Лилка, на теб честит рожден ден на много големи патерици! Да си жива и здрава!
Хубавелка, хайде, лека и безаварийна! Много добре си решила, аз без колата не мога да живея
Капчица, добре дошли

Илариана, добре дошли и на вас!

.
,наистина си е заслужавало.Весело изкарване на почивката.
,но поне сте добре си изкарали хубаво.
.

За гарнитура - пресни варени картофки с масло, копър и чесън по желание е универсална гарнитура за всякакво месо
Ние също редовно правим млечна салата - гъсто кисело мляко, 1 опак. крема сирене, настъргана краставица, чесън, копър, зехтин и смлени орехи за отгоре 
Страхотна питка
, а питката е направо страхотна!!!! Весело изкарване на морето!
Тези чревни вируси са много гадни!

хем преди десетина дни я усетих, че вади зъб ам не можех да видя, вчера видях един с 2 връхчета, днес се оказа че са вече 3 кътника, ама като не дава да погледна
На мама прецизното теленце - сакън да не падне, всичко е добре премерено, преценено за всяко движение....та затова не се пускаме
май това ще е защото не изисква много приготовление 
ама те все ще излезнат ..някой ден. И на мен ми остана още две седмици и се връщам на работа, та искат и в друг отдел да ме засилят, луда работа, ама няма как трябва да се бачка 
!
И след малко се чува реееев!По цял ден се чудя как да ги отделя единия в едната стая,а другия в другата че да има мир и спокойствие, ама....няма ! 

Иначе за ръчичка крачи по-смело, но иначе повече от 5 крачки сама не прави 
То и аз се върнах на работа от вече 6 месеца, но при мен не се усеща толкова - ходя при една баба и спя при нея 2 вечери в седмицата, защото я е страх да стои сама. Сутринта се прибирам вкъщи преди мъжо да тръгне за работа. Доволна съм, че поне шефката ми прояви разбиране и ме прати точно при тази жена за да не ми е много натоварено. Иначе и уча в университета и като цяло съм доооста заета с двете деца, но се справяме 
И след малко се чува реееев!
- искаш ли да те прасна ??
И аз много искам вече второ бебче, тъкмо да им е малка разликата, ама моя мъж не иска все още
Имам познати дето ми се чудят на акъла защо изобщо го обсъждам с него и го питам, ами направо да действам по въпроса и да го излъжа нещо ... ама нещо тези трикове не ми се отдават особено.
Сега кашля малко и сме се спрели, ама то и времето какво е шантаво