ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Наистина прекрасно начало!  Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Ванеса, чакаме срамежливата втора чертичка да се покаже по-смело утре с първа сутрешна  smile3521 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 31
vanessssa, бледа - небледа важното е, че я има и е там  Mr. Green Mr. Green Mr. Green страхотна новина за новата тема Hug тихичко честито и ще чакам утре да потвърдиш с по-наситена втора чертичка /най-сладката втора чертичка на света/  Laughing

е да пробвам и аз да събера малко прашец  Laughing

# 32
Цоп и аз в новата късметлийска темичкааа  Simple Smile
Ванеса  newsm44,тихичко честито,стискам ти палци всичко да бъде наред  Simple Smile
Аз в петък бях на преглед,на 8-ми ден се видяха няколко малки и 2 по 13мм,още нямаше доминант и казаха в понеделник пак.За мои късмет вчера имаше вече пораснало яйчице 19мм,вечерта сложих овитрела и утре съм на инсе.Моля ви милички стискайте палчета Praynig Имам само едно съмнение-дали няма да пропуснем овуто като беше голямо фукито и като сложих и инжекцията снощи,ами ако ми е било днес...Охх,незнам,няма да го мисля вече пък каквото сабя покаже.
На всички в моето положение,много късмет,нека се опитаме да мислим позитивно,рано или късно всички ще успеем! Hug

# 33
  • Варна
хей Йоанка и моето инсе е днес успех и ще правим тестове заедно дано Ванеса ни зарази

# 34
Цоп и аз в новата късметлийска темичкааа  Simple Smile
Ванеса  newsm44,тихичко честито,стискам ти палци всичко да бъде наред  Simple Smile
За мои късмет вчера имаше вече пораснало яйчице 19мм,вечерта сложих овитрела и утре съм на инсе.Моля ви милички стискайте палчета Praynig Имам само едно съмнение-дали няма да пропуснем овуто като беше голямо фукито и като сложих и инжекцията снощи,ами ако ми е било днес... Hug

Йоаннка на мен при този интервал от време не ми се пукаха въпреки инжекцията и първата инсеминация беше на неспукани фоликули. Доколото знам май е по- добре да се прави на спукан. Последния път док ми каза че яйцеклектана живеела около 24 часа и ме убеждаваше че няма как да пропуснем момента. Успех ти желая.

Аз сутринта направих Престото, но за съжаление чертичката не е по- наситена. Почти като вчерашната е. Прилича на изпарителна , но хубавото е че се появява в определеното време. Вижда се веднага след като избелее прозорчето. Май ще трябва са се заредя с търпениеи да почакам повече време.

# 35
Shoko, Йоанка, стискам ви палци днес. дано да е успешната инсеминация тази. пишете кк е минало. Аз ще пиша утре каква е ституацията при мен след срещата с докторката. Айде късмет. Кой в колко часа ще го инсеминират. Vanessssa не се притеснявай миличка, щом я има тая чертичка е добре, от сега натам е въпрос на време за да стане по тъмна. Дано да е наред всичко. Целувки

# 36
  • гр. София
Успех на всички дето мътят яйчица и прегръдки на всички  Hug

Това звучи толкова сладко  Grinning Аз мътя в момента. В петък съм на преглед и ще видим какво съм измътила  Laughing

Шоко, Йоанка, стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed

# 37
Ванеса, тихичко честито!!!! Страхотна новина! Хайде вади сега престото - с две дебели черти! Grinning

shoko , много стиснати палци за днес!  Praynig

Йоанка , успех и да знаеш, че според моето скромно мнение поставяне на овитрел при 19 мм. фоликул си е перфектно. Даже за мен си е направо мечта... Flutter
Аз съм бясна, защото и при двете инсеминации ми назначават овитрел при доминант 26/25 мм. и ми насрочват инсеминация за след още два дни. #Cussing out Просто не знам как да ги убедя мойте лекари да не го правят толкова късно, направо се чувствам безсилна, момичета - ми то направо няма смисъл вече, ако пак така ще направят и при третата! Просто не знам какво да правя. Tired

# 38
Апр, аз съм със същият проблем .Бързо нарастване на фоликула и накрая - некачествена яйцеклетка.Имам чувството, че с такива размери всеки опит е обречен. 
Я кажи какво ти излизе от инхибина и АМХ ?

# 39
  • Sofia
Ванеса  Praynig Praynig Praynig и от мен тихичко честито Simple Smile
Йоанка , Шоко дано ви е на късмет процедурата Praynig Praynig Praynig
Апр. аз имам генерално предложение  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дарлен мътя аз, само на тая жега дано не ги сваря Simple Smile))

# 40
bib4o81, ми то като се замисля, какво друго ми остава... Joy

sigma, твоят проблем ми се вижда по-различен и наистина не знам как да го коментирам, дано лекарите се справят... Аз не бих казала, че имам бързо нарастване на фоликула, след оформяне на доминанти средно с по 3-3 и нещо мм. на два дни и овулация на 16-17-ти ден. Просто не мога да разбера защо ми назначавт толкова късно пустия овитрел и инсеминацията?! Но определено и на мен ми се струва обречен всеки един подобен опит!!!

Ето ми ги тези хормони, как се сети за тях?
Инхибин Б - 99.42 pg/ml
AMH - 10.02 ng/ml

# 41
  • Пловдив
Венеса стискам палци утре да потвърдиш добрата новина! И да донесеш късмет на всички! Hug

# 42
  • СОФИЯ
Вени стискам и аз палчетата  fingerscrossed fingerscrossed дано Кафенцето да ни е на късмет и ти първа да повлечеш краченце.
Аз само мога да кажа, че от днес съм с гостенка, утре съм при докторката та да видим сега какви ще ги измъдри. Ама този път няма да си трая и ще си кажа всичко. Без да споменавам темата и клиниката, виждам, че доста изследвания се правят дори и при инсетата. На мен не са ми правили нищо освем хормоните преди процедурата. Знам ли и аз, може пък тая диагноза " неизяснен стерилитет" дето ни я боцнаха да се окаже изяснен ако ни се направят някой и други изследвания. Ще видим, утре ще имам повече инфо за вас.

# 43
Miierin, задължително пиши след пегледа! Успех утре!  Peace

# 44
  • СОФИЯ
Вени задължително ще пиша, сега се предполага, че ще съм с нова стимулация. Та трябва да го изкоментирам с Вас и да ми кажете повече за новият стимулант/който и да е той/, ама това ще стане утре.

Общи условия

Активация на акаунт