ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • СОФИЯ
vanessssa нещо не те разбрах, теста си си го поръчала по куриер ???  newsm78 newsm78

# 16
  • София
Момичета, влизам в новата тема, за да ви пожелая успех и да хвърляте чоп кой да отвори другата тема. Прегръщам ви и желая много сили и вяра!  Hug

Ето и прашец за пожелалите  babydust7 babydust7 babydust7

# 17
бързо, бързо да събера малко прашец

Етти,   bouquet

Мериенче, сигурно теста на Ванеса е специален или..

# 18
  • СОФИЯ
И аз под прашеца  newsm75 newsm75  ще си събера за вкъщи  Hug
Марийче не знам, тя Ванеска ще каже  newsm78

# 19
Съвсем обикновени са тестовете по 1 лв и два ПРЕСТО ако някой от другите излезе положителен сличайно Grinning. Просто всеки месец се надявам и  правя поне по три теста и ми излиза по- евтино да си поръчам повече бройки и да ми донесе куриер, така си имам за повече време. Пък и живея в краен квартал на София и парите които ще дам за гориво ги давам на куриера, а и не се налага да обяснявам за какво са ми толкова много тестове в аптеката  Embarassed...

Като си чета поста звучи много странно  Embarassed  А пък и в повечето аптеки предлагат основно шуърчек, лентички почти няма....

# 20
  • СОФИЯ
Вени, не се притеснявай не звучи никак странно. Щом така ти е по лесно естественно, че така ще направиш. Аз също бих постъпила така, то сега всяка стотинка ни е ценна. Hug Hug

# 21
Бързам и аз да се запиша в темичката Simple Smile От бързане успявам чааак на 2 страница Laughing
Кафенце, страхотна темичка, много се радвам,че именно ти я правиш и дано повлечете крак и на края на темата ние останалите да се бием кой да отвори новата Hug
Аз в четвъртък съм на преглед на 8 ден от МЦ и 5 от стимулацията.
Да се оплача аз едва се оправих с всичките изследвания. Оказа се,че на мъжа ми тестът за хепатит С му е + и сега пак при доц.Антонов за становище ooooh! НО вече и това организирах, така че то не остана за вършене покрай прословутата процедура. Дано само да се случи наистина Praynig
Момичета, пожелавам ви на всички успех, не само защото много го искаме, но и защото го заслужаваме fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 22
Аз направих теста преди малко! Имам мноооооого, ама наистина много бледа втора черта. На този етап не го смятам за положителен, въпреки че я забелязах в определеното за това време, т.е. почти веднага. Утре ще пробвам с Престото като по- качествен тест и с първа урина и ще си покаже...

# 23
  • гр. София
vanessssa, мила, много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Praynig  Praynig

# 24
  • Варна
e vanessssa дано newsm17 newsm17 newsm17

# 25
vanessssa , знаех си, мила

дано утре да е по-наситена  Praynig  Praynig  Praynig

# 26
  • СОФИЯ
Айде Вени, твой ред е знаех си  newsm17 newsm17 newsm44 newsm44

# 27
браво Венесссса бледа чера , но я има това е важното. Честито. започваме новата тема добре Party

# 28
браво Венесссса бледа чера , но я има това е важното. Честито. започваме новата тема добре Party

Даа като чели наистина я има втората чертичка...Дано да ни е на късмет темичката на всичките!!!

# 29
vanessssanewsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44, така възкликнах, добре че нямаше никой наоколо  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за най-хубавия финал, дръж ни в течение.
Страхотно начало на темичката, аз ще продължавам да ви следя и да ви стискам палци.
Apr, дано не е окончателен тоя резултат, аз нещо не ща да се отказвам  Laughing.
Leisi Hug, всичко ще бъде наред, опитвай се да си по-спокойна (кой го казва  Whistling).
Леле, kriki, Миеринчето не те отказа от нейната лекарка  Laughing. Аз като видях какво си написала косата ми настръхна и очите ми станаха на понички #Shocked, и не смеех да прочета коментара и  Joy Joy Joy.

Успех на всички дето мътят яйчица и прегръдки на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт