90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 31 008
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, нахута в бобов или въглехидратен? newsm78

# 631
благодаря ви зa окуражаващите думи!
Искам да сваля още 4-5кг - важното е да са под 55кг
Не са много, но така упорито са заседнали на корема и задника ми....
Определно няма да се предам, но много ми се иска до края на първа фаза, да съм под 57кг

# 632
  • София
Момичета, бихте ли написали кои точно дни бяха водните?
За първия ми е ясно че е 29-ти ден, но оттам нататък не мога да си ги изброя.
Беше писано назад, аз си го преписах, но съм загубила листчето.

Моят първи воден е на 4ти юли.

# 633
Добро утро момичета.
Днеска ми е 20 ден и до сега може да имам мънички прегрешения, но не съм размвествала дните. Трябва да ми е плодов, но довечера ми е абсолвентската и няма как коверт платен, всичко и мислите ли, че това много сериозно ще се отрази на резултатите? Мисля, днес да си изкарам плодов, само вечерта да наблегна на месо и салата.

# 634
  • София
Момичета, бихте ли написали кои точно дни бяха водните?
За първия ми е ясно че е 29-ти ден, но оттам нататък не мога да си ги изброя.
Беше писано назад, аз си го преписах, но съм загубила листчето.

Моят първи воден е на 4ти юли.

Кое не можеш да си изброиш?  Shocked

Взимаш си едно календарче и си броиш дните. Като първият ти воден е 4-ти юли - броиш нови 28 дни след него и 29-ия ти е пак воден.

# 635

Dessi Velikova
, не съм решила категорично какво да е, за обяд ще съм на плодове защото не си приготвих друго, мисля довечера картофена салатка и салатка с краставици и доматки Thinking

# 636
Добро утро и от мен,

След въглехидратите съм +500! Днес съм на плодове, ако утре кантара покаже минус ще се похваля с нов свален килограм, но да видим newsm78! Иначе менюто днес е череши, пъпеш, краставички и може и малко ядки, но за тях ще видим!

Лек ден на всички "фиданки"!

# 637
Момичет ,бананите  не  ми  се  струват  добра  идея  за  закуска и  по  принцип за каквато и да  е  диета,но  ми  се  струват  най  калорични  за  да  мога  да издаржа до  обяд без  нищо  друго
Някой  от  вас  има  ли  опит?

# 638
Планът ми за утре /варива/:

З. 4 праскови
О. Тиквички на фурна
В. 1/2 от обед

Към тиквичката трябва да добавиш някакво вариво - картофи, ориз и пр., ако не си го запланувала.

Благодаря за съвета!  Peace

# 639
  • София
Момичет ,бананите  не  ми  се  струват  добра  идея  за  закуска и  по  принцип за каквато и да  е  диета,но  ми  се  струват  най  калорични  за  да  мога  да издаржа до  обяд без  нищо  друго

Няма никакъв проблем с бананите. Стига да не изядеш 1 кило.

# 640
Стеле, по точка първа можеш да кандидатстваш за Гинес. 7 см да пораснеш за месец си е направо рекорд  Mr. Green Иначе браво на теб за останалите мерки и теглилки.   bouquet
и да сподели тайната за този бърз растеж   bouquet Поздравления за резултатите  Hug

# 641
http://www.bb-team.org/articles/3325_leblebiya-nahut#axzz1Qg2mPJ1h

ето за нахут какво пише. В бобов се яде.
Аз едно време си взимах често фалафел но без картофи и сос - т.е само питка, нахут и зеленчуци. Нз колко е добър вариант, че е пържено...
Но от зор, заман ако си на вън и нямаш какво да ядеш май става Simple Smile

# 642
  • София
Нана, така добре ли е?  newsm20

Благодаря ти все пак за отговора.

# 643
  • София
Нана, така добре ли е?  newsm20

Благодаря ти все пак за отговора.

Все пак е нещо, което не би трябвало да е проблем за всеки, който може да брои  Wink

# 644
  • София-Младост

Няма никакъв проблем с бананите. Стига да не изядеш 1 кило.
От както съм почнала диетата хапвам по два банана сутрин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт