90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 966
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
И аз имам същите наблюдения със стъпалото. Изглежда ми по малко и слабичко. Дано се оправи, че ще ми идат новите обувки Simple Smile

# 16
Благодаря за новата тема   bouquet!

След въглехидратния съм -200гр Hug! Днес плодов, ще карам на череши и краставици!

P.S. Нана, пиши по-често, пък може и да се поскарваш малко, все пак ти си ветеранът тук! А това че на някои не се харесва, е друг въпрос!,

Хубав ден на всички!

# 17
Здравейте момичета, днес съм плодов:
З. кафе и пъпеш и после цял ден пъпеш, череши и малко сурови бадеми. Тия дни не мърдам много на кантара Sad

# 18

P.S. Нана, пиши по-често, пък може и да се поскарваш малко, все пак ти си ветеранът тук! А това че на някои не се харесва, е друг въпрос!,

Съгласна съм, имаме нужда от дисциплина  Heart Eyes  bouquet

# 19

Съгласна съм, имаме нужда от дисциплина  Heart Eyes  bouquet

Подкрепям

# 20
За вчера .
з.нектарини
о.лозови сърми със салата домати
в.ориз с малко лютеница
днес въглехидратен
з.череши
о.и в. не се знае още не съм го измислила

# 21
Момичета, стегнете се, какви са тези прегрешения? bash
Днес за първи път от над 42 дни насам закусвах юфка със сирене (не ме е срам, пък!  Grinning) и все пак съм 700 гр. по-лека след плодовете вчера и успях да се натъпча в едни стари дънки. newsm81
На белтъци съм, но нямам идея за менюто...може би чушки, пълнени със сирене.

# 22
Момичета, много сте ми интересни. Защо някой трябва да контролира вашия режим. "Хванали" сте се да пазите диета и оттам нататък всичко е във вашите ръце. Единият вариант е да си спазвате правилата и да отслабвате, а другият - да се намирате на приказка, че спазвате режим. Какво като ви се скарат тук. Нима ще се свиете в ъгъла и никога повече няма да хапнете нережимна храна ?!  Извинявайте за спама. Не говоря конкретно за никой. Просто споделям мнение!

# 23
Скицо, някои хора (повечето всъщност) се справят по-добре, когато работят в екип - т.е. стимулират се за по-голям напредък от околните. Нормално е. Хората все пак са стадни животни.

# 24
  • София-Младост
Аз си задържам вече близо седмица 60,400 Simple Smile
Днес съм на ориз с тиквички Simple Smile)
Задава се първи воден...

# 25
  • София
И аз задържам вече почти 10 дни. Това последно кило ми се опъва яко!

# 26
Благодаря на Жанета за положения труд   bouquet

Добро утро на всички!

Какво мисля за прегрешенията и успеха на една диета аз вече казах Simple Smile Единствено са нужни самодисциплина и морална подкрепа, които между другото са необходими за успех в каквото и да е начинание   Hug
В тази връзка, много се гордея с детето ми, което вчера се е справило блестящо на матурата по френски(за край на 8кл. подготвителен), резултатите качиха късно следобед на сайта на министерството. Не съм й стояла на главата през годината, последната седмица я молех да почива повече, но то амбициозно, упорито и дисциплинирано...вероятно защото макар на 14 знае каква цел преследва. Извинете, но не можах да не се похваля  Embarassed

Днес съм на плодове. Нямам голямо разнообрази но ще си взема.
З. топлата водичка с лимонов сок , кафе и 2 ябълки
О. кайсии
В. може би пъпеш, ядки следобяд само при нужда...имам бадем и лешник, сурови
Прекрасен ден желая изпълнен с положителни емоции!!!!!

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:35 от Illina

# 27
  • София
Аз така се надявах да счупя кантара от рекорди след любимия ми бобов, но уви... дори отчита +  smile3511 Надявам се това да е заради предстоящия МЦ.

На всичко отгоре днес въглехидратен, за който от няколко дни съм си подготвила черен шоколад и само го гледам и му се облизвам.  Само дето не съм много сигурна кога точно се яде, в началото на темата пише за вечеря пасти, торти и задалжително 1 ред шоколад, за обяда нищо не се споменава... Някой знае ли? Т.е дали ако се хапват солени теста, след това шокото е ок или само в комбинация със захарни... newsm78

Та менюто ми за днес не знам дали е режимно

З    праскови
О   спагети с доматен сос, салата пресен домат, и 1 ред шоколад
В    същото в по малки количества спагети и 1 ред шоколад

Illina Е как няма да се похвалиш при такива резултати, да ти е жива и здрава и много да те радва, пожелавам още много постигнати цели!

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:41 от MoCherie

# 28
Скицо, някои хора (повечето всъщност) се справят по-добре, когато работят в екип - т.е. стимулират се за по-голям напредък от околните. Нормално е. Хората все пак са стадни животни.
Дива котко , не можах да доловя тона на коментара ти , но здраве да е. Съгласна съм с това, което си казала за стимулирането при работа в екип, и бързо изписващите се теми го доказват.  Друга ми беше мисълта - едва ли ти или аз ще се спрем да хапнем нещо нережимно , 'щото после като си кажем във форума и някои ще ни скръцне със зъби. Каквото и да си говорим тук, всеки си има глава на раменете и си действа според нея!

# 29
Аз искам да попитам на 29 ми е бала и се пада плодов ден - няма как да го спазя, какво ще ме посъветвате, следващия да го направя плодов или да го карам по план   - белтъчен ?

Общи условия

Активация на акаунт