ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 052
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Здравейте, моята инсеминация мина всичко беше ок фоликулът се беше пукнал дори мисля че усетих спукването около 40мин преди инсето сега остава чакането и надеждата третото инсе да е успешно

Apr сподели притесненията с доктора и предполагам че ще вземат предвид притесненията ти аз например миналия път имах усещането че фоликулът се спука ден преди инсето и споделих с доки когато определяше деня на инсето той каза че ще се довери на моите усещания и ето че днес като погледна дали се е спукал се оказах права

благодаря за пожеланията момичета  Hug Hug Hug

# 46
shoko, искаш да кажеш, че въпреки орвитела фуки се е спукал по-рано от предвиденото?
аз имах лек спор с моята доки по този въпрос и тя ме увери че като се таймира овуто настъпва 36-40 часа след инжекцията.
На мен това ми е най-голямото притеснение да не правим инсето много късно  newsm78

shoko, успех и това ще е твоя опит да знаеш - 3 пъти за щастие Simple Smile

# 47
Shoko браво, явно инсеминацията е била в идеалния момент. Дано да е така. Ще видим след 14 дни какво е положението.

# 48
  • Варна
shoko, искаш да кажеш, че въпреки орвитела фуки се е спукал по-рано от предвиденото?
аз имах лек спор с моята доки по този въпрос и тя ме увери че като се таймира овуто настъпва 36-40 часа след инжекцията.
На мен това ми е най-голямото притеснение да не правим инсето много късно  newsm78

shoko, успех и това ще е твоя опит да знаеш - 3 пъти за щастие Simple Smile

Аз бях с прегнил

# 49
shoko , и аз при първата инсеминация имах същото изживяване - усетих си спукването и то ден и половина преди инсеминацията... Но минало-заминало. Сега ти пожелавам най-чудесния развой на нещата!!! Много се радвам, че сте нацелили точния момент!!!
Мариа, за съжаление и на мен хич не ми се удаде да изразявам становище пред лекарите (не дай Боже да споря с тях). Опитах, но нищо не се получи. В същото време ми обясниха, че овитрела/прегнила стимулира зреенето и по-бързото пукане. Ако моментът е дошъл по естествен начин обаче, овитрелът не е в състояние да го отложи!

# 50
Овитрел и Прегнил идентични ли са?!

# 51
По същество да. И двете са човешки хорионгонадотропин. Само дето Прегнил се добива от естествен източник - урината на бременни жени  Mr. Green, а Овитрел е продукт на генното инженерство - създаден в лабораторни условия.

Цената за 250 мг. Овитрел е почти два пъти повече от цената на Прегнил 10 000 единици.

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 17:30 от Café con leche

# 52
  • СОФИЯ
Кафенце това го разбах, но по какви критерии се избира преди инсето кое да ти сложат. Аз за двете инсета бях и с единият препарат и с другия.  newsm78 newsm78
А и междо другото да питам, от предната ми провалена инсеминация ми остана Овитрила който купих за 95лв, дали сега ако стигна до процедура/че не се знае докито този път къф Joy резил ще направи/ ще мога ли да го ползвам. Съдържам го в хладилника  Joy Joy Joy ми така пише на опаковката  Joy

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 16:54 от mierin

# 53
Ot къде купуваш овитрела на тази цена?!! Много е!

# 54
  • СОФИЯ
Всички лекарствени препарати ги купувам от аптеката на клиниката.

# 55
Миеринче, можеш да го ползваш до срока на годност .
Кафенце това че е по- скъп Овитрела значи ли е по-добър ?
Аз досега винаги съм ползвала прегнил и то 5000 единици.

# 56
Всички лекарствени препарати ги купувам от аптеката на клиниката.

Аз си го взимам за 80лв. пак от там! Защо тази разлика в цената?!

# 57
  • СОФИЯ
Вени не знам може и да бъркам, но ще си погледна бележката довечера за да бъда сигурна/ аз си пазя всяка бележка за всичко което плащам /

# 58
mierin , по моя скромен опит няма критерий, по който избират - взаимозаменяеми са. Запомнила съм смешния факт, че овитрела се добива в клетки от китайски хамстер. Joy Без майтап, вярно е. Спокойно можеш да си го ползваш, стига да е в срок на годност.

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 17:08 от Apr

# 59
Не мисля, че изобщо става въпрос кой от двата препарата е по-добър, а кой е наличен в мрежата. Овитрелът се води по-пречистен, тъй като все пак не е "натурално човешко производство" от урината на бременни, както е Прегнилът. Но пък това, че е по-пречистен не знам дали го прави по-добър  newsm78

По времето на трите от инсеминациите ми, на мода беше Прегнил  Grinning
На четвъртата Прегнилът вече беше изчезнал от търговската мрежа (поради пререгистрация или и аз не знам какво...) и ми беше назначел Овитрел. Но пък аз си имах 2 ампули х 5000 ед. подарен ми Прегнил, нямаше никакъв проблем, че не беше Овитрел.

В клиниката на д-р Владимиров Овитрелът е най-евтин от всички посочени до тук цени  Blush
И въпреки това е 2 пъти по-скъп от Прегнила  Crossing Arms

mierin, разбира се, че че можеш да си го използваш останалия ти Овитрел, щом си е в срок на годност, нямаш проблем  Simple Smile

Ванеса, защо не отидеш направо на един кръвен тест утре?  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт