90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 990
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичет ,бананите  не  ми  се  струват  добра  идея  за  закуска и  по  принцип за каквато и да  е  диета,но  ми  се  струват  най  калорични  за  да  мога  да издаржа до  обяд без  нищо  друго
Някой  от  вас  има  ли  опит?

Няма никакъв проблем с бананите. Стига да не изядеш 1 кило.
От както съм почнала диетата хапвам по два банана сутрин Simple Smile

Именно, аз също често го правя.  Grinning

# 646
Момичета, бихте ли написали кои точно дни бяха водните?
Водни дни - 29-и, 58-и и 87-и. Peace

# 647
И аз зациклих след водния, не мърдам от 65.500, но продължавам с пълна пара...

Днес въглехидратен:

о: парченце кейк с пъпеш + сладолед
в: ще ходим на гости, та ще ям някаква готова пица /уж зеленчукова/, та да видим

# 648
Благодаря ви момичета Simple Smile
sunika тръгнах от 51 мисля, не ми е голяма разликата, но от сантиметрите съм доволна, а и дрехите ми стоях по съвсем различен начин. По по принцип не знам дали ще мога да сваля още, но се надявам на някои и друг см от ханша, че с този мой нисичък ръст е доста гадно и като тръгна на качвам именно там се отразява.
Браво и на другите момичета. Този режим много ми харесва, въпреки че снощи не мислих така за водния ред  Blush

# 649
  • София
Момичета, бихте ли написали кои точно дни бяха водните?
Водни дни - 29-и, 58-и и 87-и. Peace

Благодаря ти за човешкия отговор  Hug

# 650
Здравейте момичета,
има ли някой на ВОДЕН ДЕН днес да ми прави компания?
Първия воден го изкарах без проблем,но днес мисля,че ще ми е много трудно. Може ли да изпия поне чаша кафе,защото заспивам  #Crazy

# 651
http://www.bb-team.org/articles/3325_leblebiya-nahut#axzz1Qg2mPJ1h

ето за нахут какво пише. В бобов се яде.
Аз едно време си взимах често фалафел но без картофи и сос - т.е само питка, нахут и зеленчуци. Нз колко е добър вариант, че е пържено...
Но от зор, заман ако си на вън и нямаш какво да ядеш май става Simple Smile

Мерси, и аз прочетох,че  от рода на бобови, но все пак да питам.Ще го ям на хумус,варен и пасиран.

# 652
anince, и Аз съм на воден днес. Обаче пих вече едно кафе и половина. Почва и да ме мъчи главоболие, но се надявам да издържа и без да пия хапчета.
И да ви се оплача. Днес имам именник, да ми е жив и здрав. Миналата година си вадих мъдрец и съответно нищо не ядох и пих, а тази година пък съм само на вода Cry

# 653
И да ви се оплача. Днес имам именник, да ми е жив и здрав. Миналата година си вадих мъдрец и съответно нищо не ядох и пих, а тази година пък съм само на вода Cry

Да ти е жив и здрав! Догодина със супер телце ще празнуваш подобаващо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 654
  • София
Здравейте,

и аз съм на водица днес. Засега съм ок, не мие гладно, макар че в офиса има n-броя именници и един виден рожденик. Из офиса се разнасят аромат на баница, шоколадова торта с череши и печени ядки. За всеки случай, зад всеки ъгъл има по някоя кутия с шоколадови бонбони. Трябва да удържа, а довечера мисля да си легна към 8 за всеки случай  Laughing

# 655
Ааа, така, че много водни сме се събрали днес  Hug! Честито на всички именници! Да са живи и здрави! Отивам да пийна чашка  Joy водица  ooooh!

# 656
 Мисля, днес да си изкарам плодов, само вечерта да наблегна на месо и салата.
[/quote]Яж само салата,никакво месо.И аз в моя воден ден бях канена на рожден ден,ама си седях,гледам храната и си надигах водата. Mr. Green

# 657
Здравейте и от мен!
Днес белтъчна.
З- ягоди
О- ярешко печено и салата марули
В- пиле с салата
Днес имаме и годишнина от сватбата - 8 години.
Честито на всички именици!

# 658
Аз днес съм 10 ден. Имам 2,5 кг свалени. Вчера бях на белтъци.  З-пъпеш О-чушки с яйце/пърженица/ В- пълнени гъби със сирене и салата. От пънчетата на гъбките сготвих за днес с ориз плънка за чушки и за О и В днес съм на тези пьлнени чушки

# 659
обядвах картофена салата с краставица.
За вечеря  - смятам да си направя салта от царевица и червен боб
Ха дано кантарът да мръдне малко Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт