обеснения как действа диетата. мисля, че всякаква допълнителна информация би ни била полезна   bouquet

# 31
Здравейте! И аз при вас , надявям се да приемате нови "членове" Simple Smile, от вчера започнах диетата. Късмет на всички

# 32
Шоколада само вечер, за десерт, мисля че е така  Grinning

# 33
Аз искам да попитам на 29 ми е бала и се пада плодов ден - няма как да го спазя, какво ще ме посъветвате, следващия да го направя плодов или да го карам по план   - белтъчен ?
Карай си по план белтъчен като наблегни на зеленчуците /краставици, домати, марули/ Simple Smile

MoCherie, според мен трябва да пропуснеш шоколада за обяд Naughty

Днес плодов: заредила съм се с малини и къпини...ммммм, кеф Whistling

# 34
  • In the shadows of my mind
Привет момичета,
Имам бърз въпрос към вас Simple Smile Днес съм белтъчен ден и се чудя за следната салата:

Съставки: зелена салата, домати, краставици, пуш.свинско филе, печени чушки, царевица, пресен лук, дресинг.
Какво ще кажете?
Благодаря и успешен минусов ден на всички   bouquet

# 35
  • София
Без царевицата можеш да я ядеш.

# 36
Здравейте! И аз при вас , надявям се да приемате нови "членове" Simple Smile, от вчера започнах диетата. Късмет на всички

Нареждам се и аз при вас, но от днес.   Hug
Вчера получих вдъхновение от една колежка.  Heart Eyes
Чета и се чудя... някои от вас смесват белтъци, ядат различно на на О и В, това пречи ли много?  Rolling Eyes
Защото днес си мислех да ям миш-маш ( със сиренце...?  Crazy ) с таратор, като вариантите са ми или и двете за О и В, или миш-маш-а за обяд, пък таратора за вечеря?

Моля за съвет и благодаря!  Hug

# 37
Без царевицата можеш да я ядеш.
И без печените чушки,ако са от буркан,купечки и със захар Wink Hug

# 38
  • In the shadows of my mind
Ами, няма как да знам дали са купени или правени, тъй като поръчваме храна от ресторант-пицария... най-вероятно ще са от буркан, така че ще ги махна и тях Simple Smile Благодаря ви много за помощта!

# 39
Здравейте. От днес съм във вашите редици..отново  Mr. Green
Ще съм на режима не с цел сваляне на килограми, а по-скоро поддържане на килограми, защото съм бременна:)
Не се стряскайте, че съм на режима, а съм бременна, няма да оставя бебето гладно:)) Плодовия ден ще го заменя със салати..сега е лято и не вярвам да изпитвам глад:)
Стискайте палци, всичко да е наред Simple Smile) В 20 г.с. съм, с 4 качени килограми. Надявам се, че ще се чувствам много добре с режима..Simple Smile)

# 40
Такааа Ден 5 - Белтъчен:
З: почти в 12 - ягоди, но бях много изморена от вчера и си поспах Embarassed О: 2 домата, 1/2 краставица, 1/2 чушка и сиренце; В: 1 домат, 1/2 краставица, 1/2 чушка и малко луканка.

Решила съм да се тегля всяка седмица, така че в петък ще отчета резултати. Grinning

Успех на всички и по-сериозно! Hug

gerganna, не че ти чета морал, но не трябва ли все пак да се консултираш с лекар, ако вече не си го направила, разбира се? Hug

tinoninotananino, доколкото аз разбрах, лютеницата може само във въглехидратен ден, защото съдържа захар. Wink

# 41
Я, gerganna...още една сливналийка, че и очакваща бебе Simple Smile Успех в режима и както казва H0uSse_Baby не пропускай консултацията с лекаря си Hug

Зи, по-добре миш маш за обяд, а таратор за вечеря, по мое мнение Simple Smile

# 42

Нареждам се и аз при вас, но от днес.   Hug
Вчера получих вдъхновение от една колежка.  Heart Eyes
Чета и се чудя... някои от вас смесват белтъци, ядат различно на на О и В, това пречи ли много?  Rolling Eyes
Защото днес си мислех да ям миш-маш ( със сиренце...?  Crazy ) с таратор, като вариантите са ми или и двете за О и В, или миш-маш-а за обяд, пък таратора за вечеря?

Моля за съвет и благодаря!  Hug

Здравейте на новите и добре дошли  Hug,много успешни и минусови дни ви желая !Аз да дам отчет след първи воден както бях обещала  Grinning
начало                                    след първи воден ден
тегло - 84,700кг.                      -    79,100кг.          ( - 5.6 кг.)
талия - 99см.                             -   90 см.                ( - 9 см.)
бюст -  111см.                           -  104 см.                ( - 7 см. )
ханш - 110 см.                           -  104 см.                ( - 6 см. )
бедро - 63 см.                            -  60 см.                  ( - 3 см. )

Иначе вчера изплувах успешно  newsm44 ,доволна съм от себе си и от диетата продължавам с пълна пара. Сега ще наблегна повече и на фитнеса  newsm39.Днес белтъчен :
З - топла вода с мед, сок ананас и кафе
О - 3 кюфтета и салатка
В - същото но на 1/2
Успех на всички  Peace!

# 43
tinki_15, може ли да скенираш и качиш тези обеснения как действа диетата. мисля, че всякаква допълнителна информация би ни била полезна   bouquet
Да ще ги сканирам и ще ги кача. Аз ги имам отдавна, но чак април месец го загледах. Възможно е да ги ма из някой сайт но аз лично не си намирало пълното описание както в лисите. Довечера ще ги кача!
 Simple Smile

# 44
Здравейте и от мен.Отдавна не съм писала, защото бях заета, но да докладвам, че ние тримцата семейно още сме тук! Като че ли таткото е най-стриктен. Всеки ден пита какво да яде и единственото му прегрешение е това, че вечеря в 22 ч. Но какво да сде прави, работа. Той е свалил вече 10кг, ама и без това има много за сваляне / сега е 150кг/.С дъщеря ми не се мерим редовно, но закопчаваме коланите все по-навътре. Ще оставим меренето за накрая за изненада...
Сега да ви питам дали някой има наблюдение дали може да се комбинира постенето с диетата?
Така или иначе вече съм решила и съм започнала, де ...Ще се опитам белтъчния да го превърна или в плодов, или салатен с мноого малко хляб. Това е от мен колкото да се запиша в новата тема и да се обадя, че съм тук.

Общи условия

Активация на акаунт