90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 082
  • 731
  •   2
Отговори
# 615
  • БУРГАС
Стеле, по точка първа можеш да кандидатстваш за Гинес. 7 см да пораснеш за месец си е направо рекорд  Mr. Green Иначе браво на теб за останалите мерки и теглилки.   bouquet

Е, аз ви казах, че в личната ми карта пише 158, но по данни от миналата седмица съм 165. Mr. Green Измери ме лично мъжО и нямам основания да не му вярвам... Joy

# 616
Добро утро!
Стелла - прекрасни резултати! Браво, продължавай само така Hug
И аз днес да се похваляяя.... Party Кантарчо показа 53.7 Crazy YES YES Blush Laughing
Днес въглехидратен... ще си хапна и сладичко и тестяно и утре ще пропусна теглилките, за да не замрача хубавия минус и след плодовия ще се тегля, за да се уверя, че плюсчето не е било голямо Laughing Лек и минусов ден! Hug Hug Hug Hug

# 617
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от мен,
днес съм на въглехидрати.
З - ябълка
О - не съм решила
В - сладкиш с грис Peace
Ще се тегля след плодовия ден.

Стелла,браво за хубавия резултат  bouquet

# 618
Гутен, гутен... Аз още наполовина спя, но.. нищо  Laughing

Стелла Чуден резултат! Сигурна съм че изглеждаш неотразимо!   bouquet

Днес белтъчен.

Закуска - кафе... и по-късно нектарини...

За обяд още нямам представа... може би ще си взема един от готовите сандвичи с черен хляб и сирене, ако има... Ако не - 1-2 кофички кисело мляко...
За вечеря - ще има козичка ... пък аз как не обичам да си ям събратята...  #Cussing out

# 619
Вчера белтъчен
з.нектарини
о.и в. риба със салата
Днес варива
з.нектарини
о.зелен боб
в.същото
Лек и минусов ден!

# 620
Добро утро и от мен момичета
ето и моя отчет след втория воден.
височина- 158 Sad
кг- 45,5
об. на бюста- 82(от 87)-направо се стопи
талия-56,5(от 59-60)
ханш- 92,5 Sad (от 97)- тук за жалост исках да постигна повече, че малко несъразмерно ми се получава.
бедро- 47
Това е от мен.
Вече закусих с една прасковка и днес съм на белтъци не съм решила с менюто още.

# 621
Добро утро и от мен! Днес белтъци:

З - само кафе и топла вода с мед, няма да кажа защо... Embarassed
О и В - не съм измислила още, но ще е нещо лекичко със сигурност, най-вероятно сиренце, че много ми липсва.

След вчерашния плувен маратон съм -500 гр. Не е зле, но очаквах повече. Нищо, следващия път, нали видях 6 на кантара (69.5 кг). От талията най-много съм свалила цели 8 см, от ханша 6. Доволна съм, все пак има още 2 месеца! Успешен ден, момичета!   love001

# 622
момичета отчаяна съм! Cry Cry Cry
 Sad Sad Sad Sad
Вече колко дена станаха не знам, но не свалям и грам дори
Мотивацията ми е под нулата, а съм едва в средата на първия цикъл Tired

# 623
Здравейте и от мен, скоро не бях се отчитала, но ми беше гузно за уикенда Embarassed Бях на поход и не мога да кажа че бях много режимна, старах се , но умората си казваше думата и погълнах по един два сандвича съответно в двата дни(бобов и въглехидратен), но учудващо когато се прибрах и качих на кантара нямаше +, нямаше и - но след това плюскане нямах и основание да се надявам  Mr. Green. Днес пак се премерих и с удоволствие мога да каже че вече клоня към 4кг свалени за 14дни, дано до края на 1ви месец бъдат 5-6  Laughing Днес бобов ден, но не съм го измислила още, за закуска ябълка пък ще видим . Успешен ден на всички  Hug

# 624

Dessi Velikova не се отчайвай, от това което изчетох до тук е напълно нормално, а и погледнато логично няма как всеки ден да сваляме, аз също имах около 1 седмица в която нищо не падна, давай си по режима и скоро ще се появи -

# 625
Добро утро и от мен  Simple Smile След белтъчния съм + 0,500 кг май и аз ще се меря след плодов ,но мисля че + е оправдан защото не посетих 00  Embarassed Някакви предложения как да разкарам този проблем или да си купя някакво средство от аптеката  newsm78 Първите 3 дни не ходих, а само 4 -я .  Embarassed Twisted Evil Сега май започва пак да се повтаря  Confused Днес 6 ден за закуска джанки обяд и вечеря ще са картофи със салатка  Heart Eyes
Стелла чудесни резултати  Hug Искаш ли още да сваляш ?
Sun_chi браво  Crazy Hug
tinki_15 хубави са ти резултатите  Hug А от колко кг тригна  newsm78
Мойте мерки са : талия : 68 см Ханш : 97 см
Хубав и минусов ден   bouquet

# 626
Ивчи, ние сме започнали заедно  Hug-  и аз днес съм на бобов.
Кажи какво ще готвиш

# 627
 Sad Sad Sad Sad
Не се притеснявай,нормално е.Аз последната четворка качих 1кг.,който след вчерашния плодов почти съм свалила.Така че е нормално.Аз установих от какво качвам,от големите порции и определено трябва да ям по-рано и наистина 1/2 от количеството на обяд.Сега уж на око ям,ама някой път се улисвам... Embarassed

# 628
Здравейте момичета!
Браво, Стелла! Супер резултати!!!   bouquet
Dessi, отчаянието загърби и смело и упорито напред. Не знам колко кг искаш да свалиш...много зависи от това...ако са малко то и задържането е нормално. И аз задържам, ала ми е ясно, че организмът се съпротивлява.
Днес последен плодов от първи цикъл.
През 2 часа плодове: ябълки, круши, пъпеш съм си приготвила, а да и 100г - бадем и лешник.
Има ли на вода утре някой с мен? Май съм сама, не си спомням другарче започнало на 2 юни  newsm78

# 629
 Sad Sad Sad Sad

Dessi , стягай се! Ако сега се "огънеш" рискуваш да си върнеш сваленото, така че никакво отказване. Може след водния да ти се раздвижат нещата. Като гледам резултата ти до момента е почти колкото моя за 2 цикъла Simple Smile Аз също вече почти не свалям, за това се тегля по-рядко, за да не се отчайвам. След плодов ако видя - 100, - 200 гр съм доволна. Иначе през другите дни не се тегля. Преценила съм си кои храни да избягвам и това ми е достатъчно.

Стелла , tinki , браво , момичета!

Аз днес съм на въглехидрати. Нищо не съм измислила за ядене. В МЦ съм и ходя като балон  Sad

Общи условия

Активация на акаунт